от неделя на платения на Диканите 3,700кг
Известие
Collapse
No announcement yet.
Риболов на щука
Collapse
X
-
да функционира от 10 дена и е пълно с щуки всякакви извадихме 2 за 1 час лових яко морунажи по около20-25см и големи червеноперки има мн шаран но повечето са дребни под кило има мн добър клен и сега собственика каза че ще пусне няколко тона бяла риба не е функционирал 4г и само са го зарибявали през това време много приятен риболов става там сега и няма хора никакви почти защото още никои не знае че е отворен но специално за щука мисля че ти като доста вещ ще имаш много добри резултати ;овят ги на тапи и на воблери много
Comment
-
не може да е затворен 4 години защото миналата пролет бях там и сложиха табелите,а лових за последно там през 2012 та края,има всякаква риба водоема е много много приятен и чист,отличен е за плаж и барбекю,сянка няма,като газиш внимавай аз съм го газил поне 10 пъти от плитката страна от към реката/канала там в драките,има подводен канал който не се вижда и водата е до гърди трудно се гази и има клечки те спъват но може да паднеш в канала там е дълбоко яко,има трофейни раци също,като цяло имам да правя некви неща и ще се оправя до края на май и изчаквам и не съм се активизирал още тая година но сега след 20 май почвам,имам набелязани обекти и като се подкарам почти не се прибирам и се надявам да не е напразно.Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 18:05.
Comment
Comment