Мръвката му е майката!
Известие
Collapse
No announcement yet.
любимо хапване и пйване
Collapse
X
-
Голям лаф се е заформил тук, я да се включа и аз
Аз обичам салатки и преди всичко млечни продукти. А за пиене добре ми се отразява ментичка със спрайтче, винце и биричка.
Офффффффф допи ми се. Така сладко го написах,че започнах да слюнкоотделям като кучето на Павлов.))))))
Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с
Comment
-
Първоначално публикувано от Nikiboy Покажи съобщениеМръвката му е майката!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщениеЕ това е! Месо, ама месо не разни глупости около месото! На кокъл расло!
Рядко поглеждам каквато и да е друга храна.Понякога злоупотребявам със шоколад“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеАз също съм от тази партия
......Понякога злоупотребявам със шоколад
-ако е риба и пилешко, дайте го насам
-ако е свинско и телешко -яжте си го.
А за шоколада съм на периоди -3 месеца се спуквам от шоколад до степен на хипоглекимия, после 3 месеца почивам и почти не лизвам и така пак .
А нещото без което не мога ,това е БИРАТА,изчислих ,че през целия си съзнателен живот съм изпила около 12 000 литра бира ,а па нека мие зле
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеабе ти как живееш, бре човек ?!
за алкохола как да е, ама месото има аминокиселени, от които тялото ти се нуждае, защото немжое да си ги произвежда само, това дето го правиш е много нездравословно, освен ако не ядеш много соеви продукти - въпреки това ....
За нездравословност пък изобщо не моеш ме барна, последната ми настинка беше преди 3-4 години мисля, а преди това близо 20 години единствените ми болести бяха 2-3-4-5 настинки на година, при положение че до 24 си година пушех по кутия и половина на ден, и макар че не пиех често, половин литър джин трясках на сядане без особенно видими ефекти.......последия си аспирин изпих в казармата, хапчетата са ми табу......значи може......
ПиЕс - иначе и аз на шоколадче и сладко нося много......Мога да смуча Льофле също с часове....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
компот от ягоди, мноо е хубаво с водка...
бананов сок, мноо е хубаво с водка...
дребни сладки, мноо са хубави с водка...
салатка, мноо е хубава с водка...
то с водка каво ли не е хубаво!
п.с. да отбележа: не понасям риба, гади ми се дори от миризмата166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Риба, картофи и бира - е те тава а. Също и кифтета, пражоли - свински, пилешки- без значение, шоколад, сладоледи.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеИ аз така ,но зависи за какво месо става въпрос
-ако е риба и пилешко, дайте го насам
-ако е свинско и телешко -яжте си го.
А за шоколада съм на периоди -3 месеца се спуквам от шоколад до степен на хипоглекимия, после 3 месеца почивам и почти не лизвам и така пак .
А нещото без което не мога ,това е БИРАТА,изчислих ,че през целия си съзнателен живот съм изпила около 12 000 литра бира ,а па нека мие зле
Душка - не може да е вярно , аз хем съм по -дърт хем повече пия - и аз може би толкова съм изпил.
Да кажем че съм почнал на 13 години да пия и всеки ден по 2 литра ( 4 бири ) .
20 години по-късно = 7300 дни *2 литра 14600 литра.
Е да ама аз не съм почнал да пия на 13 и да не съм луд да пия само по 2 литра на ден ?
И за да не е съвсем спам - от всичко най - обичам свински ребърца на скара с много бира и лютоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
И за да не е съвсем спам - от всичко най - обичам свински ребърца на скара с много бира и лютоsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Ти си мисли кога ще те уча да караш икономично.
Че да има после парички за ребърца , па и за лизингоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Свинки ребърца, печен бекон, сръбска скара ... Само докато чета тая тема ще опустоша хладилника май...Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеТи си мисли кога ще те уча да караш икономично.
Че да има после парички за ребърца , па и за лизинго
кажи кога ше си печем ребърца
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеСвинки ребърца, печен бекон, сръбска скара ... Само докато чета тая тема ще опустоша хладилника май...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
Comment