Известие

Collapse
No announcement yet.

Защо в USA не карат АЛФИ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• колко от вас са кандидати за зелена карта????
    Attached Files
    Last edited by mayhem; d.m.y г., 06:09.
    блаженни са низшите духом...

Comment

• колко от вас са кандидати за зелена карта???? ако утре я получите уверявам ви , че ще останете само със спомените за алфите си. вчера се залафих с едно ченге и човека ми каза арабия-знам, че обичаш да натискаш педала на газта ама новите ни радари засичат от 2 мили-нема дъжд,снег, радар детектор или антирадар-вътре си! е за къв уй ти е бърза кола като 55мили/ч е щатската максимално допустима скорост...живея в уестчестър, ню йорк-тука са концентрирани парите на най-богатите хора в света-къщи с по 4 гаража и отделна къща са слугите-има арабски шейхове, японци и каква ли не сбирщайн милиардери. ходат по улиците с анцузи от 15 $ и една дебелана не съм видел още-само манекенки...дебеланите са бедните и низшите духом. днес бех на гости на една дама, дето е модела на куклата барби и трее да ви кажа , че на 65 год. изглежда като българка на 30-35... в гаража и-порше карера 88'ма 6 цилиндров боксер на вид като от магазина, мерджан кабрио АМГ, 2 бр, харлейя и ягуар за официялни излизания...тука е студенко още, ама басейна циркулира водата да не загрозява двора като неква яма...
      много повърхностно се исказвате и за колите-малолитражки е пълно-мини купърчета, хондички, сциони некви квадратни-и 8ц компетиционе има по улиците и ламбота и мазаратита и квото ще човек.
      дразнещото е обаче като казвате американците тва, онова...американците са по резерватите в монтана-другото почти 300 млн. население е световен сбироток от секви националности и винаги белокожия човек е в основата на всеко говно-най -вече британците от самото начало и до днес...а защо нема алфи-'96 та правителството решава да нема алфи и точка. като при тато-нема кадилаци-волга и тва е-икономика и "свободен пазар"...за тва в бг се ядат гръцки ябълки и турски домати,холандско телешко и свинско поне наште управници си играят с тъпотията на българина-погледнете в гърция за какво иде реч-протести сека седмица за сека дреболия -а в бг последния по мащабен протест беше '97-ма и кво -строшихме мерцедесите пред парламента и онеа си купиха нови а протестиращите премръзнаха или бидеха смачкани от бой в районните... разбирайте , че никой няма интерес България да е развита държава заради географското си местоположение-таа държава трее да се подържа като един остров на тъпотията иначе ставаме опасни..
      и честно казано не виждам голяма разлика в манталитета на един българин и американец-потребители-обаче битието определя мисленето-американеца има и си трае, българина нема, иска да има и си трае, а където трее да лае гъз лиже...
      заболеха ме очите докато изчета 10 страници мнения-само Доко и още 1-2ма юзери май имат идея за живота от нещата... не искам да бъда субективен и ако съм обидил някой се извинявам но се имам за не много глупав и като такъв не бих се върнал в бг освен ако не ме депортират.
      Last edited by mayhem; d.m.y г., 05:06.

Comment

• Работил съм за бивш сенатор, а просто дружка му бе представителя на Джон Диар (и за него работих малко).
        Абе америка си е др бира. Едни от най-хубавите ми години. След 3 седмици отивам отново. Лошо немога да кажа. Колите са надеждни...просто нашата марка не е достатъчно здрава и надеждна за там..ще се отсвири бързо.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Едно време имаше предаване Кога ще ги стигнем Американците.Много интересни коментари относно битието на Американците,тука гледам че и с гърците ни сравнявате те вече го отнесоха големия,ама е наивно да се мисли че като вдигнем целия народ на стачки и митинки ей така магически ще се управим,просто не трябва да ни управляват такива боклуци като знете кои(да не ги изброявам)и малко да се промени манталитета.
          А сега по темата rusiq86 защо си мислиш че Алфа не произвежда на надеждни коли,Краислер и Форд да не са по надеждни,от една 156-ца ли си правиш извода,а и колите които ще стъпят там още не сме ги и видели.
          No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
          Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
          e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

