Известие

Collapse
No announcement yet.

Ръчни часовници- хубави марки??

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ръчни часовници- хубави марки??

Искам да си взема някакъв хубав часовни, но не знам много марки за хубави часовници. Breitling ми харесват, но май цените там започват от 3000-4000 долара, което ми е много.. говориме нещо около 1000 лв. Ако има някой, запознат с часовниците нека ми предложи нещо, за да знам към кои марки мога да се насоча в тези пари.
    Lexus IS200

SEIKO
    Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
    Audi A4 1.9 TDI

Comment

Първоначално публикувано от LeoVin4i Покажи съобщение
      SEIKO
      Seiko, casio и тем подобните по- скоро ми звучат като киа и хюндай при колите... Tissot ми се струва, че са реномирана марка и сравнително достъпни.
      Lexus IS200

Comment

Отиваш в Джулиани и си харесваш . Препосръчвам ти Тисот , Радо , Кандино ... сравнително евтини варианти . В по-високия ценови клас - Женева , Омега Зависи дали искаш самонавиващ се , или квац ( с батерия ) .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

Имаше някъде тук и една тема за "реплики". Това също ти е вариант.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Maгазини Галдини там има доста добри часовници
            Diesel, Kenzo, DKNY, Altisse (Cachrel) Morgan, Fossil и други много по скъпи
            Alfa Romeo 156 SW, 1.9

Comment

За около 1000-1200 лв. виж tissot T-touch.Брат ми има такъв много е добър!Има доста разновидности от този модел включително и изцяло от титан!

http://www.vbox7.com/play:6e8b8824
              ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
              ALFA 156 2.0 1999 - бивша
              ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Tissot "T" Touch - около 1100 лв е, върхът на технологията, ползвам го вече повече от 2 години и не го свалям. Със сензорен кристал, откъдето е и името на модела му. Има компас, алтиметър ( висотомер ), хроно, аларма,термометър, метео и достъпа до всички тези функции само с едно докосване на кристала...май му направих яка реклама . Успех с избора

Comment

@samy колега, дай малко повече впечатления че ми стана интересно.
                  "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                  Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                  Opel Astra J GTC

Comment

А какъв часовник се търси, все пак? Аз, не знам защо, останах с впечатлението, че се търси по-скоро елегантен, а не спортен тип, но ще е по-добре да се уточни.
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

Ако си падаш по италиански часовници виж "Sector".Аз съм с такъв и съм доволен!Дизайна им е предимно спортен,цените варират между 400-800 лв.Механизмите са им швейцарски на повечето от тях,има и произведени в Швеицария,пише го на тях!И гледай да си вземеш часовник с недраскаемо стъкло-"сапфир кристал" да не те е яд като го надраскаш после!
                      ето и официалния им сайт:http://www.sectornolimits.eu/
                      ALFA 155 1.8 TS 1993 - бивша
                      ALFA 156 2.0 1999 - бивша
                      ALFA 156 SW 1.9 16V jtd 2005

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        А какъв часовник се търси, все пак? Аз, не знам защо, останах с впечатлението, че се търси по-скоро елегантен, а не спортен тип, но ще е по-добре да се уточни.
                        Правилно си се ориентирал- елегантен часовник си търся, може би предпочитам с кожена кайшка, но не е задължително де.. Zenith ми харесват много, но цените са Преди руснаците правеха доста прилични часовници, а сега на какво дередже им е тази индустрия?
                        Lexus IS200

Comment

Moже да си вземеш и реплика (или няколко за тия пари)
                          На мен ми подариха реплика на Патек Филип -механизма е същия като на оригинала - разликата е че оригинала е от бяло злато и някакви "камъчета" и е 16 000 долара- модела забравих как се казваще ама е много семпъл и елегантен - такъв е носил Путин миналата година - сега минал на друг от същата марка за 52 хил долара.
                          Иначе добър вариант е Тисот
                          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Не зная какви ще са тия реплики за 1000 лв. За тези пари със сигурност можеш да си вземеш много добър часовник. Аз съм с Candino Naval Hero (автомат) от 8 години. Това е сравнително евтин часовник, тогава беше около 300лв., но въпреки това е със съпфир-кристал стъкло, което наистина не се драска. Издържа на 8 атмосфери, плувал съм 1000 пъти в морета и басейни с него и няма проблем.
                            По принцип тоя автомат не е мн. точен, вероятно защото е по-нисък клас. Освен това издържа само ок.12 часа, след като го свалиш от ръката, но аз го предпочетох защото кварцовите трябва през 4-5години макс. да се отварят за смяна на батерията и после не се знае дали ще го затворят добре. Почне ли да влиза вода и прах в корпуса пиши го бегал, а с автомата никви грижи.
                            2014: Deutschland über alles

Comment

http://www.vostok-europe.com/

имат добри попадения руснаците- например модела ТУ 144 и цената е достадобра, но ги няма в БГ.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X