Известие

Collapse
No announcement yet.

Една страхотна история ... (поне за мен!)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една страхотна история ... (поне за мен!)

Сабудих се с мисълта че съм се наспал още преди телефонът ми да звънне, ала поглеждам часът е 8:40 и направо се стреснах като се сетих че след 20 минути трябва да съм на красна поляна, при положение че живея в Овча Купел 2 и ще пътувам с градският транспорт . Станах, оправих се за рекордните 4 минути и в 8:46 вече чаках рейс номер 11 на спирката пред блока...Вече беше и 56 а рейса оше го нямаше . Най-накрая се появи прослувутият рейс чак в 8:57.. Беше просто невъзможно да стигна за 3 минути но както и да е качих се и потеглихме.... Вече бях при Италианеца когато телефонът ми извъня, вадя го от джоба поглеждам и гледам "Венци - Cuore Sportivo", вдигам и започва следният диалог
    - Каде си бе ?
    - Пътувам бате Венци!
    - Айде вместо на шел да се чакаме на ОМВ-то ?
    - Добре след малко съм там!
    - Аиде чао.
    - Чао
    Най-накрая рейсът пристигна на спирката на която трябваше да слезна. Слизам аз, тръгвам пеша към ОМВ-то...Почти бях стигнал когато отново ми извъня телефонът.
    -Аиде бе каде си?
    -Тука сам на 50 метра!
    -Добре.
    -Айде.
    Когато пристигнах на омв-то мед ми капеше от сърцето когато видях оранжевата красавица(Алфа Ромео ГТВ 2000 кубика 1973година), и при мисълта че ще се возя над 40 км в нея чак до село Лесново. Това беше моята малка мечта !
    И така изчакахме човекът който трябваше да пътува с нас да зареди бензин на червената 155 2.0 Туйн Спарк.
    Вече беше време да потегляме, качихме се 2-мата с бате Венци на ГТВ-то и на мен ми направи впечетление че беше тясно и не съвсем това което очаквах, но пак си беше голяма магия(До тогава не се бях возил на ретро кола, като не броим Жигулите и Москвичите).
    И така бате Венци на излизане от ОМВ-то я настъпи та да усетим какво е магията наречена АЛФА!
    Вече бяхме в центъра(непомня къде точно) когато вече хората ни правеха разни знаци и не отлепяха поглед .... чакахме на 1 светофар, а в едното плътно имаше работници които копаеха нещо...щом зърнаха ГТВ-то един от тях се провикна "Вижте АЛФАТА!" и всички изведнъж спряха да си гледат къртачите и в продължение на няколко минути не отлепяха поглед от красавицата. Това беше интересната част от пътуването ми към ИТАЛФЕСТ 2008.
    Вече беше 4:00, а аз седях заедно с Илиян (Мadhacker) на полянката до пистата и гледах как турбинирани фиатки и разни 145/6 се мъчеха да докарат свестни времена.Телефонът ми отново извъня - гледам пак бате Венци, вдигнах го и се провевде следният диалог.
    - Каде си бе?(Венци)
    -Тука съм гледам драг-а.
    -Ориентираи се към тръгване.
    -Каде да те чакам?
    -Ми при ГТВ-то !
    -Ок там съм.
    След 30 секунди спринт, вече бях при ГТВ-то и чаках да си тръгнем. Бате Венци пристигна от някъде и аз тои и приятелката му се качихме в ГТВ-то. Аз бях на задните седалки и ми беше АДСКИ ТЯСНО. Още не бяха стигнали и изхода на пистата когато решихме да се прехвърля в 90-та(2.5 в6 с шпер и скорости от 2.0 ТС ) . Прехвърлих се на бързо, запознах се с брата и потеглихме 90-та ГТВ-то и червената Берлина 2-ра серия към София. Знаех си че това пътуване ще го помня цял живот и бях много щастлив...нарочно избрахме малко по-обиколен маршрут за да си направим разходка, че не всеки ден се виждат такива алфи и то в колона . Знаех си че ще има странни реакцйи от страна на хората по спирките и въобще всички около нас , но не предполагах че в София на една автобусна спирка един човек като ни видя и показвам с емотиконка какво почна да прави по средата на спирката - !
    Вече беше време да приберем ГТВ-то и Берлина-та по гаражите им да спят спокоино. Пристигнахме, прибрахме ги, прибрах се и аз у нас и после цяла нощ не можах да спя !
    Ето това за мен беше една страхотна история която ще помня цял живот!
    АКО НАМЕРИТЕ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ - РАЗРЕШАВАМ ДА ГИ ЗАДЪРЖИТЕ
    Прилагам снимки на оранжевото ГТВ, 90-та и червената Берлина.
    Attached Files
    Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 08:31.

