Известие

Collapse
No announcement yet.

ГО за 2006г.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от lazy
    P.S. Кажи къде е тази усмихващо-намигваща емотиконка плс
    Да бе и аз я търся!Има една,дето излиза,като пишеш постинга си,последната на долния ред най-в ляво,така изглежда,но като я "монтираш" в поста си и тя излиза друга Странно...

Comment

Абе по принцип конкуренцията няма да позволи да има дълго време и нереални застраховки. Та сега значи явява се някаква малка застрахователна компания и сваля цените за да спечели клиенти, да обаче ако този сегмент е важен за голямата компания- тя може да свали цената - докато малката окряка и или замине на кино и са преебани сключилите там застраховка или по добрия вариянт - замине на кино и голямата компания изкупи портфейла и от застраховки(още по голям дял от пазара)
      Та за момента смятам че най-стабилни са Алиянц и ДЗИ - В последната в момента 20% а до половин година 38% -после може и повече непряко държи УниКредито - Италия. Та те станаха най-голямата банкова група в Европа след като купиха Банк Аустрия Кредитанщалт (собсатвениците на Биохим и Хеброс) и с тяхната Булбанк станаха и най-голямата в БГ. Та точно тези няма да си позволят да оставят свързана компания да закъса - щото резултата на тяхна фирма в БГ оказва влиание на цената на акциите им на международните борси - виж ако вземат да продават дялове на някоя неизвестна компания - тогава вече гледат да се отърват от нещо което може да ги дръпне скоро назад-засега няма такива изгледи.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ей сега си говорих с агент на Алианц и при мойте данни и автомобил, ГО - то би ми стувало точно 71 лв. Само че има един недостатък - няма отстъпки по "каско"-то а в "Орел" ми предлагат 25% отстъпка ако ГО-то е при тях!
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          ?? ???? ?? ??????? ? ????? ?? ?????? ? ??? ????? ????? ? ?????????, ?? - ?? ?? ?? ??????? ????? 71 ??. ???? ?? ??? ???? ?????????? - ???? ???????? ?? "?????"-?? ? ? "????" ?? ????????? 25% ???????? ??? ??-?? ? ??? ???!
          ??? ?????? ?? ????? ? ???? ?? ?? ?????? ? ??? ????? ????????
          ________
          Find Headshop
          Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:49.
          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Ей сега си говорих с агент на Алианц и при мойте данни и автомобил, ГО - то би ми стувало точно 71 лв. Само че има един недостатък - няма отстъпки по "каско"-то а в "Орел" ми предлагат 25% отстъпка ако ГО-то е при тях!
            Абе ти гражданската си я направи където е най-изгодно, а каското може да си го сключиш и в друга компания където мислиш че са коректни (Орел са си серьозни- Гущеров ) Даже си мисля че е по-добре каското и ГО да са ти в различни компании. Логиката е че ако си виновен за ПТП и същата компания плати на пострадалата кола по ГО и после трябва да ти плати и на теб по каското (ще се стремят да ти платят по малко, ще ти сравняват сщетите с тези на пострадалата кола на която плащат по ГО и може да ти платят по-малко. За това последното така съм чувал-не съм го пробвал -дано не се налага. А отстъпките мисля да си ги получа от брокера - той прави каско и ГО на повечети компании и като съм му редовен си прави отстъпки от собствената комисионна (при брокер е по изгодно отколкото да сключиш даже в централния клон на застрахователя - щото там няма да ти чупят от комисионната а ще ти дадат само офицялното намаление. Та аз така мисля да направя - сключвам ГО и Каско при един брокер, а за компаниите където преценя че е най-изгодно съотношението цена , качество(коректност). Пък ако застраховател в нарушение на застрахователния договор и закона не ми плати -направо си давам жалбата на съквартиранта да си я носи на работа в Комисията по финансов надзор
            2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

И последно кви са цените а
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Бе "Орел" още нямат цените и методиката за ГО - днес говорих с тях, но 25-те % отстъпка от ГО за мен са си към 120, та дори и да си платя ГО-то на сегашните цени в "Орел" /тоест около 130/ пак ще съм на далавера.
                Васка я ме светни как е по добре да се оценяват щетите, по експертна оценка или по фактура, щото един авер си чукна бронята и по експертна оценка му платиха 140 а той даде за ремонта 45 /вкл. локално боядисване/

