Известие

Collapse
No announcement yet.

Пловдив- избягал шофьор след блъсната жена

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пловдив- избягал шофьор след блъсната жена

http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php...asc&highlight=

Колеги от Пловдив, моля за съдействие за издирването на престъпник!
    На 16.10 неизвестен шофьор блъска жена и бяга от местопроизшествието. Жената е в тежко състояние!
    Не е известно какво е МПС-то, блъснало жената.
    Прилагам директно цитат от VW-форума:
    Първоначално публикувано от blagoykata
    Пловдив. 16.10.2008г. Около 20,30ч-21,00ч на дясния завой от бившия булевард Лиляна Димитрова към хотел SPS, майка ми е пресичала и я връхлита превозно средство. Блъска я и си продължава. Майка ми е в критично състояние в болница - не искам да обяснявам с подробности. Задвижено е производство срещу неизвестен извършител.

Моята молба е, ако някой знае нещо за неизвестния за сега шофьор, моля да съдейства. Този, с чиито сведения се добера до беглеца, ще бъде възнаграден доволно!

телефона ми е 0898 253030
    С предницата на автомобила е ударена (мисля, че предно дясно). Не съм бил на огледа. В КАТ също има производство, другата седмица ще разговарям с инспекторката ...
    За сега най-важното е да спася майка си

Дайте съвет къде другаде мога да постна тази "обява", че да я видят повече хора?

П.С. Използвам думата автомобил щото май не е било лека кола
    Представете си: няма и сантиметър спирачен път!
    това е мястото

уточнявам: автомобила удря, най-вероятно, с лявата си част
    Бахти! На пътя всичко може да се случи! Никой не е застрахован от злополука!
    Но да блъснеш човек, и да си продължиш, без даже да спреш да видиш какво е станало и да помогнеш....

Не ми е ясно как спи този *****
    PS: Не знам дали това е точното място за пускане на такава тема, за което предварително се извинявам.

Нямам думи .... този е за разстрел!!!
    Колеги от Пловдив не се обиждайте , но във вашият град е животоопасно да се кара кола и да се ходи пеша ... от близо 2 години поне 1-2 пъти съм там и всеки път изпадам в ситуации ... доста нетолерантни шофьори има!
    В София се кара по-лесно и спокойно от колкото в Пловдив.
    Апелирам към вас за повече толерантност на пътя и търпение към колегите ви от други градове които не познват града ви в детайли.

А на семейството на пострадалата само мога да пожелая успех в откриването на извършителя защото аз съм сигурна че свидетели ИМА!!!
    Дано съвеста заговори у тях и да алармират в КАТ или МВР.
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Comment

Дано го намерят копеленцето мръсно.

Белла - твоята катастрофа не беше ли в Пловдив ?
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
        Дано го намерят копеленцето мръсно.

Белла - твоята катастрофа не беше ли в Пловдив ?
        Там беше!
        Освен това преди година друга моя кола там и се разби двигателят ... просто претрака на едно кръстовище и спря!
        Преди около 3 месеца разбих биалети там и се разхлопа носач ... абе пусти тепета
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
          Нямам думи .... този е за разстрел!!!
          Колеги от Пловдив не се обиждайте , но във вашият град е животоопасно да се кара кола и да се ходи пеша ... от близо 2 години поне 1-2 пъти съм там и всеки път изпадам в ситуации ... доста нетолерантни шофьори има!
          Апелирам към вас за повече толерантност на пътя и търпение към колегите ви от други градове които не познват града ви в детайли.
          тука в пловдив селенията е пълна 90% от шофьорите са пълни нещасници и дървени селендури.
          Съжелявам много за случелото се надявам се да се намери тоя кретен. Разпитайте някой хора на работното си място в близост до злопулуката
          landikar
          Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Е ся не всички сме такива!!! А и малко и железни траби вадим на поледък по пътищата -БТВ.
            146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
              Може би е вярно това. В последно време тук е нещо страшно
              Преди не беше така. Всеки ден в пика минавам покрай или през въпросното място... Ад е. Не знам как е в Сф или в др. градове, но тук мислят че мигача осигурява предимство. Само да го щракне и си длъжен да набиеш спирачките. За да може олигофрена от крайна дясна в крайна лява... да се престрои за ляв завой в последния момент, пред кръстовището. А това, че може ония да те натресе отзад... си е твой проблем.
              Last edited by Nasko_77; d.m.y г., 03:13.
              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
              sigpic
              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
                Може би е вярно това. В последно време тук е нещо страшно
                Преди не беше така. Всеки ден в пика минавам покрай или през въпросното място... Ад е. Не знам как е в Сф или в др. градове, но тук мислят че мигача осигурява предимство. Само да го щракне и си длъжен да набиеш спирачките. За да може олигофрена от крайна дясна в крайна лява... да се престрои за ляв завой в последния момент, пред кръстовището. А това, че може ония да те натресе отзад... си е твой проблем.
                Ама аз в случаите за които говориш се чувствам дори поласкана,ако някой благоволи да ме удостои с честа да пусне едно мигаченце,колкото и нагло да е това за което казваш.
                Проблема е ,че в повечето случаи келемнцата изобщо не считат за нужно да дават мигач и пак си се престрояват от крайна дясна ,в крайна лява.А така си тренирам всеки ден прединфарктова терапия доволно,поне по 10-15 пъти дневно ,от пропуснат мигач.И аз минавам всеки ден по 4,5 или 6 пъти през въпросното място и винаги там ситуацията е граничеща с магии.Кво да кажа-трябва да се внимава-с пешеходците, с нормалните участници в движението, но най-вече идиотите,за които Правилник(и етика) за движение по пътищата е нещо не виждано и нечувано!!

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

Дано женицата се оправи, а тоо убиец да го хванат и да го разкатаят отвсякъде! Дано се намери и свидетел на местопроишествието, щото ние българите сме малко несъпричастни към тия работи и дори да сме видяли нещо си траем!
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Working...
                  X