Колеги давайте всякакви идеи с какво може да се захване човек с бюджет 20к .....
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колеги давайте идеи !!!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщениеКупуваш една ябълка - после я продаваш,
после две - и те така ...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеНищо сериозно, първото, което ми идва на ум и съм си го мислил е да инвестираш в камионче, бусче и т.н. и да почнеш да предлагаш услуги. Превоз на товари, на деца, на квото може. Има търсене, ама няма да забогатееш. За прехрана само.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Отвори си някаква бърза закуска - сандвичи, катми, странджанки или принцеси, дюнер, хот-дог и т.н. напитки топли, студени, може и цигарки.
Храната винаги върви. От опит знам, а и тези пари ще ти стигнат да започнеш такъв бизнес. Има само малко изисквания от към ХЕИ-то или ДВСК-то, но са толкова сложни.
Ами успех с някое начинание, аз залагам на това.
Comment
-
Магазинче за алкохол и цигари! Българите никога няма да спрат да пият и да пушат! Обаче си избери хубаво място с поток от хора или в някой от кварталите кадето има много нови сгради и няма такова магазинче!sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
кой каквото и да ти каже едва ли ще ти е от полза ако го приемеш 1:1. по скоро може да ти хрумне твоя идея. според мен да направиш нещо по съвет на друг е обречено на неуспех още от началото. та нали ако някой знаеше как щеше да го направи а не да дава идеята на други.
човек сам трябва да направи своя удар и да изплува. прецени в какво си най добър и се насочи натам. успех!Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеКолеги,ако сьветите са добри нямаше да ги подарявате,а щяха да струват мн.пари.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Абе за да ти е печеливш бизнеса според мен трябва да направиш нещо което го няма в града ти. Само че за тази работа 20к няма да стигнат. Но помисли все пак. Дори на пръв поглед да ти се струва глупост.sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD
Comment
-
Абе каквото и да е стига да не иска да яде .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
Comment