Първоначално публикувано от trustworthy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Анкета за горивата
Collapse
X
-
извадка след гласували 103...
1. Бензин Н-98 или по-висок октан 22 21.36%
2. Бензин Н-95 28 27.18%
3. Газ 23 22.33%
4. Метан 1 0.97%
5. Дизел 21 20.39%
6. По-скъп Дизел 7 6.80%
7. Карам електромобил 1 0.97%
ще изчакаме до 250 и ще го приемем за официална извадка на потребителите във форума.
интересно е...
наистина е с научна цел
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеЗащо не направи анкетата публична?
Щяхме да резберем кой е предателят, който кара електромобил - такава Алфа нЕма!
Comment
-
До сега като бях с чипа слагах само Шел рейсинг 100 и наистина колата се чувстваше перфектно...Но сега махнах чипа и сега наскоро пробвах 96екстра форс където го рекламират и не е лош... За вървеж имам чувството, че върви малко по зле от рейсинга на шел, но пък за разход съм доста доволен падна под 10градско...(Засичането е на база 30литра 96extra).... Днес пак сложих от него 20лв...
Предполагам, че сега докато тече рекламата по ТВ качеството му ще е най-добро(за това и направих 30литра първо зареждане) и после вече като спре рекламата и бавно нещата ще отидат пак към боза
Иначе май май имам и алтернативно гориво...ама ще си трая още..Блу форс на петрол пак..Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщение95 от Еко...ОМВ ги намразих от към обслужване в Търново щот чакаш като кибик 2-3 минути на празна бензиностанция в 11 вечерта и никой не идва!
Аз въобще не ги чакам - сипвам си сам и не знам, дали е внушение, ама когато сам си сипя бензина, като че ли колата върви най-добре.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеA, много важно.
Аз въобще не ги чакам - сипвам си сам и не знам, дали е внушение, ама когато сам си сипя бензина, като че ли колата върви най-добре.
Comment
-
Първоначално публикувано от coolboby Покажи съобщениеНе ми е работа на мен да сипвам бензин, ще си сипя ако той ми плати пълненето на разервоара...Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Eko Kinitron 100 или понякога 95Plus пак на Eko
С Шел и ОМВ ми прави проблем с оборотите и не пали от първия път.
С ЕКО винаги е ок и проблемите от горе липсват. И разхода е най-нисък.
Все пак понякога слагам V-Power, но слагам и добавка Редекс червената за да няма проблеми с оборотите.Alfa Romeo Spider 2.0 16V Twin Spark 155hp '00 Lusso
Comment
Comment