.....абе хора да ви питам нали съществуваше някакав химикал или маркер дето като пишеш с него, и имаше нещо като очила дето само с тях се виждаше какво е написано......спешно ми трябва такова нещо.....някой има ли инфо по въпроса?????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ултравиолетов химикал или маркер...
Collapse
X
-
Не ми върши работа - трябва ми да видя нещо което няколко човека гледат, но само аз трябва да знам какво е написано.....няма да играя на покер, или на сантасе, но пак е нещо такова.....надписа да се вижда само с очила или нещо от сорта......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Едно време пишехме с прясно краве мляко върху хартия и само при загряване на хартията се виждаше написаното с невъоръжено око.Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:44.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
За кравето мляко сега разбирам,но знам че със парафинова свещ пак става,пишеш загряваш и си ти.
И кънките даже си мажехме да се флизгат повече....но да не се отплесваме от темата,все пак са минали само 5 години и 3 месеца от както е пусната.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment