Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да си ремонтирам Пежото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде да си ремонтирам Пежото?

Колеги,

знам че въпроса е малко не за тука ама нямам други опции вече! имам едно допотопно 605 2.0 на газ и милия Пиер вече реве за пенсия ама не мога да го пусна да си ходи още. та той (Пиер) гадта долна по всякакъв начим се опитва да ме прецака - в момента освен че скоростната кутия вие и трака и загрява. колата държи 100-110 градуса и тва си е а перките си въртят. парно нанай си.. къде ли не съм я карал и пак нещо излиза. препоръчайте ми някой майстор който да разбира от френски кошници че не мога вече да се разправям с идиоти.
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

В Илиенци в селото, сега май квартал на София се води...където е колелото на трамвая има един сервиз специализиран на Пежо..."Автопланик" се казва!
    Карал съм доста служебни коли за ремонт и съм доволен...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

при Алекс в кв. Изгрев - пежарите го знаят
      при Наско ситроенаджията в Княжево
      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
        Колеги,

знам че въпроса е малко не за тука ама нямам други опции вече! имам едно допотопно 605 2.0 на газ и милия Пиер вече реве за пенсия ама не мога да го пусна да си ходи още. та той (Пиер) гадта долна по всякакъв начим се опитва да ме прецака - в момента освен че скоростната кутия вие и трака и загрява. колата държи 100-110 градуса и тва си е а перките си въртят. парно нанай си.. къде ли не съм я карал и пак нещо излиза. препоръчайте ми някой майстор който да разбира от френски кошници че не мога вече да се разправям с идиоти.
        колега по принцип пежо има малко по-висока работна температура,аз имам 405 1.9 и като я карам очите ми са все на уреда но при твойта има нещо.или термостат или гарнитура на главата.влез в пежо форум.

Comment

Моята приятелка ходеше в с. Лозен. От Пежо форума го знаят.
          Alfa Romeo 145 1.9 JTD
          http://bendidas.hit.bg/

Comment

Алекс го знам отдавна, ама един път му закарах 605-цата и седя при него 2 седмици за да ми каже че е издухала гарнитура на глава, а се оказа сцепен маркуч. той отпада. До гара изгрев ми препоръчаха едни пичове и ще пробвам там ама лошото е че сега останах без муле.
            на този ситроенджията някакви координати дали ще се намерят?
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

"АВТО ЛЪЧ" на Гара Искър. Те са твоите хора,но им се обади да ги питаш дали ще могат да те вземат или си запиши час. Много са добри да знаеш,ако имах френска кочина там щях да ходя.

0888615123 БОБИ
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                В Илиенци в селото, сега май квартал на София се води...където е колелото на трамвая има един сервиз специализиран на Пежо..."Автопланик" се казва!
                Карал съм доста служебни коли за ремонт и съм доволен...
                При тия помияри няма да стъпя повече, ходих там със служебното. Алекс е добър ма ше чакаш при него 1 месец. Истината е автосервиз Лъч в Дружба, евтино и много качествено, от Пежо форума нема недоволен от тях.
                Виж Алфата ...

Comment

Working...
                X