Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Attached Files
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
      За мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая кола пък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
      а ти разбираш ли, че корсата е гранде пунто с друга опаковка

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        чакай говорим за корса опц и мито турбо все пак ти ми слагаш базова корса с мито турбо .....
        Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
          чакай говорим за корса опц и мито турбо все пак ти ми слагаш базова корса с мито турбо .....
          Айде, ако ще сравняваме един клас коли, да сравняваме Corsa OPC с MiTo GTA, а?
          После пак ще си говорим, защото ти пък ми сравняваш спортна Корса с обикновено МиТо, пък било и то турбо.

Долу са два стандартни интериора. Кой, викаш бил по-хубав?
          Attached Files
          Last edited by Fear; d.m.y г., 19:17.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• всяка 1 марка си има дизайнерски удар във времето.например-пежо607 ,алфа156 ,мерцедес s класа от 2002г,опел астра от около2000г и др.просто дизаинът се определя според времето.забелязвам че се връща модата на 30г.има 1 модел на шавролет и крайслер дето са си жива история но атрактивност.http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi
            Last edited by galinves71; d.m.y г., 19:33.

Comment

• Напоследък по списанията за коли се пише доста за италианските малки коли, че са хубави и т.н., че носят доста печалба на Фиат, така, че дребосъци като МиТо и Фиат 500 ще има още много.
              Нехаресването на МиТо ми намирисва на старата приказка за лисицата и гроздето.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Донякъде това, донякъде факта, че някои възприемат Алфата като мощен автомобил и това решение за 78 кс им се вижда неприемливо, аз не мисля, че е така
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщение
                  значи виждал съм го на живо и мога да кажа че ако не са джантите това е по тъпо и от фиат панда !!! незнам спортен
                  модел ли се води тоя с турбото ама вътре е баси ташака просто и смотано което не е типично за италианските коли и мисля че колегата който имаше алфа и каза че алфа неможе да се сравнява с немските авромобили го подкрепям ,.,,,тая алфа дори и с най смотаната немска марка опел неможеш да я сравнип или по точно с КОРСА ОПЦ пожене и двете са с турбо ..... нямат място за сравнение
                  Опел не е немска марка, нищо , че се произвежда в Германия.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Опел не е немска марка, нищо , че се произвежда в Германия.
                    незнаех !

на панаира ми обясняваха че е спортен модел на мито ..... и едва ли цната му ще е наполовина поповече щото е турбо или щотото има по хубава джанта и заради големите спирачки а за мито гта несъм виждал все още сравних митото с корсата понеже са на сходна цена
                    Last edited by gaidata; d.m.y г., 08:04.

Comment

• То вече с тая глобализация не може човек да разбере кое каде се прави и на кого е собственост.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• На мен си ми харесва!!!
                        Знаете ли какво означва "MITO"....?
                        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Нещо от сорта на "мен също" "аз също" нещо такова . .
                          sigpic
                          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            На мен си ми харесва!!!
                            Знаете ли какво означва "MITO"....?
                            Mi(lano)To(rino)
                            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Mi(lano)To(rino)
                              точно ... проектирано в милано .. зглобено в торино
                              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• За клас супер въшка си е чудесно МиТо то, на живо има съвсем друг вид и усещане.
                                Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                                X