If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пожелавам на тоя човек до 3 дни да умре в адски мъки Искам да бъде изяден от по-големите братовчеди на тея котенца(лъвове, тигри и тн) сори че пиша 2 поста но сега го изгледах цялото
B&B Racing | bb-racingteam.com Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Значи гад като тази е за бавно трепане, и плитко заравяне......аз изключително харесвам змиите като вид, и искренно му пожелавам на тоя да въде треснат във някоя вена да речем, и да няма възможнодст да се радва на антидот.....
Какво ли щеше да стане ако човека не беше на върха на пирамидата.....
Искате ли да ви кажа нещо любопитно, върху което надали сте се замисляли - по точно ще е нещо като въпрос -
Знаете ли защо човек е така да се каже върховен главнокомандващ измежду живите същества на земята.......?????.....Много е просто - защото животните не притежават тази най - гадна човешка черта, която засега ни държи на тоя пост......Коя е тя...???.......Никое живо същество на земята, от едноклетъчната еуглена, до синия кит - никое от тях не убива за удоволствие - прави го само човека.......всяко живо същество освен чоека се ръководи от инстинктите си за съхранение и оцеляване, и ако е хищник то той убива само когато трябва да оцелее, и не пролива дори и капка кръв излишно......защото Природата му е заложила в гените че храната му е ресурс, от която той зависи, и тя не трябва да се разхищава......никой лъв или тигър няма да погледне дори и най - сочната антилопка, когато е наяден...........ако животните убиваха за удоволствие така както ние ги трепем, ние не бихме имали никакъв шанс......
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Това е силно невярно. Сем. котки особено, изпитват адско удоволствие да измъчват жертвите си, дори накрая не ги изяждат. Косатката бая се забавлява с тюленчетата понеже знам, че си падаш по филмчета пусни си да гледаш има такива филмчета.
Защо сравняваш животните с човека, определено мисля че ние хората разсъждаваме повече от което и да е било семейство...тоя просто не е добре с главния и това коеот прави е извратено и много гадно
.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Хора наистина ако някои го знае убиите го. Нали неискате след време някое от неговото семе-отрочета да се събере с някое от вашите деца. Трябва да се елеменира гадното му семе, ...
Защо сравняваш животните с човека, определено мисля че ние хората разсъждаваме повече от което и да е било семейство...тоя просто не е добре с главния и това коеот прави е извратено и много гадно
Мирела, понеже това което обсъждаме тук наистина е гадничко и аз не искам да оспамя темата, въпреки че ме сърбят ръцете, ще ти кажа, че човекът за мен е животно и ще спра до тук. Този човек изпитва удоволствие от самата гледка, а това определено е ненормално. Това е характерно за подрастващите, за децата понякога, така че той може просто да е инфантилен.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Прекалено много глупости се изписаха. Не малка част от потребителите грубо нарушават правилата на форума, като отправят призиви за нарушаване на законите на РБ.
НК чл.117
При други подобни груби нарушения ще бъдат взети съответните мерки.
I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment