Известие

Collapse
No announcement yet.

Помощ за доклад по биология :(

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помощ за доклад по биология :(

Здравейте,след дългочасово търсене из нета няма нищо по моята тема
    Приспособления на растения и животни към въздуха трябва ми не много дълга информация ,под формата на доклад пускам тема тук защото знам че има хора от форума които знаят за животните много и мисля,че ще могат да ми помогнат,моля ви помогнете :S
    Alfa Romeo 146 Junior 1.4i 16V Twin Spark 103hp 98'
    sigpic

в помагало.ком провери ли?
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Проверих всички възможни сайтове за есета,реферати и тем-подобни неща,няма няма и няма в гугъл ми излизат някакви линкове в които е спомената някаква дума от търсените и тва е нищо съществено :X:X:X
      sigpic

Comment

Е ти готов ли искаш да го намериш? Почваш да търсиш отделните компоненти, които трябва да се включат в доклада, сваляш си информация, сглобяваш, пишеш и предаваш.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

А навремето ходех в библиотеката и 1 час доклада бе готов, нямаше нет, еее младост
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от diapper Покажи съобщение
            Здравейте,след дългочасово търсене из нета няма нищо по моята тема
            Приспособления на растения и животни към въздуха трябва ми не много дълга информация ,под формата на доклад пускам тема тук защото знам че има хора от форума които знаят за животните много и мисля,че ще могат да ми помогнат,моля ви помогнете :S
            Аиде почвай да търсиш,да намираш и да сглобяваш отделни текстове и ето ти Есе.
            Ето оттук: http://zamunda.pomagalo.com/

Успех!
            Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Всичко е готово мина без проблеми,послушах ви и си сгобих сам есето.Нямам 2ка
              sigpic

Comment

Working...
              X