Известие

Collapse
No announcement yet.

Ужас...

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

много ми е интересно като каже някой "ако ми падне", "ако има начин да го намериме" и т.н. Ми то всичко си е казано - къде живее, Евгени се казва и продава змии. Който иска отива, намира го, чупи му краката и ръцете и си тръгва.

Евгени.....боклук, чакай ме!
    няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Никой нищо не може да му направи.. ще го хванете за Дедовия.
      Урода бил в САЩ вече.

http://www.deltanews.bg/?id=483
      Attached Files
      ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
      sigpic
      ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Първоначално публикувано от Nasko_77 Покажи съобщение
        И да знаете...
        Единственото същество на тази земя, което убива за удоволствие е... ЧОВЕКА!
        Това е силно невярно. Сем. котки особено, изпитват адско удоволствие да измъчват жертвите си, дори накрая не ги изяждат. Косатката бая се забавлява с тюленчетата понеже знам, че си падаш по филмчета пусни си да гледаш има такива филмчета.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

известен факт е, че видовете, които убиват за удоволствие, са 2 - хората и гълъбите

котките и косатките после си ядат, с каквото са си играли
          I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
          Roosevelt

Comment

Този е един голям боклук, който е пълен с комплекси. Няма смисъл дори да го коментираме.
            sigpic
            SCUDERIA ITALIA
            BMW 5-er
            BMW 7-er
            Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              известен факт е, че видовете, които убиват за удоволствие, са 2 - хората и гълъбите

котките и косатките после си ядат, с каквото са си играли
              Пак ще се отклоним от темата. Ти убиваш ли за удоволствие? Аз не убивам. При животните също е така те не са еднакви като индивиди. Но при някои е някак си по така разпространено, и определено сем. котки са един от тези видове, и не винаги изяждат плячката понякога само се забавляват. Гълъбите са птици там незнам те не са бозайници, аз от разредите не излизам много. И давам примери от бозайниците.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Нека ,нека той тоя Урод и в щатите ще сгази лука ,че тогава ше види там к'во ще го праят!!!
                Last edited by mochko1; d.m.y г., 18:18.
                Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                Fiat Bravo II 1.4 90hp
                sigpic
                Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
                  Нека ,нека той тоя Уруд и в щатите ще сгази лука ,че тогава ше види там к'во ще го праят!!!
                  затвор
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

Извинявам се......ебахти педалчето скапано мръсно..."димите не стигат".......
                    Last edited by StarChild; d.m.y г., 18:13.
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

Е как хората викат,че по нищо не му личи че не е вред , то само ,като го видиш и ти става ясно ,че нещо му хлопа.
                      Незнам ако ми падне тоя кво ще му направя ,но едно може да ми достави удоволствие ,да му потпала всичките змии и да го оставя да гледа какво им се случва ,после ще мисля за тоя урод
                      Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

Гледа, снима, човека търси внимание - получава го.
                        Какви ли не ненормалници има, а този случай се превръща в световен проблем. Да - луд е естествено. Надали има някой, който се съмнява. А колко като него има и какво се прави по въпроса, или какви са възможностите да се направи? Има ли къде да отидат такива хора, след като не живеят по нашия стандарт?
                        Колко изнасилвачи, убиици и какви ли още не, има навън, но всичко утихва, в повечето случаи дори не се чува за тях...Каквото ни покаже телевизора, в това вярваме. Аз не правя разлика дали съседа ми ще даде кучето ми на змиите си или ще го отрови, а?
                        147 JTD '02
                        sigpic

Comment

Гадости по тоя свят какви ли не. Лошото е, че хората сами си ги правят. Тоя сега в америка може да завъди по-големи змии и да вземе да ги храни с хора, тогава вече че седне на електриката.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                            Твърдо не съм съгласен с теб. Селекцията е нещо много важно. При споменатите от мен породи изкуствения отбор е бил в посока към засилване именно на белези като агресия и то на изключително ниво. Питбула се бие до смърт, а добермана винаги скача да хапе врата, почти никога краката. Абсурд е да ме убедиш, че един лабрадор може да направи това на което е способен един ротвайлер. Породите питбул и бултериер са забранени във Великобритания и Австралия и това не е случайно.
                            Аз бих убил и слон, ако от това зависи моето оцеляване, но тук става въпрос за удоволствие от гледка на агонизиращо котенце, това проблема.

Все пак уточнение, бултериера не е забранен въобще във Великобритания, за Австралия не знам, но в АНглия това е една от най популярните породи /наистина има друг режим за агресивно поведение обаче там/.Но, поведението на тези кучета въобще не агресивно към хора, освен понякога към други кучета.Лично аз съм гледал добераман, имал съм приятели с бултериери и питбули, чел съм много литература, тия приказки са доста преувеличени и често са абсолютна фантазия.Наистина питбула и бултериера се използват за кучешки борби и имат заложби за това, но при развитие на тези качества от ХОРА, тоест ако ти не му развиеш подобни инстикти-тоест в крайна сметка отговорността трябва да се търси в стопанина и в човека а не в кучето, което е като малко дете, както го възпиташ и научиш, така и ще го видиш-
                            Last edited by fred; d.m.y г., 20:06.
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

Искам аз да го пусна тоя на тигрите в някоя клетка, ше си умра от КЕФ!!!!

B&B Racing | bb-racingteam.com
                              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Фред... много си прав, но отворете нова тема за кучетата. Тук не е подходящо. Ще се завържат пак едни спорове...

П.С Иначе най-агресивната порода кучета, наистина не са Питбули, Ротвайлери или Териери ами...... Дакелите
                                ALFA ROMEO 145 1.4TS "lusso"..
                                sigpic
                                ROVER 200 RF 2.0TDI

Comment

Working...
                                X