Известие
Collapse
No announcement yet.
една светла дата - 9 ноември
Collapse
X
-
Светла е....иначе щях да карам на тъмно Вартбург, или някой бърз ТрабантПо добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
-
Валше дъжд, отивахме на купон и един приятел, подпийнал пусна тая новина около 18-19 часа, не му вярвахме а към 24ч. съобщиха с половин уста по радиото.Така се нацепихме....,на другия ден се събудих от един хеликоптер, който направи 20-30 курса от МВР то на 6 Септемри до някъде си, явно още тогава изнесоха архива
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениее шо да не мое
тука половината са родени след това))
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Е кво толкова е станало. За немците е важно събитие, но за нас какво толкова. На фона на две световни войни и няколко тук на балканите това е едно съвсем нормално събитие не по различно от някой военен преврат в някоя африканска страна."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Е чак пък половината... Едва ли има 5 човека родени след 89г....Говоря за пишещите и по-известни потребители....
Иначе и аз помня...Тъкмо закусвах някакво пюренцеAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеда е , те са долни утрепки малките дето са 89 и по-малки не стават за нищо, да си мълчат!!!!!..те ни радват
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеОставете децата на мира..те ни радват
sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщениеко помниш бе венци
я сподели)
Освен това и ходех
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеНали ти казвам помня че мама ме хранеше с някакво пюре, ама вече и твърдя храна съм приемал..Освен това и ходех
не разбрах идеята на поста ти
или просто да кажем нещоНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
Comment
Comment