Известие

Collapse
No announcement yet.

ВиваТел....пусна своята мрежа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ВиваТел....пусна своята мрежа.

Битката за българския потребител на мобилни телефонни най-края май наистина започна.

Цените на ВиваТел са:

Предплатени услуги:

0.37ст на минута без ДДС....към всички мрежи

Бизнес планове:

10лв на месец получаваш 50минути към БТК и към ВиваТел

след това е .18ст. без ДДС към БТК и ВиваТел а към другите 0.39ст на минута

Разговорите вътре в бизнес групата-от минимум 3карти са БЕЗПЛАТНИ.

другия план е 15лв. без ДДС...имаш 100минути към бтк и вивател...след това е .15ст към бтк и вивател....а към другите е .35ст

Разговорите пак са Безплатни вътре в групата...

Аз лично сериозно се замислям да се метна на ВиваТел...но ще изчакам малко да видя какво ще ми предложат от Глобул на който плащам .39ст на минута и 15лв такса за нищо.

Ето сайта с цените на ВиваТел:

http://www.vivatel.bg/bg/business_tarrifs.php?t=13
    0
    ДА
    0%
    0
    НЕ
    0%
    0
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

много са високи цените за бизнес клиенти
    смятай че аз съм на 1/3 от това
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

и аз това гледах, че цените им не са под тези на другите...
      '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
      '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
      '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Ми аз съм с карта на М-тел /пакет -оферта за МО-Министрерство на отбраната/ имам 30 мин. безплатни към мрежата на М-тел, останалите ми разговори към М-тел са на цена 15 ст/м /без ДДС/ и 44 ст/м към останалите мрежи - това е Вариант 1, съпругата ми и синът ми са на Вариант 2, а именно 100% безплатни минути в групата /групата е цялото поделение, сиреч всички карти закупени на името на под.28880-Белене/ , 18 ст/м към останалите абонати на М-тел и 48 ст/м към останалите мрежи. Таксата ни е по 9.98 лв. /без ДДС/ или около 12 лв. с ДДС.
        Така че тези цени са ми по-изгодни, за сега.
        Иначе съм ЗА конкуренцията, макар че това е така наречения олигопол /сиреч няколко големи играча на пазара/ е разбира се ми е ясно че няма как да се постигне съвършенна конкуренция...но знае ли човек!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от търтей
          много са високи цените за бизнес клиенти
          смятай че аз съм на 1/3 от това
          Значи ти имаш 300минути за 15лв. и говориш на колко???

http://mtel.bg/mobiltel/services/corpor ... _plans.php
          ето ти цените на м-тел.

За 15лв на МТел и ВиваТел получаваш"

Вътре в групата 15ст натоварено 10 ненатоварена, Срещу Безплатни разгови за ВиваТел.

Към мрежата на Мтел .30 и .20 Срещу 100минути и след това 15ст. към ВиваТел и БТК...

Мтел към БТК 40ст и 30ст Срещу 100минути и 15ст след това на ВиваТел.

Към други Мобилни оператори 50ст. и 40ст Срещу 35ст от ВиваТел.

Я сега ми обясни къде е по-евтино???

пс: аз не съм държавен служител...пък и договор не подсписвам с никой. Предполагам от ВиваТел скоро ще подбият и тези цени на Мтел и Глобул за болници, РПУта и т.н.
          sigpic
          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

12 лв
            безплатна група неограничено минути
            15 ст натоварена
            с ддс са цените

Comment

12 лв
              безплатна група неограничено минути
              15 ст натоварена
              с ддс са цените
              Това с договор от къде???...защото аз не мога да отида в Мтел и да им каза, че искам този план нали???

И пак имаш безплати разговори в групата като при Вивател...ама нямаш 50минути към вивател и Бтк...нито пък 18стотинки към БТК...

колко ти е минутата към Глобул
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                Това с договор от къде???..
                да не е за секи - но и аз не съм секи
                незнам колко ми е към глобул или бтк но не си правя лимит на говоренето и на месец плащам макс 30 лв

идеята е че вивател не предлагат добри условия за бизнес клиентите от където идват големите пари

Comment

Положението е ясно за всички, които си има хубав договор с ниски цени към 'старите' оператори, Вива още не е изгодна.

Но за нас простосмъртните Вива е добро решение, и аз още утре ще си купя от предплатената им услуга за 15лв.

Поздрави на всички!

ПС.
                  незнам дали забелязвате, но стартират само с предплатена услуга, билинг системата им още не е готова, та 'бизнес клиентите' могат да почакат още
                  Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Ти да не работиш в в-к Стандарт бре

Аз ти сравнявам план който е достапен почти за всеки на ВиваТел с твоя план който е достъпен само за "богопомазани" и пак излиза, че ВиваТел е по-евтино....Ти обаче ми казваш, че ВиваТел не предлага добри цени за бизнес клиентите

За корпоративните клиенти ВиваТел ще пускат тепърва оферти...според нуждите на фирмата.

И да не забравяме, че при ВиваТел има едно голямо предимство разговорите с БТК
                    sigpic

Comment

За корпоративните клиенти ВиваТел ще пускат тепърва оферти...според нуждите на фирмата.
                      когато ги пуснат ще ги сравняваме тогава
                      а за разговори с бтк има едно чудо наречено ИП телефония

и мойта не е корпоративна тарифата

Comment

Първоначално публикувано от pent
                        Положението е ясно за всички, които си има хубав договор с ниски цени към 'старите' оператори, Вива още не е изгодна.

Но за нас простосмъртните Вива е добро решение, и аз още утре ще си купя от предплатената им услуга за 15лв.

Поздрави на всички!

ПС.
                        незнам дали забелязвате, но стартират само с предплатена услуга, билинг системата им още не е готова, та 'бизнес клиентите' могат да почакат още
                        ДА и аз това искам да изтъкна, че ВиваТел е по изгодна за нас който не работиме в огромни фирми или като държавни служители.

От понеделник вече ще може да се продават и бизнес пакетите до колкото разбрах.
                        sigpic

Comment

когато ги пуснат ще ги сравняваме тогава
                          а за разговори с бтк има едно чудо наречено ИП телефония

и мойта не е корпоративна тарифата

Колко карти сте в групата 20++ или 40++...

Та и тези им оферти са по изгодни от сегашните на Мтел и Глобул.
                          sigpic

Comment

силно съжалявам че не плащам повече от 30 лв на месец пък говора колкото ми текне + чужбини мужбини и т.н кретенски оператори
                            кво сега да се гръмна ли?
                            питаш дали ще се префърлим - ми как да се префърла като ще ми е по скъпо?

Comment

аз лично смятам че ВиваТел тепърва ще започват с промоциите и с по-ниските тарифи и за вбъдще смятам да се прехвърля към тях.
                              Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                              ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                              ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Working...
                              X