B&B Racing | bb-racingteam.com
    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

true, true ...

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

ебахти тъпата история...
      Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

Супер яко изживяване е било. Аз се въртях около вас като ги прибирахте. Поздравихме се дори. За малко да се ударя в предната кола, защото само ви гледах в задното огледало.
        Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
        Mazda 6 2.3 2005
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
          ебахти тъпата история...
          и ти не си много интересен

Comment

Ай ай ай...завист с най-добри пожелания от мен
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

Страхотно..! Май ти лепнаха неличимата диагноза към ретро колите
              landikar
              Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
                ебахти тъпата история...
                Колега;ако няма какво да кажеш по добре си замълчи.Кефи се на своите тъпи истории.
                Човека се кефи на това което е изживял и просто го споделя с останалите.
                Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
                Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Подкрепям ! Евала , добра случка ти се е случила
                  145 1.6 ТС '97 ех.
                  145 1.9 JTD '00
                  307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от Xtrime7 Покажи съобщение
                    Колега;ако няма какво да кажеш по добре си замълчи.Кефи се на своите тъпи истории.
                    Човека се кефи на това което е изживял и просто го споделя с останалите.
                    Оставете го. Квото и да кажа за него ше е ебахти тъпото, още от големият спор за алфа и бмв тои ме мрази има право, нека си пише квото иска

Comment

Историята е добра
                      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                      Нагоре по стълбата, която води надолу
                      sigpic

Comment

искам и аз такава история
                        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                          Историята е добра
                          Благодаря

Comment

За мен Италфест 2008 остана като един незабравим спомен. За мен всичко започна 2 дни преди това когато ненадейно реших че за феста трябва да си сложа другата скоростна кутия с керамичния съединител. Продължих с това, че петък срещу събота цяла нощ съм сглобявал и в 05:30 бях готов, направих се да изглеждам на човек и ме закараха да взема червената Берлина. Отидох до Лесново. Насо ме върна, за да взема оранжевото ГТ. Срещнахме се с ma7etko и с колегата със 155-та. Прелетяхме през София и се срещнахме със спайдера и с брат ми който караше моята 90-ка. Пътуването в колона - ГТ Велоче, Спайдер `80, Алфа 90 и на края 155 беше . Все пак не всеки ден до теб намалява А8 S8 за да те зяпат и да ти се радват и махат от вътре.
                            На феста малко потърчах около колите но ми беше забавно. На връщане... вече разбрахте. Само ще добавя, че на връщане изобщо не съм планирал маршрута. Просто излязохме от пистата и аз водех без да знам на къде . Целият ден беше пълен само с приятни емоции и чак вечерта се сетих, че покрай приготовленията по традиция не съм спал от два дни, но все пак това е моята традиция за Италфест
                            P. S. Благодаря на всички за хубавите снимки
                            Attached Files
                            Alfa Romeo 75 24V

Comment

Суупер Бисере,представям си как си се чувствал....
                              Знам какво е усещането. Дори ти завиждам благородно
                              П.с. Пожелавам ти да изживееш същите мигове още хиляда пъти!
                              Както и на другите!
                              Last edited by Mapтo; d.m.y г., 19:07.
                              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Working...
                              X