Известие

Collapse
No announcement yet.

Стадо коне по пътя за Рилския манастир :)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Стадо коне по пътя за Рилския манастир :)

Това е от днес при спускане от Рилския Манастир

http://zazz.bg/play:aba02356

Всичко продължи около 4-5 км. Преживях доста премеждия, докато се размина с тях. Най-емоционалните моменти ги няма заснети, защото бях зает да ги заобикалям . Все пак добре че не решиха да ми се качат на ламарините, че в един момент бяхме на милиметър. Накрая отбих и спрях. Други колеги директно с колите се хвърлиха в стадото, само че на конете не им правеше впечатление Беше шоу и половина просто ...

Отделно, че имаше още няколко стада крави, кучета и пътя беше фекално обезобразен отгоре до долу При всяко преминаване през лайно се сещах за всеки един лев, който съм дал за нови гуми

Last edited by wwweb; d.m.y г., 20:06.

Те не са виновни, а тъпото магаре дето ги притежава......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
      Те не са виновни, а тъпото магаре дето ги притежава......
      Тва магаре така и не се появи

Comment

е не се врпягайте - из планините е така - аз сега се връщам от Триград - в повечето села все се намираше по някое стадо кравички по пътя на самоход пък и разни каракачанки ... като безпризорни
        Аlfa Romeo 156 1,8 TS
        Fiat Bravo - 1,6
        Hyundai i20 - 1,2

Comment

аз днес жонглирах между стадо овце на ул. любляна, а ти за коне в планината се кахъриш..
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

А защо забравяте за свещените крави на Бат Бойко по Цариградско?

Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

екзотика
              ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                екзотика
                дали?

преди няколко години един дядо разхождаше стадо кози на площада в центъра на Русе.

а преди няколко месеца 4 коня "пасяха" от два контейнера близо до блока, в който живея.

не видим екзотика тука язе.
                тривиално житие-битие ми се чини
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Не само в БГ е така, в Гърция на няколко пъти да се боря с крави. Най-гадно е като са на завой.
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Завчера към 9 по тъмно, както си се прибирам от работа, ставам свидетел на следната сюрреалистична импресия малко преди Мото Пфое в посока цнтъра:

Бялата осева линия е единственият ориентир в гъстата като памук люлинска мъгла, аз се влача с 40 км/ч; светлините на уличните лампи са разсеяни от водните капчици и изглеждат като северното сияние; изведнъж от мъглата изплува, поклащайки се в лек тръс точно по осевата линия, снежнобял кон - чисто "гол", без каиши и въжа. Колежката, която пътуваше с мен, си закри очите и нададе един тъничък писък все едно вижда призрак

Подозирам, че е собственост на същите братя мангасарян, които "живеят" до кръстовището с околовръстното и Европа и редовно изпускат я кон, я дете на пътя...

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
                    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

Пф........какво говорите.Карам по околомръсното и съм на караулката на люлин и едно цигане си кара колелото по осовата линия.Ама не да пресича, а си кара по средата на платното право срещу мен..........после го гледам в огледалото ми се кара, че съм щял да го блъсна най-вероятно...........е трябваше да го отнеса наистина
                      мене ме нема, в целата схема........

Comment

Тази година... Тунела на Витиня... АВТОМАГИСТРАЛА... 140км/ч--->10км/ч... 6 крави
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                        exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                        ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                        ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                        by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от bass Покажи съобщение
                          Завчера към 9 по тъмно, както си се прибирам от работа, ставам свидетел на следната сюрреалистична импресия малко преди Мото Пфое в посока цнтъра:

Бялата осева линия е единственият ориентир в гъстата като памук люлинска мъгла, аз се влача с 40 км/ч; светлините на уличните лампи са разсеяни от водните капчици и изглеждат като северното сияние; изведнъж от мъглата изплува, поклащайки се в лек тръс точно по осевата линия, снежнобял кон - чисто "гол", без каиши и въжа. Колежката, която пътуваше с мен, си закри очите и нададе един тъничък писък все едно вижда призрак

Подозирам, че е собственост на същите братя мангасарян, които "живеят" до кръстовището с околовръстното и Европа и редовно изпускат я кон, я дете на пътя...
                          Ахаха, тоя кон явно е голям късметлия. Бая пъти му се е разминавало, един път с мен се размина...
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

Те това е България какво се чудите.
                            На мене една крава ми отнесе огледалото ,докато си бях спрял на стопа, с търбуха ми отнесе огледалото.Ама аз набарах тъпия овчар и го накарах да си плати.
                            Alfa Romeo 145 1.6 boxersigpic

Comment

идилия
                              My Red Love
                              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                              X