Момци , абе да ви попитам една питанка . Възможно ли е след екстремно изкачване на вр. Шипка ( гонка с Ауди Ку7) да спукам задна лява гума ( гумата е Bridgestone Turanza ) Под екстремно изкачване , разбирайте от изхода на Габрово , до горе за 17.24 мин. Гумата ми имаше цепка от вътрешната страна .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно гума ?
Collapse
X
-
абсурд
аз съм правил г-во - с.шипка (в края откъм казанлък) за 35 мин с опел автоматик, половинатата на сняг (но познавам добре пътя)... отсам асфалта е ок, кофти са няколко участъка откъм кз..със сигурност не е от качването; при умерено каране качването е ок. 23-25 мин, но пак зависи от къде 'започваш'...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Тая тема съм я гледал отдавна . Карам така единствено на Шипка . Даже по магистрала на карам с повече от 100-110 км. Спазвам абсолютно всички ограничения , винаги съм с колан и задължавам пътника до мен да е с колан . Доста по-изряден съм от много шофери . Но мерси за препоръката , дано някои колеги си вземат поука от " другата тема " . Поздрави145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Кой знае какво си настъпил или в каква дупка си попаднал...!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеКой знае какво си настъпил или в каква дупка си попаднал...!
мноо вероятно, има доста 'отломки' от тировете166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
Comment