Колеги, както се видя от някои теми някои от хората тук имат негативно мнение за Alfa Romeo. Нека всеки тук си каже мъките и мненията които има за марката!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Плюсове и минуси на Alfa Romeo
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Много нещо скърцат пластмасите в купето, не мога да разбера пластмаса в гума или нещо друго издава това......иначе всичко изглежда адски стегнато, никакви луфтове....
Плюсове много, просто на човек му прави кеф да кара.....нямам толкоз време за писане да изброявам плюсове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
-
Павка браво за интересната тема.Ще видиме какво ще излезе и по натам ще обобщиш резултата ! Минус - при мойта колица когато температурите паднат вътре пластмасите скърцат,тропат и т.н. незнам от какъв материал са направени,но е много кофти ! Това е единствената ми забележка! Всичко останало каквото се сети човек е + ! Поведение на пътя,динамика,агресивния вид ( 155 при мен ) екстри ! Изобщо от всички коли които съм карал това уникално усещане е САМО при Алфа Ромео! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е КОМПРОМИСОбичайте си колите това бих казал аз,а за тия които карат Алфа пък я плюят нон-стоп просто нямам думи (сигурно са ги накарали с бой да си я купят
) Айде много ви здраве
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
-
Абе който не му харесва, марки возила - дал господ... Бързо и лесно - мобиле.бг и край. Лично за мене - Алфа води до пристрастяване.
Колкото до - и +, ами доста са. Че е скъпичка за поддръжка - скъпичка е, но ако искате евтино - вземете си Кадет. Но да си признаем, кой не се заглежда по лъсната АЛФА. Не са ни виновни колите, а пътищата...
Аз не се оплаквам...
Не ви ли харесва звука на двигателя, като минете 3000 оборота... А пластмасите са дразнещи, но имаме доста слежебни нови коли... на третия месец и те скърцат, а струмат Н пъти повече....Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
-
Първоначално публикувано от BonevДа не ти е нещо по предницата?
Аз бях много доволен от моята, слагам максимален брой "+" и един "-" , но това е, че не беше от истинските Алфиsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Алфата, типичен италинаски автомобил, може да се сравни с италианската обувка - удобна, красива, може да не е най здравата, но пък е по добре да имаш удобна и красива обувка, отколкото грозна, неудобна и също така не кой знае колко здрава
Абе добра еAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
мунуси: некадърно напварен двигател, с 4 глваи, слабо окачване ,особенно отзаде , електрониката е под сяква критика сичко си работи когато си иска , много бързо изгниват кабелите , няма място да си сложиш една кутия цигари , адски неманеврена , и тясна за големината си , мисля че е тва
плюсове: хубав дизайн , голям багажник , стабилна е по завой , бих казал перфектна скоростна кутия , много екстри стандартно
екстри: климатроник , 2xAIRBAG , ABS, 4 ел. стъкла , ел огледала , ел реглаж фарове, ел. багажник, ел. кап. резервоар , ел.седалки с подгряване , кожен салон , потъмняване на вътрешното огледало(бленда ли как се води не знам), подгряване на огледалата , заводски имобилайзер , централно заводско , baby back , халогенни фарове(мисля че и то се води като екстра) , функция тест, чупещ волан. мисля че тва бяха , ако се сетя за още нещо ще допълня
тва всичко се отнася за моята алфаLast edited by MaVrUt; d.m.y г., 19:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщениемунуси: некадърно напварен двигател, с 4 глваи, слабо окачване ,особенно отзаде , електрониката е под сяква критика сичко си работи когато си иска , много бързо изгниват кабелите , няма място да си сложиш една кутия цигари , адски неманеврена , и тясна за големината си , мисля че е тва
плюсове: хубав дизайн , голям багажник , стабилна е по завой , бих казал перфектна скоростна кутия , много екстри стандартно
екстри: климатроник , 2xAIRBAG , ABS, 4 ел. стъкла , ел огледала , ел реглаж фарове, ел. багажник, ел. кап. резервоар , ел.седалки с подгряване , кожен салон , потъмняване на вътрешното огледало(бленда ли как се води не знам) , заводски имобилайзер , централно заводско , baby back , халогенни фарове(мисля че и то се води като екстра) , функция тест, чупещ волан. мисля че тва бяха , ако се сетя за още нещо ще допълня
тва всичко се отнася за моята алфаsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеКефи ли те да я караш?
Comment
-
Да почна с минусите ....
1) Както казаха колегите по горе пласмасите са шумни. ( В бившите страни от СССР има такава услуга , закарваш си колата плащаш от 150 до 200 долара. Те ти свалят табла кори и каквито пласмаси се сещаш , уплътняват всичко което може да издава звук и ти я връщатат след два дена .... Лично съм виждал лада 5-ца вътре все едно си в S-класа ( не става дума за возия и ускорение де
) , едно поскърцване няма.
Не мога да разбера защо у нас няма такова нещо .
2) МНогото загубени нерви с неразбиращите майстори .
3) Много актове и глоби
4) Частите понякога се намират на безумни места
Плюсове
1) Дизайн
2) Двигател
3) Управляемост
4) Удобен салон
5) Много учудени голфаджийски и 3-каджийски мутри след старт на светофараОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
-
Това за майсторите го знаем ние!!! В един сервиз са италянки, единия майстор - "Как можа да си вземеш италянска пръчка, ти знаеш ли....." .... Опааааа е па тези майстори са ми най присърце, вдигне я на крика и каже "Ехеееееееееее" и я да бягаш от там.... Моята си вози малко по-добре от ГОЛФ, на пътя в сравнение с предишните ми каруци е 6+.
Абе всичко си е 6+, като "-" - имаме мнооооооого лоши пътища *********** - псувам и карам.
За предната каруца (бърза френска фльорца - Рено 19), също ми беше писнало от майстори и гато грабнах учебника - ми то лесно бе....
От мене само +, а на който не му се хваща $ - нащо немско....Last edited by dido76bg; d.m.y г., 20:36.Alfa 145 2.0 TS 16V Q.V. - голяма ламя
Comment
Comment