Известие

Collapse
No announcement yet.

ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ПАТРУЛКИ С РАДАРИ

Нз за къде точно е темата ама тук ми се вижда добе...
    Преди няколко вечери имах близка среща с лошия радар - хванаха ме с доста над разрешената максимална на бул. България (мах70 аз карах със 150) доста трудно се измъкнах от лошия акт (200лв + 12точки + 2 месеца без книжка)... както и да е след 20 минутни уговорки и лъжи полицая се съгласи на компромис с/у почерпка от моя страна и ми се размина - в крайна сметка човека излезна печен предупреди ме че след тях има още 2 патрулки и също така ми каза че сега има много плъзнали подобни и проверяват масово... така че съвет от мен не давайте много жега че на някой може да не му се размине... не ми каза до кога продължава акцията но ми каза че е масова... Така че дайте малко по разумно за да няма жертви на радарите... айде весело от мен и поздрави

150 км/ч по "България"?!?
    Я си виж подписа!
    ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
    ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
    ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
    ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      150 км/ч по "България"?!?
      Я си виж подписа!
      За какво му е?
      Такива като нега трябва да остават без книжки, та следващия път да се научи, че като види знак 70 значи, че това е ограничение на скоростта, а не попътен вятър
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Дано повече не караш с толкова в населено място
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
          Дано повече не караш с толкова в населено място
          Дано, дано ама надали
          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
          Opel Astra J GTC

Comment

150?
            с алфа?
            че тя не дига толкова ...

абе стегнете се бе
            колата е опасно нещо
            тряа малце акъл н естаа само с педал то дъ метал риишли
            има си писти за тия неща
            и колко е годишна алфата?
            а дривера?
            бахмааму
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
              Нз за къде точно е темата ама тук ми се вижда добе...
              Преди няколко вечери имах близка среща с лошия радар - хванаха ме с доста над разрешената максимална на бул. България (мах70 аз карах със 150) доста трудно се измъкнах от лошия акт (200лв + 12точки + 2 месеца без книжка)... както и да е след 20 минутни уговорки и лъжи полицая се съгласи на компромис с/у почерпка от моя страна и ми се размина - в крайна сметка човека излезна печен предупреди ме че след тях има още 2 патрулки и също така ми каза че сега има много плъзнали подобни и проверяват масово... така че съвет от мен не давайте много жега че на някой може да не му се размине... не ми каза до кога продължава акцията но ми каза че е масова... Така че дайте малко по разумно за да няма жертви на радарите... айде весело от мен и поздрави
              Нещо не ми се вързва историята - преди седмица покрай тецовете към Надежда профучах доста нагло покрай една патрулка дето нещо се ядоса, пусна бурканите и към кръговото успя да ме стигне - куката направо си заяви че съм превишил с едиколкоси ск на мобилния им радар - аз поисках да видя, той таеше надеждата че ще му фърля накой леф, но така и не ми показаха нищо......не мисля че са почнали масово с мобилни радари, чесно казано не мисля и че имат в употреба, дори и да им се намира един , това не значи "масово"......
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Какво го съдите човека? Всеки се движи над ограниченията, включително и аз.
                Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                  Много си прав, но с 150 ми се вижда опасничко в града. Просто остава надеждата, че няма да кара повече с тази скорост в града и няма да застраши останалите. Аз също съм карал бързо, с което не се гордея.
                  sigpic
                  SCUDERIA ITALIA
                  BMW 5-er
                  BMW 7-er
                  Fiat GP

Comment

Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                    И аз това се чуда, тука ако напишеш че си карал 100 градско и всеки втори ще ти чете конско колко опасно било, колко свещенни били правилата за спазване, пък сигурно не минава и ден без някой от тях да не наруши поне 3 члена от ЗДП.......мога да си резна 2 жизненоважни органа че всеки поне 1 на ден надвишава макс разрешена скорост поне с 20 кмч, но пък прокламира яко за спазването на правилата.....и каква е разликата между него и мене дето не го крие това - абсолютно никаква - все едно да изнасилиш девойче с презерватив, или без - все си в батака.....
                    Ама аз свикнах на това, и вече не ми прави впечатление, щото си знам че тия правят същото.....все едно във италиански форум на собственици на Ферари да почнат да се фалят как си карат чинно с 130 в Италия.....ми те ще им се смеят сички.....
                    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR

Comment

Приемам за лична обида този пост - клеветиш и мен, че ежедневно нарушавам. Ами не нарушавам! Случва ми се, но е по-скоро изключение.
                      А ако не разбираш, че в града 150 е крайно неприемлива скорост, независимо къде, е проблем!
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                        Приемам за лична обида този пост - клеветиш и мен, че ежедневно нарушавам. Ами не нарушавам! Случва ми се, но е по-скоро изключение.
                        А ако не разбираш, че в града 150 е крайно неприемлива скорост, независимо къде, е проблем!
                        Е хубу.....сърдечни извинения, ето един примерен шофьор.....други??????
                        150 е неприемлина, а 70 при ограничение 50 приемлива ли е?.......и ако е приемлива, значи ти допускаш приемливо нарушение......ако кажеш че не надвишаваш 50 градско предполагам че не мислиш че всички ще ти повярват.....
                        И какво значи "по изключение" - вдигнал си 70 за да изпревариш някой дето кара с 50 и спазва закона????? Бързал си по изключение......ако почнем тълкуванията, аз също по изключение някой път карам в нарушение....иначе в другите случай спазвам всяка буква на закона.....

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                          Не може да не си настъпил поне веднъж непрекъснатата линия, куче Тва е от един виц- да не се обидиш!!!

а със 150 в града си е за 100 часа обществено полезен труд ако питате мен!
                          Lexus IS200

Comment

Акция ИМА!!!! Мен също ме спряха на България, при това висяха на ново за тях място, а именно, там където се събират България и отбивката от Витошка.
                            Карайте внимателно!
                            Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                            Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                            Alfa Romeo 90 2.0 '87
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от botsos Покажи съобщение
                              Акция ИМА!!!! Мен също ме спряха на България, при това висяха на ново за тях място, а именно, там където се събират България и отбивката от Витошка.
                              Карайте внимателно!
                              Спряха те след като са карали зад теб, или просто стандартно спиране?
                              Тука говорим че уж засичат като карат след теб......

Comment

Working...
                              X