Известие

Collapse
No announcement yet.

Skype проблем

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Skype проблем

Както си говорих онзи ден по Скайп и се разпадна връзката,след което като се обадих отново нищо не чувах.Отсреща ме чуват,но аз нищо не чувам.Пробвах с други колонки,слушалки,но няма ефект.Свалих нов Скайп,но положението е същото.Някакви идеи от какво може да е този мистериозен проблем и как да го реша?
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

само за протокола - от самия скайп сигурен ли си , че си избрал правилното устройство за слушалките ? и дали не си ги намалил пак от скайп...

като ти говорят трябва една скала да се мърда (от там се и увеличава и намаля звука на скайпа) - за да я виждаш нея трябва по време на разговор да си отворил звуковите настройки - те се пускаха някъде под името на този с който разговаряш - едно микрофонче мисля
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
      само за протокола - от самия скайп сигурен ли си , че си избрал правилното устройство за слушалките ?
      Всмисъл?

като ти говорят трябва една скала да се мърда (от там се и увеличава и намаля звука на скайпа) - за да я виждаш нея трябва по време на разговор да си отворил звуковите настройки - те се пускаха някъде под името на този с който разговаряш - едно микрофонче мисля
      Да,и двете скалички са увеличени на максимално ниво,но няма ефект.Като съм със слушалки забелязах,че при максимално усилено положение се долавя говор,но той е изключително слаб и е съпътствам с шум.
      Проверих и настройките в контролния панел и там всичко изглежда наред.Други идеи?

Comment

там където е за слушалките на скайпа - провери дали си избрал правилното устройство от падащото меню - понякога се обърква и слага нещо грешно там

а щом се чува и слаб говор, може би проблема не е в теб, а в отсрещната страна ?
        sigpic
        днес съм в почивка ---

Comment

...а щом се чува и слаб говор, може би проблема не е в теб, а в отсрещната страна ?
          Това може лесно да се провери с друг абонат.
          П.П. На мен от 3-4 дни тук в работата са ми свалили някакъв нов скайп (на цял екран) и не мога да му свикна още.
          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Най-добре си тествай с SkypeTestCall абоната, там ти прави запис на това, което казваш на микрофона и ти го пуска да си го чуеш, както и ти говори. Така лесно ще се ориентираш къде е проблема

Comment

там където е за слушалките на скайпа - провери дали си избрал правилното устройство от падащото меню - понякога се обърква и слага нещо грешно там

а щом се чува и слаб говор, може би проблема не е в теб, а в отсрещната страна ?
              Има две опции - едната е устройство по подразбиране,а другата е ESS AudioDrive.Пробвах и едното,и другото приложение,но няма разлика.Това е и за микрофона и за слушалките.

С други абонати също пробвах и там е същото-чува се само супер слаб сигнал,когато съм със слушалки,с колонките и другите му работи съвсем нищо не се чува.
              При тест разговора също нищо не чувам.А всички други сигнали в Скайп си функционират нормално,както и други приложения на компютъра.

Вече трети Скайп свалих от официалния сайт,изтрих всички както си му е реда преди това,но е ефекта е нулев.

Comment

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                Най-добре си тествай с SkypeTestCall абоната, там ти прави запис на това, което казваш на микрофона и ти го пуска да си го чуеш, както и ти говори. Така лесно ще се ориентираш къде е проблема
                И това пробвах,но нищо не чувам и съответно моя глас не мога да чуя,което е много странно,защото при разговор с друг абонат мен ме чуват,а аз нищо не чувам.
                Ебаси филма!

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                  И това пробвах,но нищо не чувам и съответно моя глас не мога да чуя,което е много странно,защото при разговор с друг абонат мен ме чуват,а аз нищо не чувам.
                  Ебаси филма!
                  Проблема е или в звука на компа ти или в слушалките/колоните
                  Микрофона ти работи... но не получаваш (или не проиграваш) звук.
                  Да не си мютнал отсрещните без да искаш и да остава сетинг някъде въпреки преинсталациите?
                  (Преинсталация проблеми с клиентски настройки не решава).
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А от друг източник на звук чували се,в смисъл като пуснеш плеар с музика или филм чува ли се звук?
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Тоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Тоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!
                        Ееее, стига бе, чак пък преинсталиране заради звука... Той верно Windows-а е бъгав ама чак до толкова. Както казва morfius проблемът е или в изхода на звуковата карта или в настройките на звука. Разрови из настройките за звука да не се е намалил слайдера на звука към минимум.
                        Виж и дали в Device Manager-а разпознава правилно аудио картата, т.е. да няма някой жълт удивителен.
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Проблема е или в звука на компа ти или в слушалките/колоните
                          Микрофона ти работи... но не получаваш (или не проиграваш) звук.
                          Да не си мютнал отсрещните без да искаш и да остава сетинг някъде въпреки преинсталациите?
                          (Преинсталация проблеми с клиентски настройки не решава).
                          Ще проверя и това,което може би най-вероятно е станало.

Comment

Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщение
                            А от друг източник на звук чували се,в смисъл като пуснеш плеар с музика или филм чува ли се звук?
                            Да всички други приложения,дори звуковете на скайп си работят нормално,проблемът е само по време на разговор.

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                            Въпросният проблем междудругото стана точно след преинсталиране не Уиндоус.
                            Last edited by Gogata; d.m.y г., 00:01.

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                              Ееее, стига бе, чак пък преинсталиране заради звука... Той верно Windows-а е бъгав ама чак до толкова. Както казва morfius проблемът е или в изхода на звуковата карта или в настройките на звука. Разрови из настройките за звука да не се е намалил слайдера на звука към минимум.
                              Виж и дали в Device Manager-а разпознава правилно аудио картата, т.е. да няма някой жълт удивителен.
                              И аз си мисля,че някъде там трябва да е проблема.В понеделник ще видя какво е положението.И дано стане вече,че се вкарах в егати филма с тоя скайп

Comment

Working...
                              X