Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново за петрола

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
    От вчера е още по-евтин барела, но аз разлика в цената на горивото спрямо когато беше в пъти по-скъп не забелязвам (така се правят пари)
    на 95 промяната е 1 стотинка....
    тя разликите между раличните бензиностанции е по-голяма!

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

абе само на мен ли ми правят впечатление новите цени на горивата и по-конкретно бензина? туй горивце не скочи ли твърде много за 3-4 дена??? Цената на барел-а не минава 80-81 долара и в момента на фючърсния пазар... обяснение?

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        абе само на мен ли ми правят впечатление новите цени на горивата и по-конкретно бензина? туй горивце не скочи ли твърде много за 3-4 дена??? Цената на барел-а не минава 80-81 долара и в момента на фючърсния пазар... обяснение?
        Не само на теб...и на мен ми направи впечатление като най-спокойно се вдига и никой нищо не казва...но то така си е тук...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

незнам ама май пак отиваме към лятото на 2008г когато за 100 октанов на ОМВ давахме по 2,62лв за литър!то тва тяхното вече няма спиране,а и са прави който си е карал бараката пак ще я кара и няма да спре да зарежда ако ще и 3лева да стане!
          alfa romeo 156 1.8ts-спортно окачване!! R.I.P!Now Alfa Romeo 159sw

Comment

... и какво правим ние? пазарна икономика и всеки печели колкото реши от нас ли??? защо няма регулатор за тези, така масови нефтени продукти?

Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Така е в Булгаристан,иначе ЛУКойл ще махнат малкото си инвестиции(ако въобще има такива).Няма контрол на петрола и сега цената на бензина е такава,все едно петрола е 120$,а като стане толкова просто не ми се мисли какво ще стане.....
              Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
              Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
              Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                Така е в Булгаристан,иначе ЛУКойл ще махнат малкото си инвестиции(ако въобще има такива).Няма контрол на петрола и сега цената на бензина е такава,все едно петрола е 120$,а като стане толкова просто не ми се мисли какво ще стане.....
                Ти си от Бургас...кажи защо е така, без видима причина и хоп 2 лв...като говоря дори за нафтата 2 лв за литър...
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Не виждам що се чудите, просто долара поскъпна, а и цената на барел се е вдигнала - пазар...

Comment

Е да но долара е така вече над 3 седмици, а цената на горивото скочи много. Долара е с 10 ст по-скъп от преди 3 месеца да речем, и кво цената на нафтата е с 11 ст нагоре изведнъж. Гадни спеколации, а държавата си гледа работата и някой пребира от това!
                    Last edited by rusiq86; d.m.y г., 15:41.
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Ти си от Бургас...кажи защо е така, без видима причина и хоп 2 лв...като говоря дори за нафтата 2 лв за литър...
                      Защото ЛУКойл са.........монополисти и няма кой да ги спре.

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                        Защото ЛУКойл са.........монополисти и няма кой да ги спре.
                        Абсолютно - съществуват в света маса комисии за регулиране на всякакви цени, но да сте чули някъде такава за рег на петрола - няма и да видите......
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Няма и да има докато си плащат, и агнето цяло и вълка сит....това е просто пародия!
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                            Няма и да има докато си плащат, и агнето цяло и вълка сит....това е просто пародия!
                            Пародия или не това е положението.Докато всички горива се правят от петрол така ще стоят нещата.Като свърши петрола ще има една "малка" криза и може би няколко войни и ще се намери ново гориво,и нещата ще се оправят

Comment

Петрола надали ще свърши скоро, за това кахъри не трябва да имаш..........
                              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Освен монопола на Лук и акциза много ни връща назад.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                                X