Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa-Любима кола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa-Любима кола

Здравейте. Никога не съм имал Алфа Ромео, но ми е любима марка. Преди 2 години щях да си купя 155-ца, но на жена ми нещо не и хареса. И аз е послушах и си взехме Мондео МК1. Няма да споделям каква огромна грешка е да послушаш жена си относно закупуване на кола. Още си блъскам главата . Но сега вече съм решил твърдо ще карам Алфа. Насочил съм се към 156 2.0 155к.с. Доста изчетох за тях и за мен това е колата. Гледам и 166-ците, но те са по скъпи, а и по големи. Дано скоро време да пусна снимки на една 156-ца. Не искам да бързам с купуването а да избирам.

какви пари си готов да дадеш ?
    мене ме нема, в целата схема........

Comment

И недай си боже да се счупи........жената има да ти пили
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Избирай, оглеждай и преценявай, но в никакъв случай не бързай с избора защото има и много внесени дараци с изпърдели мотори! Аз мойта я търсих 7 месеца и накрая я намерих! Пожелавам ти успех в търсенето и купуването на АЛФА РОМЕО! Колата е невероятна!
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
          Избирай, оглеждай и преценявай, но в никакъв случай не бързай с избора защото има и много внесени дараци с изпърдели мотори! Аз мойта я търсих 7 месеца и накрая я намерих! Пожелавам ти успех в търсенето и купуването на АЛФА РОМЕО! Колата е невероятна!
          Всичко е до късмет, аз си я намерих за три дена без да знам какво искам даже. Седем месеца е ужасно много време, аз ако толкова време се чудех и избирах нищо нямаше да си купя накрая.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Всичко е до късмет, аз си я намерих за три дена без да знам какво искам даже. Седем месеца е ужасно много време, аз ако толкова време се чудех и избирах нищо нямаше да си купя накрая.
            ако знаеш какво търсиш, не е много време
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              ако знаеш какво търсиш, не е много време
              Еми аз не мога да си губя времето толкова, за седем месеца ще изкарам за още една алфа. Ама въпрос на избор.
              К.М.

Comment

Еми аз не мога да си губя времето толкова, за седем месеца ще изкарам за още една алфа. Ама въпрос на избор.
                Ако ще се мерим аз мога (и ще) за 2 да изкарам и в свободното си време да си търся, това което ми харесва.. Но на теб като ти е все тая какво търсиш- няма значение какво ще си вземеш. Ако става за въпрос преди 3 години и аз мойта алфа за 2 седмици я намерих без да искам..
                Lexus IS200

Comment

ако жената не хареса 156та - смени жената
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Жената изобщо няма да има мнение вече. Значи като гледам цените мисля, че до 6000 лв. мога да намеря добра Алфа 156. Вие какво мислите. Имам приятел който живее в Италия 10 г. и сигурно той ще ми е търси там.

Comment

Първоначално публикувано от nickoo Покажи съобщение
                      Жената изобщо няма да има мнение вече. Значи като гледам цените мисля, че до 6000 лв. мога да намеря добра Алфа 156. Вие какво мислите. Имам приятел който живее в Италия 10 г. и сигурно той ще ми е търси там.
                      6000 лв викаш?
                      1.6?
                      98 година?
                      евентуално

смисъл има алфи за ти япари
                      ама колко са читави е втори въпрос
                      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                        Ако ще се мерим аз мога (и ще) за 2 да изкарам и в свободното си време да си търся, това което ми харесва.. Но на теб като ти е все тая какво търсиш- няма значение какво ще си вземеш. Ако става за въпрос преди 3 години и аз мойта алфа за 2 седмици я намерих без да искам..
                        Е то ако търсиш кола по една неделя в месеца може и две години да си загубиш. Аз говоря ако само с това се занимаваш по цял ден. Иначе може и за 50 алфи да изкараш ама уточни какви алфи.
                        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          6000 лв викаш?
                          1.6?
                          98 година?
                          евентуално

смисъл има алфи за ти япари
                          ама колко са читави е втори въпрос
                          Паднаха им цените Неберемедов стига сте им дигали изкуствено цената свърши тая вече.
                          К.М.

Comment

Тези дни обикалях и гледах колите, които се предлагат. Имаше 156-ци по 5500лв. Направо ми се плачеше като ги видях в какво състояние бяха. По-добре да дадеш повече пари и да вземеш по читава.
                            sigpic
                            SCUDERIA ITALIA
                            BMW 5-er
                            BMW 7-er
                            Fiat GP

Comment

Е то ако търсиш кола по една неделя в месеца може и две години да си загубиш. Аз говоря ако само с това се занимаваш по цял ден. Иначе може и за 50 алфи да изкараш ама уточни какви алфи.
                              как ги правите тия пари...
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X