Известие
Collapse
No announcement yet.
и пак за чалгата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от JAMAL Покажи съобщениеLast edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:24."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Я...бебока много добре го казаПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение...Защо никой не каже на хиподил алоооооо не разварщавайте децата ни пеейки п...ка незадоволена ти си.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеС тая разлика, че идеята в музиката на Хиподил се състои в 100% естествено поднесени ирония и пародия с цялата простотия, която неминуемо е част от ежедневието ни... за кой разбира.Мен лично ме кефят и музиката и текстовете на Хиподил, и ги разбирам точно по начина по който те са искали да отпратят свеоето послание, а именно-ирония и пародия.Докато чалгата се взима твърде насериозно и е с претенции на "сериозна" музика.Ае мерси"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Същите определния пасват на рапа, гръджа, пънка и какво ли още не.
Случайно да сте превеждали блек метъл песни?
Айде стига глупости, чалгата е начин на мислене, а не музика.
Не знам кой се е взел на сериозно но у нас свестен композитор няма за това всичко краде или плаща за права в чужбина... дали ще са Кафе или Ивана все тая, текстописците са смешници масата, останалите са с естрадно промити мозъци... после чакате да имаме свястна музика... чакайте си и се радвайте на авТурско, авСръбско, авГръцко и сие не само в поп-фолка.
И докато чакате погледнете какво правят румънците, гърците и сърбите в не фолк жанровете...Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Според мен чалгата е комерсиален продукт(не музика, защото лоша музика няма, има пошъл и отвратителен продукт), който най-лесно помага на българина да се "отвее" от действителността и за малко да изпита "нирвана", поставяйки се на мястото на лирическия герой. Това е като американските филми с хепиенд, предназначени вечер като се прибере хамериканчето у дома с пуканките и бирата да се излегне пред тв-то и да не мисли за нищо, защото така е по-лесно. С чалгата е същото - за момент пренася човечеца, дето цял ден върти волана на автобуса, в един "по-красив свят", където той не е затормозен от житейски проблеми и кахъри, а се изживява като супер секси герой(в повечето случай) или като голям пияч(една кака искаше в една от песните си да я заведат в квартална кръчма; понятието да не се бърка с алкохолик!!!). Това са най-големите комплекси на българина - някой да не го обвини, че не се справя в секса и че не може да пие. И ходи обяснявай после, че трябва да се замисли върху това, какво аджеба иска да каже Светльо Хиподилски в неговите песни. По-лесно е с ракийката и чалгата...145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Как хубаво го каза колегата-чалгаджия- това не е музика а начин на мислене... по повърхностен. Тъпо, ставами жал и ми потичат очите когато чуя тая помия носеща се от алфа... Въпрос на възпитание , но не обвинявам, защото в този преход и лошо състояние на страната за родителите това не е било приоритет, а изкарването на ,,хляба,, е важно!... ...ок... Наи ми е гот да чуя чалга от ГОЛФ...sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ
Comment
-
Е Лили Иванова поне пее отлично и има хубави текстове, особено по старите песни, дали е лигава- лигави са Хулио Иглесиас, Демис Русос, въобще една голяма част от поп музиката би могла да се определи така, защото мелодията е лека.Наскоро писаха, че Лили Иванова /януари догодина/ ще пее в зала Олимпия в Париж, нещо което нее постигнал/а нито една българска звезда.Това пък плюене по една успешна кариера също не е хубава работа.
Ако е за лигавене, Мадона е лигла на квадрат, ама това не пречи да е в челните места на класациите, или топ чартовете, както се казва тоже.Last edited by fred; d.m.y г., 21:29.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеНовия албум на Мадона е пълна смрад,тотална боза и нищо не струва.ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
Comment