Първоначално публикувано от Mind_Control
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
финансов анализ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеДошъл е разбира се и в момента САщ е в спад.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеДа, САЩ е в спад, но доларът се качва, защото хората не инвестират (не харчат), а си кътат париците в долари и има недостиг на хартийки, а от там се вдига и цената му! Неизбежен е спада, но кога ще дойде е въпросът?
Защото според първоначалните анализи, спасителните акции не дават очакваните резултати, една след друга икономиките влизат в рецесия, вече са застрашени секторите строителство, всичко свързано със строителството, а от там доходите, а от там и много други сектори, така че краят на една епоха започва, новите сили са други те диктуват правилата, вече много банки почнаха да сменят резервите си от долари в йени, франкове и т.н така че долара няма на какво да се държи, максимум 6 месеца и е пак надолу.Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
Comment
-
Ми значи трябва да се купуват северно корейски вони /вонги ли бяха не знам/ там кризи няма, защото те всичко планират, само дето са измрели от глад горките
Но прогнозата ми е иначе обратната-доларът ще расте след изборитеAlfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеРейгън на 71 стана президент, воглаве с Тачър гътна соци системата, слава на богу, иначе сега щяхме да си пишем писма във вестник Комосомолче и да разискваме как се оправя Москвич Алеко и какви са проблелимите на другарите от Ростов на Дон.
ПП. Прогнози за курса на долара с еднакъв успех можеш да отправиш до Делфийския оракул, Ванга и Левон Хъмпърцумян резултата ще е е един и същ/иначе нямаше да има световна криза/
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение"Соци" системата я гътна Горбачов. Тези, които ти споменаваш имат участие, но без Тъпото парче горби това нямаше да стане точно по този идиотски начин, а щеше да стане плавно, така както го направиха китайците. Не ми се мисли какво ще стане с долара, ако наистина Китай и Русия се договорят да не използват долара при търговия по между си, или да не е основна валута при валутните им резерви, но само времето ще покаже, точно какво ще се случи. Американската икономика определено, според мен, няма да излезе лесно от тази криза. То това си е описано от доста анализатори и автори преди години, имам предвид това, което се случва с настоящия икономически модел, действащ в света.
Колкото до търговията, навремето имаше еднап преводна рубла, която си беше на хартия, използваше се на принципа на клиринга, ама и от това нищо не излезе.Та и ние не ползвахме долара, само дето на черно беше 3 лв, а по официален курс 0,98 стотинки, това някъде през 80 години.А като излеше в чужбина след разрешение на партийния и комсомолския секретар великодушно ти предоставяха на този курс максимум 30 долара, ха ха.Тоест използването на долара не е от желание или нежелание а от покупателната сила на тази валута.
Такива кризи си ги има при всяка една нормална пазарна икономика и точно икономика от типа на САЩ ги предоляват по лесно, отколкото икономиките на Западна ЕВропа, които са по регламентирани, най общо да го кажем.
Иначе много автори бяха описвали много неща, включително и това, че ще живеем при комунизма сега
С други думи който чака да падне гнилия капитализъм, може да си чака.....годоLast edited by fred; d.m.y г., 17:17.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
И аз съм на мнение, че $ ще почне да пада ма от кога, може да се качи още малко.
А Обама, като гледам май ще е следващия президент, ама ще изяде голямото дърво с негативите от кризата.alfa romeo 147 1.9jtd 20.08.2001 ex
Honda Hr-v 4x4 1.6
Comment
-
Първоначално публикувано от mohi Покажи съобщениеИ аз съм на мнение, че $ ще почне да пада ма от кога, може да се качи още малко.
А Обама, като гледам май ще е следващия президент, ама ще изяде голямото дърво с негативите от кризата.
Те за това го пускат да стане президент- за да кажат после "Негрото ни прееба" и да нападнат Африка и негрите, щото сам там не са се намесвали качествено.Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеТе за това го пускат да стане президент- за да кажат после "Негрото ни прееба" и да нападнат Африка и негрите, щото сам там не са се намесвали качествено.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеми ако изберат маккейн?Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениетова, че икономчиката е циклична, е само една от теориите и при това далеч не е най-убедителната
Дефлацията не е на добро...хубавото е че след падението следва възход...Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщениеВ макроикономиката /от втори курс/ казват друго...па и по мое скромно мнение Маркс и Кейнс са прави...
Дефлацията не е на добро...хубавото е че след падението следва възход...не е добре за тия дето са останали без работа покрай кризата.
Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеE Горбачов абсолютно нищо не гътна, просто по негово време соца си беше фалирал, а заслугата му е че не тръгна да крепи с цената на всичко този строй, това е.
Колкото до търговията, навремето имаше еднап преводна рубла, която си беше на хартия, използваше се на принципа на клиринга, ама и от това нищо не излезе.Та и ние не ползвахме долара, само дето на черно беше 3 лв, а по официален курс 0,98 стотинки, това някъде през 80 години.А като излеше в чужбина след разрешение на партийния и комсомолския секретар великодушно ти предоставяха на този курс максимум 30 долара, ха ха.Тоест използването на долара не е от желание или нежелание а от покупателната сила на тази валута.
Такива кризи си ги има при всяка една нормална пазарна икономика и точно икономика от типа на САЩ ги предоляват по лесно, отколкото икономиките на Западна ЕВропа, които са по регламентирани, най общо да го кажем.
Иначе много автори бяха описвали много неща, включително и това, че ще живеем при комунизма сега
С други думи който чака да падне гнилия капитализъм, може да си чака.....годо"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщениеНе може да поддържаш висок стандарт на населението си с безумно кредитиране.Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment