Известие

Collapse
No announcement yet.

не карайте на халогени!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
    Аааа значи при значителен ЗДРАЧ можем да караме на халогени??

Хората ясно са формулирали,че понятието намелена видимост включва и ЗДРАЧ. Значително намалена видимост е мрак.
    E ти к'о искаш? Да дефинират в закона и "Тъмно като в кучи г*з" ли?
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
      E ти к'о искаш? Да дефинират в закона и "Тъмно като в кучи г*з" ли?
      Ами да разкарат думата ЗДРАЧ от дефиницията и няма да има обърквания.
      .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
        Ами да разкарат думата ЗДРАЧ от дефиницията и няма да има обърквания.
        Здрач не е нощ
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
          Здрач не е нощ
          А значителен здрач е?
          .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• Aбе, кой идиот е писал закона?!
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
              Aбе, кой идиот е писал закона?!
              Да си дойдем на думата,най-накрая
              146 Turbo

Comment

• еми аз мога да кажа само,че халогените найстина си светят в земята много сериозно и съм ги пускал само веднъж на дъжд колкото да вида разликата. Иначе за между другото фаровете ми бият повече в земята от халогените така ,че никой неможе да се оплаче според мен ! нямам и ксенон ....
                sigpic
                BMW e39 525tds PA4492BH
                Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X
                Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X

Comment

• Много се дразня на всички с фаровете за мъгла с ксенон,без ксенон и т.н. вирнати да светят в небесата, заради гъзарията...Също така се дразня и на всички джипове путедвижачки(това е нова дума) които също карат с една камара фарове, лампички, диодчета и т.н. отпред. Адмирации на всички колеги с РЕГУЛИРАНИ фарове за мъгла и къси светлини.
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                  exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                  ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                  ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                  by RUBIG service

Comment

• Най-готино пък за очите е чисто нов СУВ с пуснати задни халогени за мъгла при перфектна видимост и на градско ... направо се едно заварки правиш
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      Kaто как точно ви помагат халогените за дупки, като светят на метър и трийсе пред колата? Или всички карате с 5км/ч и гледате точно на метър пред колата?
                      Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
                      И според мен това с халогените си е чиста проба гъзария.
                      Наистина, през нощта помагат да се вижда малко по-добре, но наистина е малко. Както казва колегата над мен - тези фарове я светят на 3 метра пред колата, я не.
                      Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                      Който не вярва - да си пусне само габарити и фаровете за мъгла ( халогени ) да слезе от колата и да мери с рулетката колко метра му дават осветеност, ама добра не само мъждукане.
                      Пък тогава ще говорим
                      Нека се убедите сами, че халогените наистина помагат...
                      Подчертавам, че фаровете са регулирани в СБА!

ПП: От 10 до 19 секунда на видеото са включени само халогени...
                      Иначе по-време на видеото много добре се вижда разликата само на къси, само на халогени и разбира се заедно!!!

Ето и самото видео: http://www.youtube.com/watch?v=IHmxyWZguxM
                      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Еми да ти кажа, че и само на къси си се вижда, нямаш нужда от тези халогени. И ако си мислиш, че ти помагат да не си трошиш колата карай само на халогени да видим с колко макс можеш да караш? Защото ако караш на къси и на халогени с по-висока от тази скорост, с която караш само на халогени, значи ефекта им се губи

Comment

• Начи аз сега в момента слизам да си прегледам "халогените", щото като гледам твоите, явно нещо не им е у ред. Между къси и "халогени" при теб почти няма разлика. Сега застани на улицата паркирай две коли една до друго, светни им късите и кажи дали пречат.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Начи аз сега в момента слизам да си прегледам "халогените", щото като гледам твоите, явно нещо не им е у ред. Между къси и "халогени" при теб почти няма разлика. Сега застани на улицата паркирай две коли една до друго, светни им късите и кажи дали пречат.
                            Ами аз казах че има смисъл от халогените (поне при мен де ) ама никой не ми вярваше сега поне видяхте истината!!!
                            И това е все пак снимано с GSM, реално осветеността е в пъти по-голяма от това което виждате, все едно е ден
                            Last edited by Jivko7777; d.m.y г., 02:31.
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                              Нека се убедите сами, че халогените наистина помагат...
                              Подчертавам, че фаровете са регулирани в СБА!

ПП: От 10 до 19 секунда на видеото са включени само халогени...
                              Иначе по-време на видеото много добре се вижда разликата само на къси, само на халогени и разбира се заедно!!!

Ето и самото видео: http://www.youtube.com/watch?v=IHmxyWZguxM
                              Браво колега
                              Мойте светят по същия начин

Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                              Еми да ти кажа, че и само на къси си се вижда, нямаш нужда от тези халогени. И ако си мислиш, че ти помагат да не си трошиш колата карай само на халогени да видим с колко макс можеш да караш? Защото ако караш на къси и на халогени с по-висока от тази скорост, с която караш само на халогени, значи ефекта им се губи
                              Ако беше прочел всички постове щеше да видиш, че казах, че те спомагат късите и когато имаш кофт асфалт и не виждаш можеш да си спестиш главоболията по майсторите
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• При някой коли с пускането на фаровете им се включват някви диодчета във форма на извита линия..... Това допълнителна светлина ли е (,,... такава извън основните... '') или не, защото страшно ме разсеива, и трябва да се забрани (освен по празници), и ми пречи, и т.н. ...
                                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Working...
                                X