If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
първо, това е пускано поне 2 пъти досега, второ - тези снимки са отвратни и наистина трагични, но почти никакъв ефект нямат освен да разбунтуват наскоро изядената закуска...
Дам, единствения ефект е върху стомаха, може би защото вече ги гледам за не знам кой си път. Едно клипче от ония рекламните за Англия създават по-голямо впечатление без черва и мозъци.
това е пускано поне в още 3 теми...нищо ново... просто трябва да се мисли докато се кара!
Това е така , ама за съжаление има хора които не го вземат на сериозно и дори тези снимки не им влияят , а това поставя в опасност и хората които карат нормално .. Ставал съм свидетел на 2 тежки катастрофи , едната от които не остави живи хора - и в двата случая загинаха невинни хора , които си спазват всичко .. но бяха размазани от безмозъчни шофьори !! Такива е имало и според мен винаги ще има ..
Нека, нека, хубаво е от време на време да се припомня...
Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi
Нека, нека, хубаво е от време на време да се припомня...
проблема е че тия дето трябва да ги видят тия неща ен ги виждат - не стига до тях. Тази вечер имаше поне 2 ситуации особено едни разни въвежни бмв-та и мерцедеси по магистралата изпреварваха отвсякъде, че ако само луд късмет ни спаси от много сериозна верижна катастрофа с поне 8 автомобила - включително и мен...
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Може да е пускано , може да е гадно ... но това е действителноста ! Евала , че си припомняме каква беля може да стане на пътя . Участвал съм в 2 по-сериозни катастрофи . Блъскал съм човек . Винаги мисля когато съм зад волана ! Пропускам дори идиотите които не са с предимство . Колеги , пазете се на пътя , и пазете останалите .
Comment