Хайде да видим какъв е цвета на вашите любими италианки. Забелязъл съм, че 156-ците най-често ги засичам сиви металици. И моята е такава. Нека да видим кои преобладават най-много и кой цвят я отваря най-много?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Любимия цвят за вашия любим автомобил
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от raffaello Покажи съобщениеХайде да видим какъв е цвета на вашите любими италианки. Забелязъл съм, че 156-ците най-често ги засичам сиви металици. И моята е такава. Нека да видим кои преобладават най-много и кой цвят я отваря най-много?
Comment
-
Моята се води BLUE GOLFOили тъмно син металик
Това ми е втората синя кола подред
Иначе съм далеч от идеята,че това е най-подходящият цвят за тази кола.За 145 любимият ми цвят е сив с фейстлифт на купето от 99г.Също добре на този модел според мен стоят бордо,жлатисто жълто и някои видове червено.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеМоята се води BLUE GOLFOили тъмно син металик
Това ми е втората синя кола подред
Иначе съм далеч от идеята,че това е най-подходящият цвят за тази кола.За 145 любимият ми цвят е сив с фейстлифт на купето от 99г.Също добре на този модел според мен стоят бордо,жлатисто жълто и някои видове червено.
на лимузини -бял,черен
на минита -сив,син,зелен и др.
Comment
-
Моята е тъмно син металик и ми харесва,но също така ми харесва червеният цвят.Мисля че и двата цвята изпъкват и хващат окото.А най хубавият цвят за мръсотия и кривини е сивия.
Comment
-
Първоначално публикувано от gadimir Покажи съобщениеКой каквото да казва черното си е черно
Другото е въпрос на вкус(лично мнение)
Аз гласувам за две черни (ама само как се клепа с лай..)и едно жълтоAlfa 155 2.0TS 8V '93
sigpic
VW LADAVAGEN '81
CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ
Comment
-
alfa rosso , въпреки, че се цапа невероятно бързо - за един следобед става на нищо..
, черното ми се вижда прекалено стандартно, а бялото колкото и невероятно яко да стои стои прекалено модно стана, иначе щях да я взема бяла .. цвят патладжан стои също доста добре
иначе за по-поулярните модели
за 145 - като на васко синьото - направо е убиеееццц
за 146 - бордо металик или черно
за 156 - черно и червено
за 147 - черно и червено
за gtv - черно и сиво , като на доко
166 - черен и сив металик, бяло си е супер голяма рядкост ама стои невероятно тежко, много радва
164 - черноLast edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 22:03.sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment