Osama Obama
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обама Президент ...
Collapse
X
-
То си беше ясно че Балиму Мама щеше да стане президент, само човек като гледа както СНН и повечето медии как "подготвят" народа за това събитие......репортажите за Обама бяха къде къде по целенасочени от колкото тия за макейн.....
Макар че няма кой знае какво значение кой ще е президент.....
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеще залагаме ли кога ще е първия опит за покушението му ?Last edited by ФЕРАРИСТ; d.m.y г., 00:45."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Мен мен лично е малко жалко, че избора на президент на САЩ е от толкова голямо международно значение.... това само показва в каква зависимост е света в момента.
Иначе на мен ми допада засега - Демократ е, което е плюс....2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщениеОбама, Осама, Саддама.. навява ми на.. жална ти мама
Само да няма.. Драма.
ама не е никак смешно
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Като европеец не мога да не съм доволен, че демократ спечели изборите.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Добре де, темата беше за Обама, все пак! Ама така става тук с всички теми, рано или късно.
Не казвам че не е станало интересно, но ...нали!
А иначе за Обама, ми то се знаеше предварително, бе!
http://www.dnes.bg/article.php?id=60575
Разделете темата, де!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
Comment