If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ебаси гадните крадци,да им изсъхнат ръчичките...
Пусни обяви по различните форуми,че купуваш 16ки джанти ама не за Алфа точно,а за Фиат.Аз сега търся джанти и естествено ще гледам с четирите си очи за твойте,разбира се.
Сори баце... За такива не бой, че той се преживява, а от ****** срама си остава...
От какво да се боят, като миналата седмица ги дадоха, как се друсат по телевизията и те не се притесняват от нищо....
Аз също страдам от такива в Редута... Последно онази вечер ми свиха капачките на джантите... Мисля да си направя спойлера и праговете на копчета и вечер да си ги прибирам в мазето...
Д...а смачканяците д...а, лекарства да си купат с парите от тях. Не се нерви баце няма смисъл. Оня ден на БМВ -то пред нас между 18:00 и 19:00 ми свалиха стъклата на страничните огледала, няма ти казвам кви пари са....
С голямото или малкото огледало си?
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Доста от вас са ги виждали наживо,и знаят как изглеждат,аз ако ги видя веднага ше ги позная.Има едно момче със 155 със същите джанти,ма са 17-ки,да не го набиете някъде
Аз я знам 155-цатаМного е добраМай е с шестак под капака!
п.п.Много лоша работа! Дано на никой да не се случва!
100% съм сигурен че няма да си ги сложат мангалите, а ще ги продадат. Ще се оглеждам за обява или ако видя направо ще снимам на какво и къде!!!
Comment