Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
плазма или елсиди?
Collapse
X
-
156 1.8 TS
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеВ общи линии всичко е според парите. Половината простотии дето ги хвалят по тия телевизори са безмислени за момента, визирам Full HD, DVB тунерите. Струва ми се от значение е контраста и обработката на сигнала от Тв-то.sigpicex
147Q2
300bhp/606nm
Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars
Comment
-
Първоначално публикувано от миро Покажи съобщениеDVB-c е плюс според мен - това е вграден тунер и например, ако сте абонат към Евроком цифрова телевизия, не ви е необходим техният скапан приемник, който за 2-3 месеца се скапва и предава ужасно. Купувате си CAM модул и чрез него поставяте картата на Евроком за кодираните канали направо в телевизора. Качеството е пъти по-добро с вградения тунер! Проблема е, че понякога се бъгва и трябва да се рестартира.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениещели да въведат забрана за големите плазми и лсд тв поради голямата консумация на ел.енергия.
Стига бе брат........сори за спама...Кой ще забрани това
Comment
-
Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщениеСтига бе брат........сори за спама...Кой ще забрани това
Comment
-
Ауууу яко. И на двете им показах среден пръст. Аз като по прост и неук си купих екран 203х203 и HD проектор. Свързах го към телевизията и PC-то+7.1 Creative S750. А сега кажете де му е кефа. За новини и Дискавъри ползвам телевизор тип туба 29" . За мачове, филми и други културно масови мероприятия горепосоченото чудо. Не си мислете че е по скъпо от някоя готина плазма или ЛЦД. Ама кефа в пъти повече.'08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеАуууу яко. И на двете им показах среден пръст. Аз като по прост и неук си купих екран 203х203 и HD проектор. Свързах го към телевизията и PC-то+7.1 Creative S750. А сега кажете де му е кефа. За новини и Дискавъри ползвам телевизор тип туба 29" . За мачове, филми и други културно масови мероприятия горепосоченото чудо. Не си мислете че е по скъпо от някоя готина плазма или ЛЦД. Ама кефа в пъти повече.TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщениеАуууу яко. И на двете им показах среден пръст. Аз като по прост и неук си купих екран 203х203 и HD проектор. Свързах го към телевизията и PC-то+7.1 Creative S750. А сега кажете де му е кефа. За новини и Дискавъри ползвам телевизор тип туба 29" . За мачове, филми и други културно масови мероприятия горепосоченото чудо. Не си мислете че е по скъпо от някоя готина плазма или ЛЦД. Ама кефа в пъти повече.
мултимедията освен това можеш да си я мъкнеш навсякъде, и ако ти е на сърце можеш да проектираш на отсрещната сградаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
21.11.08 г., 17:17 #31
bager
--------------------------------------------------------------------------------
А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".
Абе не е като да не е казано!ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.
Comment
-
Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение21.11.08 г., 17:17 #31
bager
--------------------------------------------------------------------------------
А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".
Абе не е като да не е казано!TIPO 2.0 91g.
PUNTO 1.2 04 g.
156 1.8 TS 00g
Comment
-
Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение
Карате алфи, а спестявате от телевизор, не ви разбирам
Comment
Comment