И още едно питане ако примрно си ударя последното гърне в някоя дупка или бордюр /не обръщай внимание на факта че е почи изгоряло / та ще ми платят ли за смяната на последните две щото мисля че вървят комплект /тоест заварени са/
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

E да ти кажа практически опит нямам с щетите - ще питам един авер от ликвидация на щети. Но мисля че зависи от конкретния случай и от това кво ще правиш, модел и година на колата и т.н.т За гърнето не знам-чувал съм (тук някъде четох) че са плащали картер на Твин Спарк ама както ти казах нямам опит и се надявам да не придобивам такъв при ликвидация на щети

Comment

А бе, честно, идеята ми е да си сменя гърнетата с нови такива за сметка на застрахователя разбира се като поиграе и чука
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

?? "????" ??? ????? ?????? ? ?????????? ?? ?? - ???? ??????? ? ???, ?? 25-?? % ???????? ?? ?? ?? ??? ?? ?? ??? 120, ?? ???? ? ?? ?? ????? ??-?? ?? ????????? ???? ? "????" /????? ????? 130/ ??? ?? ??? ?? ????????.
                      ????? ? ?? ?????? ??? ? ?? ????? ?? ?? ???????? ??????, ?? ????????? ?????? ??? ?? ???????, ???? ???? ???? ?? ????? ??????? ? ?? ????????? ?????? ?? ??????? 140 ? ??? ???? ?? ??????? 45 /???. ??????? ??????????/

? ??? ???? ?????? ??? ??????? ?? ????? ?????????? ????? ? ????? ????? ??? ?????? /?? ??????? ???????? ?? ????? ?? ? ???? ???????? / ?? ?? ?? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?????????? ??? ???? ????? ?? ?????? ???????? /????? ???????? ??/
                      ?? ??????? ? ?? ????? ????? ?? ????? ?? ?????? ?? ?????? ???????????? ?? ??? ? ?? ????? ????????? ?? ?? ?? ???????? ?????? ?? 200 ? ?? ?? 120?? ?? ??? ?????? ? ??????? ????? ?? ??????
                      ? ?????? ?? ???????????? ?? ???? ?? ?? ???? ????? ???? ?? ??????? ???? ?????
                      ________
                      Mazda Titan Specifications
                      Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:49.
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз предлагам всеки да пусне цените на тези ГО, които знае и така да си направим сметка каде е най-евтино и изгодно. Аз например знам цените в Български Имоти

до 1800 - 72 лв
                        до 2500 - 92 лева

Айде чакам други оферти че да смятам каде е далавареата
                        Alfa Romeo 146 1.9 TD - Благодаря ти Алфаманяк за това което направи за нея!!!

Comment

Първоначално публикувано от valjo
                          1 Леки автомобили до 1500 куб. см. 62,64 лв
                          2 Леки автомобили от 1500 куб.до 1800 куб.см. 66,12 лв
                          3 Леки автомобили от 1800 куб. до 2500 куб. см. 83,52 лв
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

ДЗИ

до 1500 к.см. 83 лв.
                            от 1500 до 2000 к.см. 95 лв.
                            от 2000 до 2500 к.см 119 лв.
                            от 2500 к. см. нагоре 139 лв.

безплатен ГТП, 25 км пътна помощ, отстъпки от каско и други

Мога да уредя 15% намаление от горепосочените цени.
                            98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...

Comment

ЛевИнс: до 1800куб.-89лв+30лв.гориво
                              до 2500куб.-107лв.+30лв.гориво
                              viva alfa romeo

Comment

1 Леки автомобили до 1500 куб. см. 62,64 лв
                                2 Леки автомобили от 1500 куб.до 1800 куб.см. 66,12 лв
                                3 Леки автомобили от 1800 куб. до 2500 куб. см. 83,52 лв
                                Къде са тия цени...дай някакви координати, че не остана време

2000 156 SPORTWAGON SELESPEED
                                1998 145 1.6 T.SPARK

Comment

Working...
                                X