Известие

Collapse
No announcement yet.

ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Колеги,
    след като прочетох тази тема в отдел " Продава ": http://clubalfaromeo.com/forum/showt...597#post357597 реших че можем да бъдем полезни в този момент на нужда на нашият Колега serjantalittle.
    Ще помоля Колегата да ни даде малко повечко информация за това до кога трябва да има тези средства в наличност.Ако е възможно да ни запознае с проблемът си и остава само да се включи някой който да ни обясни как точно се отваря дарителска сметка и да помогнем кой с каквото може.
    Благодаря на всички!
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
    140 HP + Chip Tuning -> ex
    Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
    Born to make me happy

Току що я видях , ще помагаме + мен
    146 1.6V TS. 147 1.9 JTDmsigpic

Comment

Само кажи каде да пратим парите.
      Alfa Mito 1.4
      156 2.0 155 ex
      156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

Колегата за когото споменах че вече е правил подобно нещо се включи в темата и сега очаквам да ми даде номера на банковата сметка и от понеделник всички желаещи ще могат да допринесат кой с каквото може за подпомагане на Колегата изпаднал в нужда.
        На всеки може да се случи,но нека не бъдем като всички останали и не си хабим само времето тук,а да бъдем всички заедно когато един от нас има проблеми.
        Лека вечер!
        Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
        140 HP + Chip Tuning -> ex
        Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
        Born to make me happy

Comment

Благодаря на Бела и на останалите, но както вече казах в другата тема, проблема ще се разреши с помощта на родителите ни. Благодаря на всички за подкрепата.
          156 2.0 TS '98 g.

Comment

колега готови сме да помогнем с каквото можем.
            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Working...
            X