Известие

Collapse
No announcement yet.

Ужас...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ужас...

Пускам тази тема защото съм меко казано ужасен и бесен,погнусен и нямам думи просто....
    Моля модераторите да не преместват клипа в интересни клипове защото клипа не е интересен...
    Не съм Господ,но тоя човек не трябва да живее и искам само 10 мин с него в една стая да види как аз хапя...
    Лично аз имам котка и немога да го гледам този клип или поне част от него.И дано тая прокуратура се сезира ако не аз ще ходя да я сезирам,защото както сега са животинки така след време може да са хора...
    Моля ,който има слаба психика или просто не търпи ужасии да не гледа.
    http://zazz.bg/play:e933ab4a
    http://zazz.bg/play:7a117202
    Ако някой има инфо за тоя ИЗРОД моля на ЛС
    Last edited by vikoalfa; d.m.y г., 00:45.
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD Lisan Remap
    Alfa Romeo 33

това е ужасно лелеле ужас нямам думи просто
    .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

Баси изрода,ужас....
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Хора честно да Ви кажа не ме е гнус по принцип обичам ужасии ,но като видях как хвърли котето в терариума се разтреперих . Не можах да погледна по натам просто не можах.Това в България ли е ? Този човек нищо друго освен СМЪРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Alfa Romeo 146 1.6 Boxer 103hp 1995г

Comment

В случая ужасното е, че някой си е подаравял любимите животни, без да подозира, че отиват на заколение. Постъпката е гадна и долна.

Но винаги ми е било интересно как хората колят и дерат животни, ядат ги и ги носят като дрехи, без да изпитват угризения, а в случай като този се вдига вой до небесата. Мишките "по"-животни ли са от котките, че никой не се възмущава как в музеи и терариуми свободно се хвърлят живи мишки на змиите пред малки деца и други посетители? Вярно, котенцата и зайчетата са сладки, но бедните прасенца, рибки, агънца и т.н какво правим с тях?
          Last edited by DerMeister; d.m.y г., 10:43.
          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
          Mazda 6 2.3 2005
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
            В случая ужасното е, че някои си е подаравял любимите животни, без да подозира, че отиват на заколение. Постъпката е гадна и долна.

Но винаги ми е било интересно как хората колят и дерат животни, ядат ги и ги носят като дрехи, без да изпитват угризения, а в случай като този се вдига вой до небесата. Мишките "по"-животни ли са от котките, че никой не се възмущава как в музеи и терариуми свободно се хвърлят живи мишки на змиите пред малки деца и други посетители? Вярно, котенцата и зайчетата са сладки, но бедните прасенца, рибки, агънца и т.н какво правим с тях?
            Подкрепям напълно. Не може закона да позволява плъхове и мишки и да забранява други животни. Въпроса наистина е сложен, но в този случай става дума за човек, който изпитва удоволствие от гледката. Това са болни садистични мозъци. Инфантилни хора. Елементарно е. Пълна забрана за отглеждане на определени животни. Тук искам да вмъкна и пълна забрана за отглеждане в домашни условия на породи като питбул, бултериер, добермани и тем подобни СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОРОДИ. За змиите пълна забрана за такъв тип отглеждане. Да следва конфискация и сериозна глоба за този комплексар.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
              Подкрепям напълно. Не може закона да позволява плъхове и мишки и да забранява други животни. Въпроса наистина е сложен, но в този случай става дума за човек, който изпитва удоволствие от гледката. Това са болни садистични мозъци. Инфантилни хора. Елементарно е. Пълна забрана за отглеждане на определени животни. Тук искам да вмъкна и пълна забрана за отглеждане в домашни условия на породи като питбул, бултериер, добермани и тем подобни СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ПОРОДИ. За змиите пълна забрана за такъв тип отглеждане. Да следва конфискация и сериозна глоба за този комплексар.
              Ако отделиш достатъчно време може да накараш и чихуахуа да напада други кучета и хора... не са виновни породите а хората...

Колкото до прасетата - отдавна вече не ядем прасета (изключвам тези дето си имат собствена кочинка)... то не са соеви заместители, генно модифициране и Т.Н

По темата лично аз ако го хвана този ще намеря начин да го заведа до амазонка и да го пусна него на анаконди достатъчно голями за да го погълнат... ей така за да изпитам аз удоволствие... незнам как може да има такива "хора". Единственото което харесвам в САЩ е зоо полицията... смятам че има нужда от такъв орган навсякаде по света...
              Не става само с Алфа, требе и акъл...
              Alfa 33 SW 89г. 1.7 IE 8V,
              Alfa 33 91г. 1.3 RIP,

Hyundai Santamo 2000г. 2.0 16v

Comment

е**** изруда тоя ще го обезобразя ако ми падне
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Садисти е имало винаги и ще има, а интернет предоставя на такива изроди възможност за разпространение на тия гадости.
                  В България има Закон за закрила на животните, съобразно критериите на ЕС, в сила от 2007 г, не знам кой месец и може да се сезират органите.
                  Не съм си правил труда да го гледам това, мразя подобни гледки.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

sigpic
                    SCUDERIA ITALIA
                    BMW 5-er
                    BMW 7-er
                    Fiat GP

Comment

Гледах само няколко секунди от първия клип, където видях котка като моята и веднага го спрях.
                      Не съм агресивен или нещо такова, на животно не бих посегнал, освсен ако не застрашава мен или близките ми, но ей богу, такъв човек като този, мога да го затрия без никакви угризения!

Няма ли някакъв начин да бъде спрян този изрод?
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Първоначално публикувано от rammstein4o Покажи съобщение
                        Ако отделиш достатъчно време може да накараш и чихуахуа да напада други кучета и хора... не са виновни породите а хората...

Колкото до прасетата - отдавна вече не ядем прасета (изключвам тези дето си имат собствена кочинка)... то не са соеви заместители, генно модифициране и Т.Н

По темата лично аз ако го хвана този ще намеря начин да го заведа до амазонка и да го пусна него на анаконди достатъчно голями за да го погълнат... ей така за да изпитам аз удоволствие... незнам как може да има такива "хора". Единственото което харесвам в САЩ е зоо полицията... смятам че има нужда от такъв орган навсякаде по света...
                        Твърдо не съм съгласен с теб. Селекцията е нещо много важно. При споменатите от мен породи изкуствения отбор е бил в посока към засилване именно на белези като агресия и то на изключително ниво. Питбула се бие до смърт, а добермана винаги скача да хапе врата, почти никога краката. Абсурд е да ме убедиш, че един лабрадор може да направи това на което е способен един ротвайлер. Породите питбул и бултериер са забранени във Великобритания и Австралия и това не е случайно.
                        Аз бих убил и слон, ако от това зависи моето оцеляване, но тук става въпрос за удоволствие от гледка на агонизиращо котенце, това проблема.
                        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 15:17.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

Да наистина човека не е наблегнал на изхранването на добичетата си,а именно на агонията на малките котенца зайчета и тем подобни значи нещо не е наред с главата.Пълен комплексар, сдуханяк ,изрод ....
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

За тоя главорез... ЗАТВОР, ама в сектора с МАНАФИТЕ.
                            И без право на вазелин!

За змиите му... ефтаназия... въпреки, че нямат никаква вина. Те убиват от страх и заради храна.
                            ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                            sigpic
                            ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

И да знаете...
                              Единственото същество на тази земя, което убива за удоволствие е... ЧОВЕКА!
                              ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                              sigpic
                              ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                              X