If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
баси допълнителното инфо направо да си умреш от смях
Допълнителна информация:
СПЕШНО, Колата е като нова, качваш се и тръгваш, като подадеш наема, внос е от Италия, била е собственост на свещеник от Меричелено, навигация 16: 9 и всички екстри, 6 скорости, качи баира на Крепост с 195км/ч, не кади, колата си заслужава.
..божа работа!...знае ли, се...
съседа ми си взе кола от един капитан на кораб!
Капитана излизал по два пъти в годината в морето за по 6 месеца....а на другия ми съсед е трябвало да режат дърво пред гаража, което е израстнало след като са я вкарали там...за да я изкарат
Тия още от Солнипазар ги знаем...сега на Гурубляне са други лафовете
Е не винаги е "греда" на добра цена....има и късметлий!
Допълнителна информация:
СПЕШНО, Колата е като нова, качваш се и тръгваш, като подадеш наема, внос е от Италия, била е собственост на свещеник от Меричелено, навигация 16: 9 и всички екстри, 6 скорости, качи баира на Крепост с 195км/ч, не кади, колата си заслужава.
той тоя е ебати фена честно нямам думи яко смях само
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Не кади....
Аз скоро нали гледах за жтд и се наслушах на тъпотии...
Гледам 156 за 7300лв дай да я запалиме,леле ма тя не може да хване прав ред....Пуши като Икарус бяло,черно,сиво само червено не изпуши.Питам продавача-кво става?А те тия Италянки така пушат....Шок и ужас чак без коментар на цената.
Гледам лачена 10000лв обслужена,пак жтд и са кво...
Всичко обслужено,предница задница чак и каско до 12.08 е за кога бе колега.Викам дай да коментираме ,а не аз съм ги вкарал тея пари треа ги изкарам ми вика,е от мене ли бе.Откъде да знам как си ремонтирил бе.Вадя елката и почвам купувам я за 6000.Обслужвам за 700,регистрирам за 700,предница 1000лв и кво 8400,една турбинка и хоп 9400 и 600лв чака рака ама поне съм си спокоен,че аз съм си я правел за мене,па като тръгна да я продавам набутвам се и толко няма да е за пръв и последен път.Незнам,тва си е лично мнение.
Comment