Известие

Collapse
No announcement yet.

При не спазване на договор от страна на застрахователите ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• При не спазване на договор от страна на застрахователите ?!?

Днес е последният възможен ден за изплащане на щетата според изготвеният от застрахователите ми договор който е двустранно подписан,но все още няма направена нито оценка на щетата а още по-малко има паричен превод в банковата ми сметка.
    При липса на кола НЕ мога да работя или т.е. за мен е колата е средство за препитание,а не просто лъскава играчка паркирана пред дома.
    Излишно е да пиша колко изнервящо е всичко това но ако и днес няма резултат в понеделник ще взема законови мерки ... ще разговарям с адвоката си,ще подам сигнал в Службата за защита на потребителите и .... ?!?
    Какво принципно трябва да се направи в такава ситуация ?
    Полудявам и мисля че днес ще им дръпна як скандал,а в понеделник официално ще включа в играта и адвоката ми за да ми бъде изплатена максимално бързо щетата ... вие какво ще ме посъветвате да направя ... ?
    Благодарна съм за всеки съвет и проявено разбиране.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Има си Агенция за Застрахователен Надзор, към която да се обърнеш Мятай ги тея застархователи!

АГЕНЦИЯ ЗА ЗАСТРАХОВАТЕЛЕН НАДЗОР София 1000
    бул. Цар Освободител, 6
    тел.: (02) 981 61 69, 981 79 34
    факс: (02) 981 78 58
    E-mail: isn@minfin.government.bg
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Комисията за финансов надзор е органът, който пряко контролира застрахователните дружества. Но искам да ти кажа, че тях това въобще не ги плаши. Ако искат винаги могат да се измъкнат. Просто казват, че имат вътрешни правила, приети на еди коя си дата и никой нищо не може да им каже против това. На комисията зам. шеф е Ралица Агайн, на всички е ясно колко работа върши. Всички са синджир марка.

А ковисията за защита на потребителите на Дамян Лазаров, да не те отчайвам, ама въобще пък те нищо не правят. Но все пак Успех!!!

Comment

Току що се обади застрахователят ми ... говорил бил с централата в София и му казали че оценката вече е готова просто трябвала да мине през няколко души за подпис и в началото на другата седмица щяло да има отговор и парички....Питам го а ти знаеш ли на колко е оценена щетата ... а той не бил знаел. ... не вярвам.
        Смятам да изчакам до максимум вторник и ако и тогава няма адекватна реакция от тяхна страна ще им създам една стресова ситуация ... по законов път.
        Born to make me happy

Comment

Аз бих им вдигнал гири още в понеделник по обяд
          _______
          146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
            Аз бих им вдигнал гири още в понеделник по обяд
            Ти ако знаеш само вчера какви гири им вдигнах след като днес той ми звъни непосредствено след като е отишъл в офиса ... според мен е решил да се презастрахова и с това си изказване да предотврати безбройните мои обаждания по телефона , а недай си Боже и да отида в офиса ... става му доста дискомфортно меко казано
            Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              ... става му доста дискомфортно меко казано
              Това е идеята. Трябва да има съспенс. Ситуацията е деликатна, все пак. Пари имаш да получаваш и не е разумно да ги дигаш на балон веднага.
              _______
              146 JTD - ex

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                Това е идеята. Трябва да има съспенс. Ситуацията е деликатна, все пак. Пари имаш да получаваш и не е разумно да ги дигаш на балон веднага.
                Така е но все пак аз се опитвам да се разбера с тях културно защото в една бяла страна те биха били длъжни да ми изплатят неустойки за всеки пресрочен ден в който не са изпълнили задълженията си ... а тук в родната мила БГ се оказва че трябва да си траеме за да си изпълнят договорните задължения които те САМИ са си определили под формата на клауза от предложеният ми от ТЯХ договор.
                Къф е тоя филм не ми е ясно
                Born to make me happy

Comment

Ангажираш адвокат и завеждаш иск за вреди и пропуснати ползи. Адвокатът знае какво да прави.
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Ангажираш адвокат и завеждаш иск за вреди и пропуснати ползи. Адвокатът знае какво да прави.
                    Нищо няма да постигне така.....само ще подсили финасово някой твой колега...застрахователната компания си има цял отдел юристи...и не им плащат за тоя дето духа!
                    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      Нищо няма да постигне така.....само ще подсили финасово някой твой колега...застрахователната компания си има цял отдел юристи...и не им плащат за тоя дето духа!
                      Е па да наеме някое яко момче и да ги набие тогава. А защо мислиш, че в застрахователните компании е събран цветът на правната мислъл?
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

правната мисъл има ли цветове бе кольо
                        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          е как че няма бе - мойта примерно е суросинкява на цеплянки.

П.С. Цвят (прен.) - разцвет, елит

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            мхмм цвета на парите, като навсякъде!

Даването на газ, води до пристрастяване!
                            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                              мхмм цвета на парите, като навсякъде!
                              Е па и оно си е те така.

Comment

Working...
                              X