Известие

Collapse
No announcement yet.

плазма или елсиди?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    LCD e по добро, но ако има телевизия в този HDD или както се казва формат, иначе се обезмисля.Така, че плазмата е по добра за сегашните условия определено а е и по евтина.
    Лично аз предпочитам от стандартните плоски ТВ, 100 херца, които са с идеално качество и картина
    Цените горе долу са еднакви, като фул hd lcd 42 има и за 1600 филипс. а най евтината плазма е към 1900 с тези характеристики, аз бях твърд подръжник на плазмата заради повечето предимства, но мисля да си взема лсд защото гори 2 пъти по малко ток
    156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
      В общи линии всичко е според парите. Половината простотии дето ги хвалят по тия телевизори са безмислени за момента, визирам Full HD, DVB тунерите. Струва ми се от значение е контраста и обработката на сигнала от Тв-то.
      DVB-c е плюс според мен - това е вграден тунер и например, ако сте абонат към Евроком цифрова телевизия, не ви е необходим техният скапан приемник, който за 2-3 месеца се скапва и предава ужасно. Купувате си CAM модул и чрез него поставяте картата на Евроком за кодираните канали направо в телевизора. Качеството е пъти по-добро с вградения тунер! Проблема е, че понякога се бъгва и трябва да се рестартира.
      sigpicex
      147Q2
      300bhp/606nm
      Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

след снощните новини по бтв сякаш ще изчакам още малко докато излязат по-маломощни тв.щели да въведат забрана за големите плазми и лсд тв поради голямата консумация на ел.енергия.

Comment

Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
          DVB-c е плюс според мен - това е вграден тунер и например, ако сте абонат към Евроком цифрова телевизия, не ви е необходим техният скапан приемник, който за 2-3 месеца се скапва и предава ужасно. Купувате си CAM модул и чрез него поставяте картата на Евроком за кодираните канали направо в телевизора. Качеството е пъти по-добро с вградения тунер! Проблема е, че понякога се бъгва и трябва да се рестартира.
          Всяка екстра по телевизора е плюс и е хубаво да я има, друг въпрос дали ще се ползва. Аз като купувах исках много да има FullHD. Сега се събиран пари за POPCORN HOUR A-110, че да се възползвам.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            щели да въведат забрана за големите плазми и лсд тв поради голямата консумация на ел.енергия.

Стига бе брат........сори за спама...Кой ще забрани това
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Първоначално публикувано от trouble Покажи съобщение
              Стига бе брат........сори за спама...Кой ще забрани това
              незнам така казаха снощи в късните бтв новини,дори имаше интевю с управитела на някакъв магазин за тв.що не,та щом искат да спрат употребата на крушки с нажежаема жичка и да се премине на енергоспестяващи(но не и евтини) лампи що да не забранят.това не е българска приумица а на европейски мащаб.как вкараха забрана за цигарения дим и продължават нагоре.

Comment

На плазмата може да си пържиш яйца,и се топлиш без пари
                TIPO 2.0 91g.
                PUNTO 1.2 04 g.
                156 1.8 TS 00g

Comment

Ауууу яко. И на двете им показах среден пръст. Аз като по прост и неук си купих екран 203х203 и HD проектор. Свързах го към телевизията и PC-то+7.1 Creative S750. А сега кажете де му е кефа. За новини и Дискавъри ползвам телевизор тип туба 29" . За мачове, филми и други културно масови мероприятия горепосоченото чудо. Не си мислете че е по скъпо от някоя готина плазма или ЛЦД. Ама кефа в пъти повече.
                  '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                  Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                  Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                    Ауууу яко. И на двете им показах среден пръст. Аз като по прост и неук си купих екран 203х203 и HD проектор. Свързах го към телевизията и PC-то+7.1 Creative S750. А сега кажете де му е кефа. За новини и Дискавъри ползвам телевизор тип туба 29" . За мачове, филми и други културно масови мероприятия горепосоченото чудо. Не си мислете че е по скъпо от някоя готина плазма или ЛЦД. Ама кефа в пъти повече.
                    А ти защо не ни каза ,ами ни остави да се набутаме и тогава да ни гледаш сеира
                    TIPO 2.0 91g.
                    PUNTO 1.2 04 g.
                    156 1.8 TS 00g

Comment

Първоначално публикувано от Neokill Покажи съобщение
                      тъкмичко да го напиша и ти разумни човече им го каза

мултимедията освен това можеш да си я мъкнеш навсякъде, и ако ти е на сърце можеш да проектираш на отсрещната сграда
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Още един за бой
                        TIPO 2.0 91g.
                        PUNTO 1.2 04 g.
                        156 1.8 TS 00g

Comment

21.11.08 г., 17:17 #31
                          bager

--------------------------------------------------------------------------------

А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
                          Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".

Абе не е като да не е казано!
                          ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                          ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                          ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                          ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                            21.11.08 г., 17:17 #31
                            bager

--------------------------------------------------------------------------------

А моето мнение е следното: Ако имаш място вкъщи си вземи кинескоп за гледане на телевизия и ПРОЕКТОР за гледане на филми. Това е най-добрия вариант за мен.
                            Няма да ти излезне по-скъпо. Ще си гледаш новините на 32-ка или 29-ка 100 Hz и филми "като на кино".

Абе не е като да не е казано!
                            Това съм го пропуснал,аз съм за
                            TIPO 2.0 91g.
                            PUNTO 1.2 04 g.
                            156 1.8 TS 00g

Comment

Карате алфи, а спестявате от телевизор, не ви разбирам
                              156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Violator Покажи съобщение

Карате алфи, а спестявате от телевизор, не ви разбирам
                                те за това караме алфи.

Comment

Working...
                                X