Известие

Collapse
No announcement yet.

Подадени са заявките за “Кола на 2006 г.” у нас

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Подадени са заявките за “Кола на 2006 г.” у нас

Седем автомобила и 5 всъдехода ще участват на финалния кръг в конкурса за автомобил на годината у нас. Победителите в съответните категории ще станат известни на 14 декември.

Седемте автомобила, който ще се борят за титлата при леките коли, са BMW 3-series, Chevrolet Spark, Citroen C4, Mercedes B-class, Mercedes S-class, Opel Zafira и Peugeot 1007. Кандидатираните всъдеходи в категорията 4х4 са Jeep Grand Cherokee, Mercedes M-class, Nissan Murano, Nissan Pathfinder и Suzuki Grand Vitara.

За избирането на “Автомобил на годината” ще гласуват членовете на ПАК (Прес Авто Клуб), който е организатор на конкурса. Предварително всички членове на журито ще имат възможност да изпробват качествата на номинираните автомобили.

================
    като гледам кандидатите то е ясно кой ще спечели май
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Не я разбирам аз тая работа с омесването на класовете - кво ще ми сравняват Mercedes S-class със "Смарт Маршруткин" (както сполучиливо руснаците викат на Peugeot 1007)

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Първоначално публикувано от bass
      Не я разбирам аз тая работа с омесването на класовете - кво ще ми сравняват Mercedes S-class със "Смарт Маршруткин" (както сполучиливо руснаците викат на Peugeot 1007)
      що бе то е като с жените - ти как си избрал точно твойта измежду всички - пък те никак не са в еднакви класове
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей
        ти как си избрал точно твойта измежду всички - пък те никак не са в еднакви класове
        Ша ни бият женорята, ако отговоря и после ме репликираш в същия дух

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
        Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Working...
        X