Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa MiTo позор за марката.....
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеЗа мен пък Корса е просто изгодна и това изчерпва темата. Нищо, ама нищо не ме кефи в тая колапък да я сравняваме с Митото е доста смешно, все едно да сравняваш Нети с Никол Кидман
Опел и OPC и WRC да е все е едно клише на пътя - трагедия.
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениечакай говорим за корса опц и мито турбо все пак ти ми слагаш базова корса с мито турбо .....
После пак ще си говорим, защото ти пък ми сравняваш спортна Корса с обикновено МиТо, пък било и то турбо.
Долу са два стандартни интериора. Кой, викаш бил по-хубав?Last edited by Fear; d.m.y г., 19:17.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
всяка 1 марка си има дизайнерски удар във времето.например-пежо607 ,алфа156 ,мерцедес s класа от 2002г,опел астра от около2000г и др.просто дизаинът се определя според времето.забелязвам че се връща модата на 30г.има 1 модел на шавролет и крайслер дето са си жива история но атрактивност.http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgiLast edited by galinves71; d.m.y г., 19:33.
Comment
-
Напоследък по списанията за коли се пише доста за италианските малки коли, че са хубави и т.н., че носят доста печалба на Фиат, така, че дребосъци като МиТо и Фиат 500 ще има още много.
Нехаресването на МиТо ми намирисва на старата приказка за лисицата и гроздето.
Comment
-
Първоначално публикувано от gaidata Покажи съобщениезначи виждал съм го на живо и мога да кажа че ако не са джантите това е по тъпо и от фиат панда !!! незнам спортен
модел ли се води тоя с турбото ама вътре е баси ташака просто и смотано което не е типично за италианските коли и мисля че колегата който имаше алфа и каза че алфа неможе да се сравнява с немските авромобили го подкрепям ,.,,,тая алфа дори и с най смотаната немска марка опел неможеш да я сравнип или по точно с КОРСА ОПЦ пожене и двете са с турбо ..... нямат място за сравнение
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеОпел не е немска марка, нищо , че се произвежда в Германия.
на панаира ми обясняваха че е спортен модел на мито ..... и едва ли цната му ще е наполовина поповече щото е турбо или щотото има по хубава джанта и заради големите спирачкиа за мито гта несъм виждал все още сравних митото с корсата понеже са на сходна цена
Last edited by gaidata; d.m.y г., 08:04.
Comment
-
На мен си ми харесва!!!
Знаете ли какво означва "MITO"....?По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНа мен си ми харесва!!!
Знаете ли какво означва "MITO"....?Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеMi(lano)To(rino)ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
Comment