Както си говорих онзи ден по Скайп и се разпадна връзката,след което като се обадих отново нищо не чувах.Отсреща ме чуват,но аз нищо не чувам.Пробвах с други колонки,слушалки,но няма ефект.Свалих нов Скайп,но положението е същото.Някакви идеи от какво може да е този мистериозен проблем и как да го реша?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Skype проблем
Collapse
X
-
само за протокола - от самия скайп сигурен ли си , че си избрал правилното устройство за слушалките ? и дали не си ги намалил пак от скайп...
като ти говорят трябва една скала да се мърда (от там се и увеличава и намаля звука на скайпа) - за да я виждаш нея трябва по време на разговор да си отворил звуковите настройки - те се пускаха някъде под името на този с който разговаряш - едно микрофонче мисляsigpic
днес съм в почивка ---
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениесамо за протокола - от самия скайп сигурен ли си , че си избрал правилното устройство за слушалките ?
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениекато ти говорят трябва една скала да се мърда (от там се и увеличава и намаля звука на скайпа) - за да я виждаш нея трябва по време на разговор да си отворил звуковите настройки - те се пускаха някъде под името на този с който разговаряш - едно микрофонче мисля
Проверих и настройките в контролния панел и там всичко изглежда наред.Други идеи?Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение...а щом се чува и слаб говор, може би проблема не е в теб, а в отсрещната страна ?
П.П.На мен от 3-4 дни тук в работата са ми свалили някакъв нов скайп (на цял екран) и не мога да му свикна още.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениетам където е за слушалките на скайпа - провери дали си избрал правилното устройство от падащото меню - понякога се обърква и слага нещо грешно там
а щом се чува и слаб говор, може би проблема не е в теб, а в отсрещната страна ?
С други абонати също пробвах и там е същото-чува се само супер слаб сигнал,когато съм със слушалки,с колонките и другите му работи съвсем нищо не се чува.
При тест разговора също нищо не чувам.А всички други сигнали в Скайп си функционират нормално,както и други приложения на компютъра.
Вече трети Скайп свалих от официалния сайт,изтрих всички както си му е реда преди това,но е ефекта е нулев.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеНай-добре си тествай с SkypeTestCall абоната, там ти прави запис на това, което казваш на микрофона и ти го пуска да си го чуеш, както и ти говори. Така лесно ще се ориентираш къде е проблема
Ебаси филма!Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
Comment
-
Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщениеИ това пробвах,но нищо не чувам и съответно моя глас не мога да чуя,което е много странно,защото при разговор с друг абонат мен ме чуват,а аз нищо не чувам.
Ебаси филма!
Микрофона ти работи... но не получаваш (или не проиграваш) звук.
Да не си мютнал отсрещните без да искаш и да остава сетинг някъде въпреки преинсталациите?
(Преинсталация проблеми с клиентски настройки не решава).Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Тоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!
Виж и дали в Device Manager-а разпознава правилно аудио картата, т.е. да няма някой жълт удивителен.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеПроблема е или в звука на компа ти или в слушалките/колоните
Микрофона ти работи... но не получаваш (или не проиграваш) звук.
Да не си мютнал отсрещните без да искаш и да остава сетинг някъде въпреки преинсталациите?
(Преинсталация проблеми с клиентски настройки не решава).Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
Comment
-
Първоначално публикувано от nikotm Покажи съобщениеА от друг източник на звук чували се,в смисъл като пуснеш плеар с музика или филм чува ли се звук?
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТоя проблем го имаше една моя приятелка.След много мъки се оказа,че иска преинсталиране на Уиндоуса.Преинсталираха го и няма проблеми!Last edited by Gogata; d.m.y г., 00:01.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеЕеее, стига бе, чак пък преинсталиране заради звука... Той верно Windows-а е бъгав ама чак до толкова. Както казва morfius проблемът е или в изхода на звуковата карта или в настройките на звука. Разрови из настройките за звука да не се е намалил слайдера на звука към минимум.
Виж и дали в Device Manager-а разпознава правилно аудио картата, т.е. да няма някой жълт удивителен.Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
Comment
Comment