If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
При не спазване на договор от страна на застрахователите ?!?
Защото повечето застрахователи са от групировките
...а както знаеш от тях осъден няма!....а и ячки момченца имат...та и това няма да стане..
Така да бъде. Отказал съм се да променям обичайното мислене на българина - че нищо не може да се промени по принцип, а нашта мисия е да пием ракия и да псуваме държавата.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Няма място за скандали и панаири ножа и хляба е в застрахователя в момента. Тъй като аз се занимавам с застраховане точно с това ...... мога да ти дам някои жокерчета ! Значи има си кодекс на застраховането там може да прочетеш някои неща .... първо прегледаи внимателно "Общите Условия по застраховката каско на мпс" която си сключила да видиш какво пише в тях или по точно кое от общите условия те не спазват или можеби ти не спазваш не знам... защото застраховката е вид договор и си върви с тези общи условия в които изрично е записано при какви условия застрахователя е в риск и плаща като поп и при кои условия не е в риск съответно не плаща като поп там трябва да бъде записано това с сроковете ...... тъй значи има 15 дневен законо установен в Кодекса на застраховането срок един клиент да бъде обезщетен по Каско на МПС. Този срок тече от последния изискан писмено документ от застрахователяАко нямаш проблем с протокола за ПТП ако не се чакат Кръвни проби от БНТЛ ако не се чака да се получи наказателно постановление от КАТ..... можеби нещо няма.... като им го представиш тогава отново почва 15дневния срок....... ако всичко си представила каквото са ти изискали ако са приключили 2-та огледа и всички необходими документи са представени и въпреки всичко не си обезщетена в този 15дневен срок!!! имаш пълното си право да отидеш в Комисията по Финансов Надзор -КФН и да пуснеш жалба там и застрахователя ще бъде разкатан!!!! Имам поглед върху деиствията на КФН и трябва да ви кажа че върши работа .Между другото кои е застрахователя?
Така да бъде. Отказал съм се да променям обичайното мислене на българина - че нищо не може да се промени по принцип, а нашта мисия е да пием ракия и да псуваме държавата.
...тук си абсолютно прав
...макар, че и Ботев от кръчмата е тръгнал!...но все пак темата е друга
Няма място за скандали и панаири ножа и хляба е в застрахователя в момента. Тъй като аз се занимавам с застраховане точно с това ...... мога да ти дам някои жокерчета ! Значи има си кодекс на застраховането там може да прочетеш някои неща .... първо прегледаи внимателно "Общите Условия по застраховката каско на мпс" която си сключила да видиш какво пише в тях или по точно кое от общите условия те не спазват или можеби ти не спазваш не знам... защото застраховката е вид договор и си върви с тези общи условия в които изрично е записано при какви условия застрахователя е в риск и плаща като поп и при кои условия не е в риск съответно не плаща като поп там трябва да бъде записано това с сроковете ...... тъй значи има 15 дневен законо установен в Кодекса на застраховането срок един клиент да бъде обезщетен по Каско на МПС. Този срок тече от последния изискан писмено документ от застрахователяАко нямаш проблем с протокола за ПТП ако не се чакат Кръвни проби от БНТЛ ако не се чака да се получи наказателно постановление от КАТ..... можеби нещо няма.... като им го представиш тогава отново почва 15дневния срок....... ако всичко си представила каквото са ти изискали ако са приключили 2-та огледа и всички необходими документи са представени и въпреки всичко не си обезщетена в този 15дневен срок!!! имаш пълното си право да отидеш в Комисията по Финансов Надзор -КФН и да пуснеш жалба там и застрахователя ще бъде разкатан!!!! Имам поглед върху деиствията на КФН и трябва да ви кажа че върши работа .Между другото кои е застрахователя?
...тук си абсолютно прав
...макар, че и Ботев от кръчмата е тръгнал!...но все пак темата е друга
Или се е отбивал там де, не е тръгнал, но наздраве
Иначе за по дребни проишествия се предвиждат промени в закона с цел да не се вика КАТ за щяло и нещяло
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Благодаря за изчерпателният отговор , ще ти дам точно такъв и аз.
Всички документи са предоставени,не се чакат никакви проби,направени са 3 (три) огледа на автомобила,предоставени са от мен ВСИЧКИ необходими актове,копие застрахователни полици и ... и... и.... всичко си е при тях и срока от 15 дни изтече ДНЕС!
Още в 9 и 30 ми звънна застрахователят да ми каже че оценката на щетата е готова и "само" трябва да премине през няколко ръце които да подпишат и след това да ми преведат сумата.
Питам го след като е готова тази оценка кажи ми сега как е оценена щетата ми?!?
Казва не знаел бил ... зададох прост въпрос не знаеш или не искаш да ми кажеш?!?
Каза:не знам....
...в началото на сл седмица щяло да има парички...рече той ...
Още в понеделник започвам отново телефонният тормоз и ако до края на денят няма адекватен отговор и решение на проблема ще се отнеса към КФН >
Comment