Известие

Collapse
No announcement yet.

Цени на горивата - Европа, октомври 2008

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
    Тия неща не ги ли определя КЗК - протеста не трябва ли да е пред техните порти?
    Търговски субект да не злоупотребява с подарен му монопол ... не ме разсмивай.
    КЗК означава Комисия за защита на конкуренцията - виж три поста по-нагоре.
    А търговският субект, ако бъде натиснат както трябва от потребителите, няма да спре злоупотребите, но може мъничко да ги намали.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Преустановяване на злоупотребата с монополно положение. Ако ти е прекалено сложно - да спрат да издевателстват заради това, че са (почти) единствен доставчик и да актуализират цените при спадане на цените на петрола на световния пазар. Ако и това ти е прекалено сложно - предавам се.
      Ти имаш ли представа от размерите и мащабите на нещото наречено Лукойл, ако имаше щеше да даваш по нормални съвети. Да протестираш пред Лукойл е като да протестираш пред Майкрософт. Но ако държиш ходи развявай байряци там, ама си вземи суха храна за две три години. Има един дето от 20 години протестира пред белия дом, може като него да станеш, има брада до оная си работа.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Боби тва откъде го разбра бре???????
        ....ходих и видях, ама не можах да ги победя
        ...90% в Холандия карат на гас
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Тия неща не ги ли определя КЗК - протеста не трябва ли да е пред техните порти?
          Търговски субект да не злоупотребява с подарен му монопол ... не ме разсмивай.
          КЗК, ахахахахахахахаха и после предлагам протест пред Агенцията за защита на потребителите да помолим г-на Кърлевъ да отиде в Москва и да напляска някой руски олигарх или направо мистър Путин. Вие сте странни хора ейййййййй гражданско общество се заражда в България, протести, дрън дрън, нищо не се решава с протести ще минат ден два и пак ще си правят каквото искат, Демокрацията е измислена, за да може да се краде безнаказано, а мижитурките долу да си мислят, че нещо зависи от тях и веднъж на 4 години "правят избор", ой че смехория. Айде взимайте байряците и отивайте на протест, аз ша пина едно жони.
          К.М.

Comment

Пийни 2 ... а после като изтрезнееш пак помисли какви глупости наговори.
            Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Пийни 2 ... а после като изтрезнееш пак помисли какви глупости наговори.
              Аз имам ясна позиция за себе си. Уви съм заобиколен с "протестиращи демократи" хахахахаха. Ти не си наясно с нещата, какви комисии какви пет лева бе братче, излизай от матрицата и влизай в реалния живот.
              К.М.

Comment

Имаш ти, желание да тролиш... преди 5 теми метани на политик, сега - "Демокрацията е измислена, за да може да се краде безнаказано, а мижитурките долу да си мислят, че нещо зависи от тях и веднъж на 4 години "правят избор", ой че смехория."

Последно каква ти е тезата, че не разбрах?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Имаш ти, желание да тролиш... преди 5 теми метани на политик, сега - "Демокрацията е измислена, за да може да се краде безнаказано, а мижитурките долу да си мислят, че нещо зависи от тях и веднъж на 4 години "правят избор", ой че смехория."

Последно каква ти е тезата, че не разбрах?
                  Метани на политик никога не е имало, ама тънката ирония трудно се хваща, требе интелект за тая работа. Само с матрици не става, трябва и въображение.
                  К.М.

Comment

Прекалено ти е тънка иронията, само ти си я разбра май

Я ме светни един обществен строй в който управляващата прослойка да не е била облагодетелствана?

Comment

Прекалено ти е тънка иронията, само ти си я разбра май

Я ме светни един обществен строй в който управляващата прослойка да не е била облагодетелствана?
                      Аз не твърдя, че има съвършен строй. Знам, че този към който се стремим вече се проваля. Много сложна и широка тема захващаш. Аз си имам своите предпочитания и убеждения, но ще си ги запазя за мен.
                      Винаги ще има хиени, въпроса е колко са? И колко са нагли? При " Демокрацията " определено са най-много.
                      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:19.
                      К.М.

Comment

Къде се проваля, у нас или в Норвегия?
                        Изобщо ние на къде сме се запътили?

Едит: Така и не ми каза кое е по-нелогичното, да искаш от държавен орган да си върши работата или да искаш да определяш поведението на търговски субект?

А броя на хиените при демокрацията е в обратна пропорция на броя на овцете.
                        Last edited by morfius; d.m.y г., 16:22. Основание: Дописване.

Comment

Къде се проваля, у нас или в Норвегия?
                          Изобщо ние на къде сме се запътили?
                          Виж сега понеже съм природолюбител ще ти отговоря така: Ако накараш полската мишка да живее като къртица тя няма да се справи. Не може да се прехвърлят модели на управление едно към едно без да се отразят обществено културните особености. И недей да сравняваш изолирани острови и полуострови и други крайни точки, с територия разположена на кръстопът на няколко континента. В дълбоки води ме караш да влизам
                          Ще се удавя

Бях малко краен и не си ме разбрал: Визирах конкретно по нашите ширини, че нещата няма да се оправят, колкото и да се протестира, от друго се нуждаем, но не ми се обяснява.
                          Вълците и хиените са толкова колкото горския допусне.
                          Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 16:36.
                          К.М.

Comment

А кой е горския в нормалните държави?

Comment

А кой е горския в нормалните държави?
                              В "демократичните държави", на които симпатизираш всеки човек трябва да е горски, но там хората са с такова съзнание, което ние в България никога няма да имаме, не след 50 год., а НИКОГА. Всеки народ има нужда от управление, което да отговаря на неговия манталитет. Иначе има обществени строеве с горски, които държат хиените доста изкъсо. Но много ще се отклоним от темата.
                              К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                                В "демократичните държави", на които симпатизираш всеки човек трябва да е горски, но там хората са с такова съзнание, което ние в България никога няма да имаме, не след 50 год., а НИКОГА. Всеки народ има нужда от управление, което да отговаря на неговия манталитет. Иначе има обществени строеве с горски, които държат хиените доста изкъсо. Но много ще се отклоним от темата.
                                E това съзнание сме го имали преди 60 години и то в много по голяма степен от съседи, които сега пък го имат.Само един пример мога да ти дам-няма държава в ЕВропа, която да е спасила 50 хиляди евреии и то като съюзник на Германия, да не се подценяваме, а друг въпрос че каскетаджии и цървули ни докараха след десетилетия до тоя хал.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X