Първоначално публикувано от Pinky
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
До кога по дяволите ???
Collapse
X
-
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеВместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.
Турците, ако ги влече, може и за турчин да гласуват, но нека не е ДПС.
Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеВместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.
Турците, ако ги влече, може и за турчин да гласуват, но нека не е ДПС.
Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
А можете ли да ми отговорите на въпроса кога гражданин на България от турски произход ще гласува за друга партия?
На ДПС гласовете са си твърд електорат. Те си подкрепят хората, хората ги подкрепят тях. В случая май друг е виновен.
Аз искам пък да знам от къде се финансират политическите партии като цяло?
А това, че ГЕРБ заявява че ще се коалира с едни (СДС, ДСБ и Атака и т.н.) и няма с други (ДПС, БСП, НДСВ) ще видим на следващите избори.
Всъщност колегата suscrofa е дал ясен пример какво става в действителност."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение... Недей да заблуждаваш хората, че с гласуване нещо ще се промени... Невежеството е най-големия враг на едно общество.
Кой ще я поведе, ти ли? Не го казвам с насмешка, питам наистина. Защото и на мен ми писна от всичко, което се случва в тая държава.
Образовай ни малко, ела на някоя от срещите да си поговорим, да се запознаем поне.
Темата ще бъде: може ли и ако може, как да се промени политико-икономическата ситуация в страната.
Поздрави.ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Сега на мода е етрическото разцепление, все пак доста време беше спокойствие....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Твърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.
А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.
Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.
И пак, всеки народ си заслужава управниците.
Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Кви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщениеКви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеТвърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.
А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.
Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.
И пак, всеки народ си заслужава управниците.
Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеСидеров е един от малкото политици, които не измениха на принципите си. Това, което той говореше и пишеше преди 20 години го защитава и сега.
Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеКатго се сетя че беше главен редактор на в-к Демокрация, а сега АТАКА....
Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит......."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеИзморих се, но какво да се прави не мога да си трая. Точно това исках да ти кажа винаги е бил срещу най големият враг на България, а именно червената милиционерска мъглявина.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеИ поради тая причина събра всички психопати и олигофрени в партия и всички трябва да се надяваме да ни управляват те..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеЕми щом предпочиташ умници с бели якички да те крадат и да ти се присмиват на мизерията избора е твой. Мнозинството решава. Аз не искам да ме опъват мазни умници, които нямат никакви скрупули.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
Comment