Известие

Collapse
No announcement yet.

Най-отвратителното нещо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-отвратителното нещо

С прискърбие и огромна умора искам да ви съобщя, че тази вечер ми се случи най-гнусното и отвратително нещо, което може да се случи на човек, който харесва, обича и поддържа колата си.

Винаги съм се чудил дали най-гадно е да ти откраднат нещо или да ти одерат колата, или нещо подобно. Еми не е това. Най-отвратителното нещо е да минеш през влажна поляна, да се качиш в колата си с мокрите обувки, да запалиш, да надуеш парното и в движение да установиш, че заедно с теб се е качил още някой в колата. И тоя отвратителен и гнусен натрапник е едно огромно, лепкаво и уникално гнусно лайно, което е решило, че освен на обувката ти, може да се разшляка по педала на съединителя и пода! Не ми побира главата слонове ли са се развъдили по географските ни ширини или уличните кучета са започнали да си обособяват кучешки тоалетни, но определено лайносерът беше оставил след себе си шедьовър!

Опасната част е 5 минути след неосъзнатото произшествие. Бедствието издава присъствието си внезапно и брутално, като силен тупаник в носа, при което лесно може да катастрофираш от внезапната нужда да повърнеш върху волана. Мъките обаче не свършват до тук. След като си поканил белите мечки в колата през отворените прозорци и спреш пред дома, за да се прегрупираш и да предприемеш атака срещу вредителя, се оказва, че войната ще е дълга и мъчителна. Вместо да се качиш да пийнеш нещо за успокоение, се въоражаваш с парцали, препарати, вестници и други оръжия за неравната борба. Но пропускате най-важният момент(оръжие)! Трябва ви отвертка! Защо ли? Освен, за да се самоубиете ритуално, ви трябва, защото педалите на Алфа Ромео са красиви, с изящни дълбоки процепи и гравирана емблема и от черни оръдия на труда за един алфист са се превърнали в една кафявосмръдливоуродлива картина, в която можеш да се взираш отчаяно и да чегърташ с погнуса 40 минути.

Та следва един уникално приятен и занимателен час на лайнопочистване, лайностъргане и лайноизвозване. Хубаво е накрая да не забравяте, че все пак врагът е още на обувката ви, защото все пак трябва да препаркирате колата си от "под уличната лампа по диагонал на улицата", на нормално място. После хигиенизиране, преброяване на геройски загиналите, личният състав е на лице, нещо алкохолно за утеха и всички по креватите след поредният интересен ден с любимата кола.

П.П. А на сутринта ще смърди, няма начин. Войната е спечелена, но труповете гният на бойното поле.
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

пф както съм супер гнуслив направо си го представям и ми се повдига...

съчуствам ти друже..
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Ммм да кофти случка /shit happens/ която се е случвала почти на всеки.
      Иначе историята е пресъздадена доста забавно и същевременно много подробно и увлекателно.
      Доста се посмях за което предварително ти се извинявам.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

Случвало ми се е. Наистина най-лошото е че бавно се размирисва и докато се усетиш вече си размазал екскремента по стелки, педали, под и т.н. Няма чистене, вонята си остава! Единственото времето спасява положението ... или някой по-силен препарат.

п.п. - добре че колата беше служебна
        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Е не, ако това лайно знае на какво художествено описание е било обект, ще бъде най-гордото сред събратята си!
          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Ама смейте се, аз с тая идея го пресъздадох. Най-забавно щеше да е за някой, ако седеше до мен, когато разбрах за белята. Тъп поглед, помирисване, още по-тъп поглед, помирисване и естествено следва гласно и звучно: Ебаси майката!
            Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
            Mazda 6 2.3 2005
            sigpic

Comment

Колега съжалявам за изживяването ти, но докато го четох се счупих от смях, описанието ти е уникално

п.п. Аз при подобен инцидент не разбрах по миризмата а по това, че каракът ми не можеше да се задържи на педала на съединителя - жестоко пързаляне и като погледнах...Глиганчо освен колата си беше освинил и крачола мноого тъпо
              Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
              Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
              Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
              Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

мисля, че е време да се пробваш в прозата
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  мисля, че е време да се пробваш в прозата
                  Ти някое стихотворение нямаш ли по темата
                  _______
                  146 JTD - ex
                  Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщение
                    Ти някое стихотворение нямаш ли по темата
                    о, не, но напоследък имам силен импулс да сътворя, вервай ми

п.п. и тая тема ли ше ос(пами)м?
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

....е от едно лайно...какво да направим
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                          ....е от едно лайно...какво да направим
                          човекът се е постарал, при това - добре

предлагам заглавие "Ода за екскремента".
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Или "О, ДА... за екскремента"
                            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              .....гадно е някой като ти каже....глей какъв кенеф караш
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                              X