Известие

Collapse
No announcement yet.

Препоръчайте добър часовникар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препоръчайте добър часовникар

Препоръчайте някой добър часовникар,да не е мърльо,става въпрос за ремонт или подмяна на механизъм в ръчен часовник
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Точно на спирката на трамвая на площад Македония в посока към НДК и са читави.
    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
    Opel Astra J GTC

Comment

Мале в тоя център кошмар,нещо по към надежда
      ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
      BMW e39 facelift

Comment

Качеството, не търmи компромиси
        "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
        Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
        Opel Astra J GTC

Comment

Ами аз ходя при едни арменец ЕТ ОНЧО, намира се в безистена на бирария Лучано, пл Славейков, срещу Бонжур, освен това по солунска има сервизи и проджаби на 20 тина вида часовници, също стари опитни часовникаски ателиета /Солунска, отядсно посока Витшошка, след градинката/
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Ончо го познавам и според мен е доста добър.
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

Колега би ли споделил координати ако намериш читав часовникар? Преди повече от месец си загубих стъклото при един екшън и сега няма къде да ми оправят часовника. Последните двама при които ходих, още при вида на часовника ме отпращаха , без да ме оставят да им обясня че е евтина имитация.
              http://shop.bakbg.com/
              Fiat Coupe 20VT

Comment

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
                Точно на спирката на трамвая на площад Македония в посока към НДК и са читави.
                Точно от там са ме препращали към Ончо на пл. Славейков (ставаше въпрос за по-специален часовник)
                Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                  Ончо го познавам и според мен е доста добър.
                  И аз мисля, че е добър, дава гаранция човека, най добре е там да се пробва
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Working...
                  X