Известие

Collapse
No announcement yet.

До кога по дяволите ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    А тази медия няма да коментирам колко е пристрастна и манипулативна.
    Организацията, която подкрепя има единствено за цел да създава и изостря конфликти. Като се има предвид, че е спонсорирана от ДПС...
    Не мога да разбера това мнение, лъха ми на Милиционерска глупава клюка. Незнам от кога познаваш Сидеров (нямам предвид лично), но по изказването ти съдя, че го познаваш от влизането на АТАКА в парламента. Ако си прочел поне една негова статия или книга от по ранния му период или си следил неговите изяви преди АТАКА едва ли щеше да повтаряш като папагал някаква безумна версия излязла от устата на някой червен милиционерски гном. Сидеров е един от малкото политици, които не измениха на принципите си. Това, което той говореше и пишеше преди 20 години го защитава и сега. Не коментирам какви са идеите на АТАКА аз не съм съгласен с някои от тях, но не разбирам и този опит за сатанизиране на Сидеров или безумната версия, че ДПС е създала АТАКА. Но червените милиционери са способни да направят всякакви гнусни инсинуации, вкл. и случая на автомагистралата. Предпочитам Сидеров пред цялата мафиотска гнусна червена пасмина, която ошушка България.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

Вместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.
      Турците, ако ги влече, може и за турчин да гласуват, но нека не е ДПС.

Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава.
      Покрепям. Ако всички отидем да гласуваме, мисля, ситуацията ще е коренно различна.
      ALFA ROMEO 145 2.0 TD
      ALFA ROMEO 156 1.6 TS

WEST SIDE

Comment

Вместо да се вайкате и възмущавате, на следващите избори си вземате акъла под мишка и отивате да гласувате за някой, който няма да се коалира с ДПС.
        Турците, ако ги влече, може и за турчин да гласуват, но нека не е ДПС.

Иначе става едно порочно въртене в кръг - едните направили нещо, другите си го връщат, първите си връщат заради отвърнатото и така до безкрай. А никой _нормален_ гражданин на републиката няма интерес от конфликти - всички губят тогава.
        Искам да те попитам нещо, защото нещо не си добре политически осведомен. БСП и НДСВ заедно в коалиция имаха ли пълно мнозинство. Май имаха, но независимо от това ДПС влезе в коалицията. Защо според теб стана това и не си ли си задал въпроса, дали всичко се решава тук в България, и знаеш ли колко пъти Доган си е пил кафето с американските посланници, смениха се няколко вече. Недей да заблуждаваш хората, че с гласуване нещо ще се промени. Те и НДСВ така излъгаха своите гласоподаватели и после легнаха на БСП. Невежеството е най-големия враг на едно общество.
        К.М.

Comment

А можете ли да ми отговорите на въпроса кога гражданин на България от турски произход ще гласува за друга партия?

На ДПС гласовете са си твърд електорат. Те си подкрепят хората, хората ги подкрепят тях. В случая май друг е виновен.
          Аз искам пък да знам от къде се финансират политическите партии като цяло?
          А това, че ГЕРБ заявява че ще се коалира с едни (СДС, ДСБ и Атака и т.н.) и няма с други (ДПС, БСП, НДСВ) ще видим на следващите избори.
          Всъщност колегата suscrofa е дал ясен пример какво става в действителност.
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            ... Недей да заблуждаваш хората, че с гласуване нещо ще се промени... Невежеството е най-големия враг на едно общество.
            Добре де, а как тогава? С революция?
            Кой ще я поведе, ти ли? Не го казвам с насмешка, питам наистина. Защото и на мен ми писна от всичко, което се случва в тая държава.
            Образовай ни малко, ела на някоя от срещите да си поговорим, да се запознаем поне.
            Темата ще бъде: може ли и ако може, как да се промени политико-икономическата ситуация в страната.
            Поздрави.
            ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
            ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
            ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
            ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Сега на мода е етрическото разцепление, все пак доста време беше спокойствие.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Твърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.

А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.

Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.

И пак, всеки народ си заслужава управниците.

Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

Кви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?
                  Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                  ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                  Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                    Кви принципи, къв политик, кви пет лева бе suscrofa? Чел съм две книги на Сидеров от "ранния период" ей така да го видя къв е. И кво. "Люлката на злото" или каквото там беше на злото има една глава посветена на кулите близнаци написана с мозък и другото е баластра. Елементарни напъни на тема православно християнство. Пробвал се е човека мъ ни му са е получило Другата беше цялата такава даже не съм я запомнил. Е такова мислене като твоето "По добре Сидеров" ни закопава. Ма нищо той имал принципи.. Като да стреля по магистралите сигурно пак е принцип, а?
                    Ти поинтересува ли се кой е Доков баща и какво е синчето му а? Същите като Драшкови. На 25 години с бизнес за милиони без да го е наследил от никой. Това са червените Милиционери няма какво да спорим, за мен всичко е ясно. Предпочитам не много начетен, но принципен и честен политик.......... Няма да коментирам повече нищо.
                    К.М.

Comment

Твърдението, че не съм добре политически подготвен е достатъчно необосновано и непокрито с каквото и да е, че ще оставя със съвсем кратък отговор: в политиката съм.

А че "всичките са маскари" и други подобни, колегите и сами ще се досетят, реплика на кой точно герой на Алеко Константинов е.

Промяна може да има, стига да има мисъл и желание за такава.

И пак, всеки народ си заслужава управниците.

Турците, няма проблем, могат да гласуват и за други турци, стига да има друга партия, която да излъчи такива (естествено, веднага ще бъдат обвинени, че са подлога на ДПС). Самите турци не са проблем, проблем са шайката застанала начело на ДПС в момента.
                      Без да искам да те обидя, но щом си в политиката не би трябвало да си толкова обидчив, ще ти кажа че проблем в България са и хората, които са В политиката ако изобщо в България има политика. Мога и да позная къде си точно позициониран в "политиката", но не ми се занимава изобщо с тази тема. Аз съм изяснил всичко за себе си. Има един любим мой израз казан от Т. Джеферсън преди доста години. "Дървото на свободата от време на време трябва да бъде поливано с кръвта на господарите и робите". Кокал от хищник се взима само с бой не става с молби и превъзпитаване.
                      К.М.

Comment

Сидеров е един от малкото политици, които не измениха на принципите си. Това, което той говореше и пишеше преди 20 години го защитава и сега.
                        Катго се сетя че беше главен редактор на в-к Демокрация, а сега АТАКА....
                        Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит.......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                          Катго се сетя че беше главен редактор на в-к Демокрация, а сега АТАКА....
                          Всичките са маскари......Волен просто запълни една празнина в политическия елит.......
                          Изморих се, но какво да се прави не мога да си трая. Точно това исках да ти кажа винаги е бил срещу най големият враг на България, а именно червената милиционерска мъглявина.
                          К.М.

Comment

Изморих се, но какво да се прави не мога да си трая. Точно това исках да ти кажа винаги е бил срещу най големият враг на България, а именно червената милиционерска мъглявина.
                            И поради тая причина събра всички психопати и олигофрени в партия и всички трябва да се надяваме да ни управляват те...
                            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                            Mazda 6 2.3 2005
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                              И поради тая причина събра всички психопати и олигофрени в партия и всички трябва да се надяваме да ни управляват те...
                              Еми щом предпочиташ умници с бели якички да те крадат и да ти се присмиват на мизерията избора е твой. Мнозинството решава. Аз не искам да ме опъват мазни умници, които нямат никакви скрупули.
                              К.М.

Comment

Еми щом предпочиташ умници с бели якички да те крадат и да ти се присмиват на мизерията избора е твой. Мнозинството решава. Аз не искам да ме опъват мазни умници, които нямат никакви скрупули.
                                Не продпочитам, ама да ни управляват олигофрените на Волен си е плашеща мисъл. То идеи и лозунги да ги ринеш с лопата, ама като няма достатъчно акъл да се осъществят, всичко е на вятъра.
                                Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                                Mazda 6 2.3 2005
                                sigpic

Comment

Working...
                                X