• Не си правя изводите от 156-цата, защото ако си ги правех по нея, щях да твърдя, че е изключително надеждна и безпроблемна кола, няма такава.
            Просто имам лични наблюдения хърху колите, който се карат там и тук.
            В Бг сега карам новата ц-класа на бащата, едно ванче ситроен, работно и моята белисима.
            Там съм карал дълго време форд екскържан бензин, форд ф350 дизелче, силверадо и едно тахо. И наблюденията над колите на колеги в САЩ и тук на близки и приятели.
            Алфа не е достатъчно надеждна за тяхните пазари, няма да намери пазарна ниша, която да запълни, и ще е без успех, първо заради цената на колата, заради поддръжката и мисля, че изложих вече доводите си!
            sigpic
            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение
              колко от вас са кандидати за зелена карта???? ако утре я получите уверявам ви , че ще останете само със спомените за алфите си. вчера се залафих с едно ченге и човека ми каза арабия-знам, че обичаш да натискаш педала на газта ама новите ни радари засичат от 2 мили-нема дъжд,снег, радар детектор или антирадар-вътре си! е за къв уй ти е бърза кола като 55мили/ч е щатската максимално допустима скорост...живея в уестчестър, ню йорк-тука са концентрирани парите на най-богатите хора в света-къщи с по 4 гаража и отделна къща са слугите-има арабски шейхове, японци и каква ли не сбирщайн милиардери. ходат по улиците с анцузи от 15 $ и една дебелана не съм видел още-само манекенки...дебеланите са бедните и низшите духом. днес бех на гости на една дама, дето е модела на куклата барби и трее да ви кажа , че на 65 год. изглежда като българка на 30-35... в гаража и-порше карера 88'ма 6 цилиндров боксер на вид като от магазина, мерджан кабрио АМГ, 2 бр, харлейя и ягуар за официялни излизания...тука е студенко още, ама басейна циркулира водата да не загрозява двора като неква яма...
              много повърхностно се исказвате и за колите-малолитражки е пълно-мини купърчета, хондички, сциони некви квадратни-и 8ц компетиционе има по улиците и ламбота и мазаратита и квото ще човек.
              дразнещото е обаче като казвате американците тва, онова...американците са по резерватите в монтана-другото почти 300 млн. население е световен сбироток от секви националности и винаги белокожия човек е в основата на всеко говно-най -вече британците от самото начало и до днес...а защо нема алфи-'96 та правителството решава да нема алфи и точка. като при тато-нема кадилаци-волга и тва е-икономика и "свободен пазар"...за тва в бг се ядат гръцки ябълки и турски домати,холандско телешко и свинско поне наште управници си играят с тъпотията на българина-погледнете в гърция за какво иде реч-протести сека седмица за сека дреболия -а в бг последния по мащабен протест беше '97-ма и кво -строшихме мерцедесите пред парламента и онеа си купиха нови а протестиращите премръзнаха или бидеха смачкани от бой в районните... разбирайте , че никой няма интерес България да е развита държава заради географското си местоположение-таа държава трее да се подържа като един остров на тъпотията иначе ставаме опасни..
              и честно казано не виждам голяма разлика в манталитета на един българин и американец-потребители-обаче битието определя мисленето-американеца има и си трае, българина нема, иска да има и си трае, а където трее да лае гъз лиже...
              заболеха ме очите докато изчета 10 страници мнения-само Доко и още 1-2ма юзери май имат идея за живота от нещата... не искам да бъда субективен и ако съм обидил някой се извинявам но се имам за не много глупав и като такъв не бих се върнал в бг освен ако не ме депортират.
              Доста неточно и субективно мнение което отразява впечатленията от един малък район в САщ. Нито ограниченията навсякъде са 55м/ч нито най-богатите хора живеят в Уест честър. Мнението за България и за световната конспирация освен елементарно е и крайно неуважително към хората живеещи там.

Comment

• pavlin, впечатленията ми не са от малък район-тъста ми живее в палмбиич в съклено имение с голф игрище на оушън драйв, пообиколил съм некой друг щат, а за спиид лимита визирах щата ню йорк. в монтана примерно е 75...ясно ми е , че освен в уестчестър има и други места с милиардери-палм биич, чеви чейс-мериленд, палмспиингс- калифорния и къде ли още не. има и беднотия...затова се закачих с изказванията от рода на-жените им дебели-не се събират в алфа-дебелите знаеш защо са дебели-ядът евтина нездравословна храна и купуват с тонове, поне има дискаунт...относно мнението ми за световната конспирация-аз съм прост човек и не си правя изводи-само мълча и слушам докато говорат покойни хора като павлов, луканов и др. и слушам защото съм в едно помещение с въпросните личности на една маса...не знам защо ама се ми се струва ,че специялно за прехода(вече 21 години-еба го и прехода) знам съвсем малко повече може би...а хората живеещи "там" -България имаш предвид ги уважавам крайно според личностовите им качества-в БГ имам приятели от всяка прослойка на обществото , етноса никога не е бил проблем-даже бай мангал ме разсмива до посиране поне е искрен веселяк.

Comment

• Малко да обновя темата с една интересна статистика която дава задоволителен отговор. От леките коли Toyota Camry все още си държи първа позиция http://news.automedia.bg/read/9774.html

Comment

• ......изчетох доста глупости писани тук....
                    ще ви кажа само че алфата 155 ми от 97-а няма никакви проблеми освен това че: примерно едното и ел стъкло не работи (30-40 лв за ново моторче и ок) на камарото всичко е ок, в алфата скърцат пластмаси,в камарото не... алфата е 1,8 и данъка ми е 300+, камарото е 3,4 и данъка ми е ~200 ... разлика в Нм?..... има и още как... особено на задното като са...
                    айде wake up, а?

/и ако ше ми кажете че части няма или са скъпи- грешите... бях си пуснал алфата за продаване ама ... май не ми се дава като гледам.... не ми пречи да си я имам,а и ме кефи да си я карам.... в този форум на всеки всичко му е скъпо,а продава на уникални цени..... как я мислите тая работа незнам..... wake up..../
                    '97 155 1.8 16V
                    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                    the cost of living is dying...everybody pays...
                    sigpic

Comment

Working...
                    X