Известие

Collapse
No announcement yet.

Подаряват се две котенца

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подаряват се две котенца

С огромна мъка се разделям с тях, просто новата ми работа не позволява да ги гледам, свързана е с пътуване и т.н. а бе не ми се говори ... Казват се Мариана и Румена, на няколко месеца са, като сестрички са, спят си заедно мъркат си сичките навици си имат. Ужасно много ми се иска някой да намеря дето ше си ги обича. Ако има тука някой нека да пише, ще помагам с храна, кенеф а бе сичко квото трябва.

Деян - 0885 022 141
    Attached Files
    Last edited by odisey; d.m.y г., 13:46.
    Виж Алфата ...

Първоначално публикувано от Bonev
    Дай ми ги за жива мишена, да си поддържам формата!
    Bonev, не така Гледай ги колко са сладички, ако нямах куче и една котка да съм взел едното.
    Last edited by fnt; d.m.y г., 15:20.
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

големи манячета мн кефят, дано си намерят някои добър стопанин
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от odisey Покажи съобщение
        С огромна мъка се разделям с тях, просто новата ми работа не позволява да ги гледам, свързана е с пътуване и т.н. а бе не ми се говори ... Казват се Мариана и Румена, на няколко месеца са, като сестрички са, спят си заедно мъркат си сичките навици си имат. Ужасно много ми се иска някой да намеря дето ше си ги обича. Ако има тука някой нека да пише, ще помагам с храна, кенеф а бе сичко квото трябва.
        Знам колко много ги обичаш... Не може ли да измислиш нещо и да не се разделяш с тях? Иначе с каквото мога ще помагам. Ако ми се случи на мен сигурно ще пътувам с тях, а когато не мога, мама ще ги гледа.
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
        http://bendidas.hit.bg/

Comment

Ще пътувам много, и по БГ и по чужбина няма как да ги зема с мен просто ...
          Виж Алфата ...

Comment

бел.мод.
            част от темата преместена в "интересни клипове", малко по-горе
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Working...
            X