If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
еми аз мога да кажа само,че халогените найстина си светят в земята много сериозно и съм ги пускал само веднъж на дъжд колкото да вида разликата. Иначе за между другото фаровете ми бият повече в земята от халогените така ,че никой неможе да се оплаче според мен ! нямам и ксенон ....
sigpic BMW e39 525tds PA4492BH Alfa Romeo 166 2.0 TS PA4000BM-X Alfa Romeo 145 1.6 TS PA8878BB- X
Много се дразня на всички с фаровете за мъгла с ксенон,без ксенон и т.н. вирнати да светят в небесата, заради гъзарията...Също така се дразня и на всички джипове путедвижачки(това е нова дума) които също карат с една камара фарове, лампички, диодчета и т.н. отпред. Адмирации на всички колеги с РЕГУЛИРАНИ фарове за мъгла и къси светлини.
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
Kaто как точно ви помагат халогените за дупки, като светят на метър и трийсе пред колата? Или всички карате с 5км/ч и гледате точно на метър пред колата?
И според мен това с халогените си е чиста проба гъзария.
Наистина, през нощта помагат да се вижда малко по-добре, но наистина е малко. Както казва колегата над мен - тези фарове я светят на 3 метра пред колата, я не.
Който не вярва - да си пусне само габарити и фаровете за мъгла ( халогени ) да слезе от колата и да мери с рулетката колко метра му дават осветеност, ама добра не само мъждукане.
Пък тогава ще говорим
Нека се убедите сами, че халогените наистина помагат...
Подчертавам, че фаровете са регулирани в СБА!
ПП: От 10 до 19 секунда на видеото са включени само халогени...
Иначе по-време на видеото много добре се вижда разликата само на къси, само на халогени и разбира се заедно!!!
Еми да ти кажа, че и само на къси си се вижда, нямаш нужда от тези халогени. И ако си мислиш, че ти помагат да не си трошиш колата карай само на халогени да видим с колко макс можеш да караш? Защото ако караш на къси и на халогени с по-висока от тази скорост, с която караш само на халогени, значи ефекта им се губи
Начи аз сега в момента слизам да си прегледам "халогените", щото като гледам твоите, явно нещо не им е у ред. Между къси и "халогени" при теб почти няма разлика. Сега застани на улицата паркирай две коли една до друго, светни им късите и кажи дали пречат.
Начи аз сега в момента слизам да си прегледам "халогените", щото като гледам твоите, явно нещо не им е у ред. Между къси и "халогени" при теб почти няма разлика. Сега застани на улицата паркирай две коли една до друго, светни им късите и кажи дали пречат.
Ами аз казах че има смисъл от халогените (поне при мен де ) ама никой не ми вярваше сега поне видяхте истината!!!
И това е все пак снимано с GSM, реално осветеността е в пъти по-голяма от това което виждате, все едно е ден
Нека се убедите сами, че халогените наистина помагат...
Подчертавам, че фаровете са регулирани в СБА!
ПП: От 10 до 19 секунда на видеото са включени само халогени...
Иначе по-време на видеото много добре се вижда разликата само на къси, само на халогени и разбира се заедно!!!
Еми да ти кажа, че и само на къси си се вижда, нямаш нужда от тези халогени. И ако си мислиш, че ти помагат да не си трошиш колата карай само на халогени да видим с колко макс можеш да караш? Защото ако караш на къси и на халогени с по-висока от тази скорост, с която караш само на халогени, значи ефекта им се губи
Ако беше прочел всички постове щеше да видиш, че казах, че те спомагат късите и когато имаш кофт асфалт и не виждаш можеш да си спестиш главоболията по майсторите
sigpic Alfa Romeo 156 1.9JTD '99 BMW 316 Compact '95
При някой коли с пускането на фаровете им се включват някви диодчета във форма на извита линия..... Това допълнителна светлина ли е (,,... такава извън основните... '') или не, защото страшно ме разсеива, и трябва да се забрани (освен по празници), и ми пречи, и т.н. ...
Comment