Известие

Collapse
No announcement yet.

ВиваТел....пусна своята мрежа.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

бе тя и мойто тарифа е като на търтей горе долу за около 50лв не слизам от телефона пък картите ни са най-много 15, правя по около 4-5 часа на месец айде половината да са ми от групата и 12лв такса. но не с есъобразявам много много дали е бтк или глобул. а доскоро имах глобулска карта на която плащах до 20лв месечно а мтелската ми сметка падна наполовина. тъ освен че бях гъзе с 2 телефона ми излизаше и на сметка
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Определено в момента всеки голям корпоративен клиент има много добри условия от мтел, както и аз също, аз говоря по 2-3 часа на ден и плащам към 150лв. (поне половината ми от разговорите са безплатни разбира се)
      Но не забравяйте че всеки голям корпоративен клиент има и много стационарни телефона във фирмата, та най голямото предимство на вивател ще бъде това че ще могат да предложат оферта за всички мобилни и стационарни телефони на фирмата, както и разговорите между тях ще са безплатни!
      XTruck

Comment

Аз бях на прима,но вече си взех пакета на Вива.Може разговорите да са с някоя стотинка по-скъпи,но ме дразни надменното отношение на М-тел.Щом е можело да говорим за 39 ст. що не го бяха направили преди.Ами помните ли какви кожи деряха преди да дойде Глобул.То наистина в бизнеса няма морал,но щом те така правят,няма да има и лоялност от наша страна.Макар,че съм чувал,че себестойноста на минута е около 7 ст.

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
          Определено в момента всеки голям корпоративен клиент има много добри условия от мтел, както и аз също, аз говоря по 2-3 часа на ден и плащам към 150лв. (поне половината ми от разговорите са безплатни разбира се)
          Но не забравяйте че всеки голям корпоративен клиент има и много стационарни телефона във фирмата, та най голямото предимство на вивател ще бъде това че ще могат да предложат оферта за всички мобилни и стационарни телефони на фирмата, както и разговорите между тях ще са безплатни!
          Щото не си запознат с нашите условия
          а и фиксирана телефония ще има до 1 година и та да имаш фикс мрежа вече ше е скъпо ако въртиш извън нея
          Volvo S80 2.0 T5 180hp
          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
            Щото не си запознат с нашите условия
            шшш уеко с рекламата))))
            но мое да ни уредиш по един безпалтен тел за клубо
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

ехх ако можехх

ама не мога
              мога само савет да дам
              а и на мене ми е все тая дали фирмата Х има с един клиент повече или по малко
              Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

мани го Петкан винаги търси промоцията
                и авантата
                то затва глобулската му карта е такава тесла, щото я зе на промоция
                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

хехе номера с вива тел е че до януари каквото говориш ще ти излезе на полвин цена, защото ще можеш парите отново да си ги изговориш

Comment

ммм да така няма да можеш да ги упрекваш че нямат покритие още и че им куца билинга
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp

Comment

ще изчакам отговора на другите опратори преди да се прехвърля към Вива! Не си мислете, че те нямат нещо подготвено като специялна промоция. Няма да оставят Вивател току така да доминира на пазара...
                      Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

войната между 3те оператора тепърва започва май

http://www.monitor.bg/bussiness/article ... 35&eid=533
                        sigpic
                        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

До тук и трите оператора вече имат...

по 18ст (с ДДС) на минута към техните мрежи за бизнес потребителите им...

Разликите:цени с ДДС

1.М-Тел...36лв. такса която включва 50минути към Мтел и БТК.

след това към БТК е 36ст на мин...а към другите 47ст.

вътре в групата е 1.2ст на минута.

2.Глобул: Имат няколко плана...взимаме най-близкия до Вивател...който е 19лв.

19лв (12+4лв+ДДС) при двугодишен договор таксата от 4лв. отпада!...

та за тези 19лв. имате 20минути към всички мрежи....от там към БТК 24ст на мин, а към другите 47ст.

вътре в групата 300мин на карта и след това по 1.2ст на мин.

3.ВиваТел; 18лв. на месец

100мин към БТК и ВиваТел...след това по 18ст на мин за БТК...към другите 47ст....

вътре в групата безплатно.

пс:всички цени са с ДДС

Грубо:

Вътре в групата:

Мтел-1.2ст на мин
                          Глобул-300мин включени 1.2ст на мин след това.
                          ВиваТел-безплатно

към БТК;
                          Мтел-36ст.
                          Глобул-24ст.
                          ВиваТел-18ст.

Към други всички са по 47ст на мин.

Пакет:
                          Мтел-36лв на месец 50 за Мтел и БТК.
                          Глобул 19лв на месец 20мин към всички!!!
                          Вивател 18лв на месец 100мин за ВиваТел и БТК.

Глобул имат и пакет за 31лв. който включва 50мин към всички и по 45ст на мин към мобилните след това.
                          sigpic
                          Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                          " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                          "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Петко е прав
                            ВИВА е изгоден за малки фирми, защото срещу 10лв. абонамент и мин. 3 карти разговорите в групата са безплатни Защо М-тел и ГЛОБУЛ не дадоха преференции до сега на малките фирми
                            Въпреки, че сме представители и на 3-те оператора единствено ВИВА стартира с политика отворена към клиента - по-ниски цени без въобще да се съобразява с останалите Защо М-тел и ГЛОБУЛ не дадоха право на предплатена карта с роуминг

МИНУТКА ЗА РЕКЛАМА:
                            За желаещи да станат клиенти на ВИВА по корпоративна програма, може да се обърнат към мен
                            sigpic

Comment

Working...
                            X