Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa MiTo позор за марката.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
    На който не му харесваше си купи бмв

а на Пинко, брато говориш глупости и то по адрес на не който трябва и знам че знаеш че е така. Невеж на който си сакаш не и на мен

http://www.facebook.com/VenturaGarage
    Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ALFADEVILL Покажи съобщение
      колега смешен си,ходи на един тест драив и после си пиши глупостите,аз я покаран върви повече от твоита
      колко пари залагаш?
      па ако искаш ела ... навит ли си.

Ето моята е 145 1.6 16в - 1998 година на 11 години
      Last edited by ne0; d.m.y г., 01:28.

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение

Ето моята е 145 1.6 16в - 1998 година на 11 години
        мани га тва не върви, ща скъса..

ае какво съм пропуснал , че си ми звънял в 23. и нещо си вчера ?
        Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 15:40.
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

• @bouncer
          Айде сега не говорим за коли дето баба ми си е правила сефтето
          '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
          Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
          Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

• Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
            @bouncer
            Айде сега не говорим за коли дето баба ми си е правила сефтето
            е да ама не - 2008 година има модел Джъсти. Верно - дайхатсу е и само плащат за да го продават като Джъсти, но си е джъсти.

ПС. колега само в кръга на шегата и без да се обиждаш моля те ама....сефте в джъсти говори за завидни акробатични умения!
            Last edited by bouncer; d.m.y г., 15:37.
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Като чета тоя форум, едни пачки летят из въздуха, всички се избиваме да си запазваме чисто нови коли от дилърите За сведение, в ценовата листа на ММ тва изпълнение 1,4мпи не се предлага, а само турбобензина и турбодизела. Е, ако някой е толкова голям фен на въпросната моторизация, може и да му го поръчат...И без тва разправяха, че най-продаваната им 159-ка била тая с 1,8мпи мотора, щото със сума ти екстри се връзвала 50000 лева
              Giulietta 1,6 JTDm 2013
              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от ne0
                ....
                Абе Мутра, ква е таа снимка?
                Що си сложил тая емблема на контейнера за смет?
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Абе Мутра, ква е таа снимка?
                  Що си сложил тая емблема на контейнера за смет?
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

• реших да си подновя старата тема, защото за себе си се убедих, че тва мито е пълен кенеф и си заслужава критиката...

А откъде ми хрумна? Ами днес с Венци борихме (аз помагах с каквото мога) една истинска алфа с архаична техника, и като се преборихме за 5 километра тази кола ни скъса бузите от усмивки и ни причини такива емоции.... МИТОто може да си мечтае да е алфа. Докато не се върне духа на алфите ще си пиша, колко съм разочарован.

п.с. Алфата днес пеше 75 1.8 турбо с архаичен НОРД мотор и лампов инжекцион.

---------- Post added at 22:16 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

Защо ми преместихте темата тук, от срам ли? Две години седя в раздела за АЛФА РОМЕО. Много истини има в темата покрай спама!!!

Last edited by ne0; d.m.y г., 01:13.

Comment

• Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                      Хубу де, що първо не проверихте ЗАЩО е направена тази версия?

В случая трябва да се посмеем на войнстващото невежество на Нео - защото в Италия младите шофьори със стаж до 3 години нямат право да карат автомобили с повече от 55 киловата (78 к.с.) на тон. И тази модификация на МиТо се произвежда именно заради тях, младите шофьори - иначе ще видят МиТо през крив макарон.

В Швейцария например шофьорите на възраст от 18 до 25 години нямат право да карат коли с повече от 2,3 литра работен обем - и никой не протестира.
                      А у нас веднага ще се сезира Конституционния съд, Хелзинския комитет и прочее и ще го отменат немедлено едно такова евентуално решение.
                      Разбирам справедливя гняв на не0, но трябва и пазар да се гони . В Ауто билд четох за тест на Алфа мито 177 коня или нещо такова.С две думи безупречно поведение, но малко скучна.Тестващия бе алфист, немски.Ама някой ако реши да изхърля такава, ще я прибера
                      Last edited by fred; d.m.y г., 10:11.
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Working...
                      X