Известие

Collapse
No announcement yet.

Луда комшийка-проблем!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Луда комшийка-проблем!

Имам следния проблем: получава се така,че по стечения на обстоятелствата живея на 2-рия етаж и след поредното готвене се окзава ,че на нея(около 50 годишна луда) и миришело на готвено .... Аз като съм готвил не трябвало да си пускам абсорбатора .....а бе я ........а фактите са ,че отдушника може би е запушен някъде и влизало при нея от изпаренията ..... някакъв вид жалба или идея съвет какво да направя ,че да не идва да ме тормози за пореден път ,че ще взема вече ще и е...а майката и луда вещ..ца откач..а .>!?!??!
    Alfa156 Against All

може да ти намеква че и тя е гладна и иска да я почерпиш
    Alfa Romeo 147 "Selespeed"
    sigpic

Comment

И в къщи като се прибирам доста често ми мирише на манджи ,но с никой не съм се карал.Това е въпрос на възпитание ,опитай да не и обръщаш внимание докато ти държат нервите ,когато вече не издържаш един як скандал ще и се отрази добре
      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

обляга се на звънеца и държи докато не се покаже някой ..... изпратих жената ,че ако бях излязъл аз, щеше да прелети през коридора .... и това е всеки път ..... най-лено е да я сритам ,но не това е решението ...........
        Alfa156 Against All

Comment

Комшийката ти страда от ССН (синдром на системна недоебаност)лечение за това няма.
          0888515205

Comment

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
            Комшийката ти страда от ССН (синдром на системна недоебаност)лечение за това няма.
            Има бе как да няма .Като добър съсед и правиш подарък . Чехли и вибратор . Ако не и харесват чехлите да са е?е в г.з. !
            Last edited by Sunny; d.m.y г., 20:51. Основание: едит
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

до какво би довело нецензурано поведение от моя страна ...
              Alfa156 Against All

Comment

Ако все още не я е хванала критическата, можеш да и теглиш една па?ка, и ще видиш как ще идва тя да ти гови. Хем ти доволен хем тя, пък и невярвам и жена ти да е недоволна. хехехех...
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

а бе да хващаше окото иди дойди ...... ама тая мога да я пратя към младост ако искаш
                  Alfa156 Against All

Comment

Е добре де , след акто се поставиха тук разни странни диагнози аз да те питам.
                    А къде ти е свързан абсорбатора?

Защото като пример - в къщи от 1 месец смърди на готвено мамата си избобулецало.
                    Имам чувството че някой съсед благоразумно си е свързал абсорбатора към тръбата - отдушник на баните ,която и да искам не мога да я запуша .

Мога да ти кажа че никак ама никак не е приятно да ти смърди и то ужасяващо.
                    И вместо да се чудиш как да си напсуваш или пребиеш съседката , защо не постъпиш като зрял човек и не се постараеш да отстраниш ( или с нейна помощ) да отстраните проблема?

Защото съм сигурен че ако на тебе ти смърдеше щеше да има подобна тема , само че да псуваш как някой идиот ти умирисва цялата къща . Съгласен ?
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Кажи и "Паднаха ми 3-4 агънца,турил съм ги във фризера.И от утре почвам да ям 2 седмици поред чевермета и чорби,и ракия ще пия и кючеци до 5 сутринта ще пердаша... примири се!...."Та ще види тая вещица ли ква е там,че пияния е по-луд от лудия,и затова лудия бяга от него! И ще забрави за всички абсорбатори и т.н.
                      Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                        Ако все още не я е хванала критическата, можеш да и теглиш една па?ка, и ще видиш как ще идва тя да ти гови. Хем ти доволен хем тя, пък и невярвам и жена ти да е недоволна. хехехех...
                        То и в критическата не пречи
                        0888515205

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Е добре де , след акто се поставиха тук разни странни диагнози аз да те питам.
                          А къде ти е свързан абсорбатора?

Защото като пример - в къщи от 1 месец смърди на готвено мамата си избобулецало.
                          Имам чувството че някой съсед благоразумно си е свързал абсорбатора към тръбата - отдушник на баните ,която и да искам не мога да я запуша .

Мога да ти кажа че никак ама никак не е приятно да ти смърди и то ужасяващо.
                          И вместо да се чудиш как да си напсуваш или пребиеш съседката , защо не постъпиш като зрял човек и не се постараеш да отстраниш ( или с нейна помощ) да отстраните проблема?

Защото съм сигурен че ако на тебе ти смърдеше щеше да има подобна тема , само че да псуваш как някой идиот ти умирисва цялата къща . Съгласен ?
                          Мисля, че е вързана в тия тръби , а аз да питам там като има вързано вентилаторче и като се изсе...ш и това вентилаторце си върти,защо не и смърди на лай..а ами на манджа ... и защо след като аз не понасям смраддта на цигари о когато пушат комшиите на мен ми влиза някак си в къщи ...да вземем да се оплакваме ли сега един от друг или да се изтрепем , както аз си трая така и тя да си трае ........... въпроса е да се реши проблема , а не да се сочим спръст кой крив и кой прав .....,аз къщата няма да си я разбия ,защото кухнята ми е по-скъпа от нейния апартамант(купух апартамента в заварено положение).
                          Мисля ,че не съм "идиот" който умирисва апартаментите на хората
                          В предния апартамент(под наем) всяка вечер ми смърдеше на "стол",но така й не съм се замислял да ходя да се заяждам с хората .......... ,но не аз съм новобранец в блока и трябва да се показваме като стари кучета в казарма- селянията няма край
                          Last edited by slav40; d.m.y г., 21:48.
                          Alfa156 Against All

Comment

Според мен найстина трябва да вземете заедно и да видите къде е запушена вентилацията. може някой добър съсед отгоре да е си е резширил кухнята разбивайки я. по принцип ако всичко е наред тягата трябва да отнася всичката миризма на горе.
                            И да знаеш много гадна смрад може да се носи от готвене.
                            Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                            Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                            Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Първоначално публикувано от slav40 Покажи съобщение
                              Мисля, че е вързана в тия тръби , а аз да питам там като има вързано вентилаторче и като се изсе...ш и това вентилаторце си върти,защо не и смърди на лай..а ами на манджа ... и защо след като аз не понасям смраддта на цигари о когато пушат комшиите на мен ми влиза някак си в къщи ...да вземем да се оплакваме ли сега един от друг или да се изтрепем , както аз си трая така и тя да си трае ........... въпроса е да се реши проблема , а не да се сочим спръст кой крив и кой прав .....,аз къщата няма да си я разбия ,защото кухнята ми е по-скъпа от нейния апартамант(купух апартамента в заварено положение).
                              Мисля ,че не съм "идиот" който умирисва апартаментите на хората
                              В предния апартамент(под наем) всяка вечер ми смърдеше на "стол",но така й не съм се замислял да ходя да се заяждам с хората .......... ,но не аз съм новобранец в блока и трябва да се показваме като стари кучета в казарма- селянията няма край
                              Ами по принцип нямаш право да си връзваш вентилацията в отдушника на банята! Дори си мисля, че ако ти е стар блока не е предвидено изобщо да има въздуховод от кухните и да се изхвърля миризмата и пушека от тях, но може и да не е така.. В крайна сметка да си сложи един вентилатор на тръбата за 30 лв комшииката ти и като усети, че връща от тръбата да го пуска и няма как да й влиза миризма.
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X