Ей тва ченгетата са големи бакшиши само гледат за глупости да се хванат та да искарат 20 кинта.
карам си аз преди малко по бул. Сливница и тъй като знам че седят преди опълченска (посока центъра) и дебнат за скорост си карам бавничко и то не първа кола. Обаче съм забравил да изключа халогенните и хоп тоя ми показва палката, обаче направили мишоците основна грешка че спрели след една пряка и тъй като веднага загрях за какво ме спира (а проблема ми е че номера не ми е осветен карам така от както съм купил колата и вече 3-пъти се измъквам) ми светна че ще отнеса поне 100лв акт и моментално бам десен мигач и завих на 10 метра пред него в уличката
Та тоя път се отървах ама изключвам халогенните и си цепа така пък като мине акцията светкаме.
А днеска най бзцеремонно ченге от паяка помоли един с джип да си премести малко талигата та да могат да вдигнат един опел спрял на стамболииски и с изтекъл талон за синя зона та джипа който беше 2-ра лента се премести и после пак си спря така като хем задъни място хем пречеше на движението ама куката нищо не му каза че даже беше любезен за да го мръдне оня.

Та тоя път се отървах ама изключвам халогенните и си цепа така пък като мине акцията светкаме.
А днеска най бзцеремонно ченге от паяка помоли един с джип да си премести малко талигата та да могат да вдигнат един опел спрял на стамболииски и с изтекъл талон за синя зона та джипа който беше 2-ра лента се премести и после пак си спря така като хем задъни място хем пречеше на движението ама куката нищо не му каза че даже беше любезен за да го мръдне оня.

Comment