Известие

Collapse
No announcement yet.

Пароструйка......

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пароструйка......

....мисля да си взема една, щото тия по авточешмите нещо взеха да ме нервят, плюс това ми прави кеф да си плацикам колицата, пък имам и що годе условия.....
    Някой може ли да ми каже колко бара са тия по автомивките, и горе долу какво да си взема като барове и прочее.....също така дали може да пръска с топла водица, и дали тя си я топли, или просто топла трябва да влиза......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
    ....мисля да си взема една, щото тия по авточешмите нещо взеха да ме нервят, плюс това ми прави кеф да си плацикам колицата, пък имам и що годе условия.....
    Някой може ли да ми каже колко бара са тия по автомивките, и горе долу какво да си взема като барове и прочее.....също така дали може да пръска с топла водица, и дали тя си я топли, или просто топла трябва да влиза......
    Tова дето искаш да си го купиш е "водоструйка", "пароструйката" е едно доста по скъпо нещо. Ами аз имам керхер 150 бара на водата,има място за поставяне на химикал и може да работи с топла вода до 40 гр. струва около 800лв Има и по евтини от 110 до 130 бара в порядъка до към 300лв за външна автомивка стават без проблем.
    Last edited by Galeano; d.m.y г., 19:17.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

колега, ето ти няколко модела с цените в Метро на промоция от днес, има и по-евтинки варианти от 240 лв и пароструйки от 1300 лв.
      така че сам си избираш какво да е.
      в каталога има и характеристики на техниката.
      http://metro.bg/pages/1102.aspx?0&mm...1&pg=9#content

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
        Колега,ей това ще ти върши идеална работа!

http://www.baumax.at/produkte/bild_h...l_5_id=1853057

Виж в Баумакс-а!Там е по-евтино отколкото в Метро!
        Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Моятя тук в Белгия е КЕРХЕР професионална преди 2 години като иа купувахме бе6е последен модел и струва6е 3200 евро.С 18 метра марку4,до 140 градуса температура,220 бара,с реголиране от ръкохватка пуска и сапун или препарат каквото и сипе6.Работи с дизел и не кар4и кои знае колко много.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

E да де, водоструйка е.....мерси за инфото.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

видях, че не можеш да отвориш моя линк и сега ще ти напиша най-евтината в Метро какви х-ки има
              EINHELL
              водоструен апарат NHR - 130
              мощност 1.55 кв
              налягане 130 бара
              дебит 400 л/час
              макс температура на постъпващата вода 60 гр
              аксесоари - пистолет, четка, накрайници
              Цена - 239 лв с ДДС
              има и друга на промоция със подобни параметри KARCHER - 395 лв с ДДС - 15 м маркуч

Comment

дано ти е полезна тази ориентировъчна информация, промоциите са от днес до 12.11.

Comment

Според мен водоструйката е безмисленна (поне тия които съм виждал и пробвал)! Със същия успех можеш да си измиеш колата с накрайник тип "пистолет" на "Гардена"! Виж, паросруйката е друга БИРА!!!
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Според мен водоструйката е безмисленна (поне тия които съм виждал и пробвал)! Със същия успех можеш да си измиеш колата с накрайник тип "пистолет" на "Гардена"! Виж, паросруйката е друга БИРА!!!
                    Точно така!!!!Прав си!
                    Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Както е казал колегата по горе, водоструйки има по сто и кусур лева и вършат добра работа,
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

Колега, каквото и да вземеш, гледай да не е от най-евтините! Трябва си хубава марка за тая работа, иначе само ще си изхвърлиш парите!
                        Last edited by soldier; d.m.y г., 14:08.

Comment

Керхер до ок 300лв. Според мен това ще ти свърши най-добра работа за парите си

Баща ми има такава и вярно, че малко бавно става но пък доста добре си чистя колата като се прибера
                          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                          by RUBIG service

Comment

Working...
                          X