Известие

Collapse
No announcement yet.

8 Декемврий

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Roberta
    Най-вероятно и ние ще останем в София, защото е работен ден, а съм затрупана с work, пък и никога не съм го уважавала особено този празник!
    Е всеки повод т.е. празник е добре да се уважава
    Пък и хубав празник в стил ''а бяхме млади''
    1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
    2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
    1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

пък и никога не съм го уважавала особено този празник!
      Незнам защо ама и аз никога не съм го чуствал като празник, а там дето го празнуват най-много .....БАНСКО САКС
      98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

А пък на днешния ден в далечната 1996 като първокурсник отиваме на Витоша с една колежка да резервираме хижа за 8-ми дек. Никъде нямаше , а като стигнахме до Тинтява (ТЪртей трай) влизаме вътре - няма никой, имаше следи от купон, разгледахме и по стаите- жив човек няма. А в една стая и бутилка шампанско ни чакаше. На прозореца едно зелено одеяло и ромааааантика

Comment

Снимката пред тия тухли от тогава ли ти е
          Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Снимката е от Касба докат беше чалготека и преди едно подобно събитие завършило с раждане

Comment

Ми то както е тръгнало почти целия студентски град ще е в Банско!!! Може да се засечем някъде по улиците (то едни улици... пътечки), меаните и дискотеките там. Като гледам доста хора ще са там (тук).
              А добре дошли и наздраве честит да ни е празника (изпразника) :P

Comment

Първоначално публикувано от Bacho
                Ми то както е тръгнало почти целия студентски град ще е в Банско!!! Може да се засечем някъде по улиците (то едни улици... пътечки), меаните и дискотеките там. Като гледам доста хора ще са там (тук).
                А добре дошли и наздраве честит да ни е празника (изпразника) :P
                Глей да не те бутне некоя крава или да не настъпиш некое лайно,понеже се мотат из центъро на селото
                Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Аз като бивша студентка май не изявявам особено желание да празнувам.ОдъртЕх май за подобен празнбик,пък и съм празнувала,когат му е било времето.Сега мъжа ми е студент,ама не от много сериозните,пък и задочно,че и той май ще пропусне празникОт

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
                    Глей да не те бутне некоя крава или да не настъпиш некое лайно,понеже се мотат из центъро на селото
                    Ще си взема 1 чифт рибарски ботуши и проблема е решен

Comment

Последно ще ходи ли някой от вас на Банско, щото аз в четвъртък паля бегачката за нагоре да се сучем по завойте...
                      www.facebook.com/workshox

Comment

Ами и аз така в четвъртъка газзззззззззззззззз

Comment

A дали ще останат бивши студенти като мен тук да си спретнем една вечер в студентски град в заведението на един приятел, редовно съм там гарантирам за добро изкарване

Comment

кое е то.... мен ме каниха не некъф купон, и после мислим да се занесем нанякъде
                            Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Street Bar, с едно зелено светещо дърво отпред на една улица дето има няколко подобни а отсреща има Миленката

Comment

е знам го стрийт бара, те му правиха ремонт скоро там... наистина става купон там.... поне на времето.... по едно време минавах от там и само мъже имаше
                                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Working...
                                X