Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво мислите за тази скоростна кутия?
Collapse
X
-
Абе колега това въобще възможно ли ече тои ако я изреже като хората ще направи минимум 120-130 и то на първа мен ми изглежда като преебан километраж
незнам бахти колата!!
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
-
Интересни са плюсовете и минусите на тази кутия, която е безстепенна за тия които не знаят. Има я вече при доста коли. Даваш газ и другите чакат да ти свърши първата която . . . . не свършва никогаsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Това си е класически вариоматик. Едно време не са били много ефективни, но сега си имат електронни модули за управление и нещата са супер. Използват се от скутерите до камионите
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
и какво толкова.. тва е 100 години
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment
-
Информацията която имам е че на старт при евентуална гонка тръгва като умряла ама после ?! Ще търся някой колега с такава да го начупя с моята морално остаряла кутияsigpic
Comment
-
Нямам мисли...!...но neO, май ще излезе прав!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщениеТова си е класически вариоматик. Едно време не са били много ефективни, но сега си имат електронни модули за управление и нещата са супер. Използват се от скутерите до камионите
Даването на газ, води до пристрастяване!
Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Comment
-
Last edited by code; d.m.y г., 22:30.sigpic
Comment
-
Във форума на BMW имаше доста подробна статия за различните видиве скоростни кутии включително и за тази - както ne0 каза вариоматик .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Е добре де ама аз пак не разбрахмного ускорение за сметка на максималната скорост ли е тая пущина щото ако е така значи не струва!!!!
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Comment
Comment